Milo

Milo

Een betoverend, muzikaal verhaal over een meisje met een gouden stem dat verplicht wordt om haar talent voor de buitenwereld te verbergen.

Afleveringen

99 afleveringen

Milo krijgt van haar papa Pol en oma Alice te horen dat ze een job zal moeten zoeken buitenshuis om de bakkerij te redden. Ze beslist om te solliciteren in de cafetaria van de popschool 'Kosmos'.
Liam, de jonge popster, wordt naar het politiekantoor gebracht. Milo weet niet wat er is gebeurd en komt het ook op school niet te weten. Er zijn alleen maar geruchten.
Milo wil koste wat het kost vermijden dat zij de eer krijgt voor het redden van Liam. Ze vreest namelijk dat ze zo in de media en dus ook in de huiskamer van haar papa en oma zal terechtkomen. Daardoor moet ze met spijt toezien hoe haar rivale Robyn schaamteloos met de eer gaat lopen en flirterig met Liam op de foto gaat.
Milo krijgt het niet over haar hart om Robyn te verraden en besluit zelfs om haar te helpen. Dit lijkt Robyn niets te doen, want zij is te veel bezig met het samenstellen van een band om haar zus (en zichzelf) te helpen.
Milo vertrouwt haar bazin Nora toe dat ze door Liam en zijn manager Aron werd uitgelachen. Gelukkig vindt ze steun bij haar. Ondertussen maakt Aron Liam duidelijk hoe belangrijk die extra opname is, omdat er geruchten zijn dat heel de romance uit De Vrijgezel fake is.
Nora waarschuwt Milo om afstand te houden van de leerlingen op Kosmos en van leraren zoals Liam. De lieve Jesse doet haar echter twijfelen. Tijdens de Nacht van de Schacht zet een politie-inval alles op zijn kop na het zien van een schokkend filmpje over Liam.
De 'fake' relatie van Liam en Fran zorgt voor opschudding, tot er een onthulling komt. Tijdens de Nacht van de Schacht voeren Liam en Fran een verrassingsact op, maar dat leidt tot een nieuwe confrontatie tussen Milo en Liam. Intussen heeft Victorine, de tweelingzus van Robyn, eindelijk het laatste bandlid gevonden.
Milo's tiramisu veroorzaakt een salmonellavergiftiging op Kosmos en dat zorgt voor heel wat chaos. Ze neemt meteen de schuld op zich, maar Liam vermoedt dat Milo het opzettelijk gedaan heeft. Intussen onstaat er ruzie in de band.
Liams onthullende video plaatst Milo in een verkeerd daglicht. Op weg naar huis komt ze Robyn tegen, die vreest voor haar carrière. Liam begrijpt niet waarom zijn moeder niet strenger optreedt tegen Milo. Ondertussen is Fran bezig met het herinrichten van Liams studio.
Fran ontdekt per ongeluk enkele souvenirs van Liam die ze liever niet had gevonden. Robyn vraagt Milo om te zingen tijdens het optreden voor haar moeder en er ontstaat een onverwachte vriendschap tussen de twee meisjes. Ondertussen komt Liam te weten dat het niet Robyn was die hem uit de gevangenis haalde.
Maud, de mama van Robyn en Victorine, komt erachter dat Milo heeft geplaybackt voor haar dochter en confronteert haar hiermee. Liam bezoekt zijn vader in de gevangenis en ontdekt dat zijn moeder inmiddels ook is gearresteerd. Milo spreekt af met Jesse.
Milo lucht haar hart bij Jesse en dat doet haar goed. Pol en Alice, die nu denken dat Milo en Jesse verliefd zijn, werken een nieuwe marketingstrategie voor de bakkerij uit en schakelen daarvoor Liam in. Robyn blijft moeilijkheden hebben met haar stem en wil niet meer mee repeteren met No Direction.
Liam onthult zijn verleden aan Fran en dat leidt tot ruzie. Milo ergert zich aan Liams overdadige aanwezigheid in de bakkerij. Nadat ze een tekst heeft geschreven, zoekt ze advies bij Jesse en besluiten ze af te spreken in De Studio.
Liams mama Hilde en Lou confronteren Liam met zijn wilde nacht. Lou lekt informatie aan de pers uit wraak, terwijl Hilde Milo bedankt voor haar hulp. Alice ontdekt een drankvlek op Milo's trui en Pol maakt zich zorgen om Jesse's invloed. Intussen schrijft Milo, na alle goede raad van Jesse, haar eerste liedjestekst.
Nora legt Milo uit welke gevolgen de fraudezaak kan hebben voor hun job in de cafetaria. Intussen heeft Robyn Milo's liedjestekst stiekem meegenomen, loopt Liams actie in de bakkerij best goed en nodigen Pol en Alice Jesse uit om bij hen te komen eten.
Jesse en Milo komen met een smoes weg van Pol en Alice om naar de bezetting op Kosmos te gaan. Daar eisen de studenten een platencontract en Liam belooft om hen te helpen. De platenfirma zet Liam enorm onder druk, waardoor hij in een zeer lastig parket gebracht wordt. Pol en Alice praten na over hun avond, terwijl Aron geschokt is door Liams promotiemateriaal in de bakkerij.
Jenny eist dat Liam binnen een week een hit maakt voor het platencontract. Milo's songtekst wordt gebruikt voor de hit en Liam en de studenten nemen het nummer samen op. Plots worden de opnames verstoord door de politie en belanden Liam en Milo in de cel. Wanneer Milo na een heftige nacht thuiskomt, ziet ze haar oma flauwvallen.
Milo is boos op Liam omdat hij volgens haar dreigt met een schadeclaim. Bovendien voelt ze zich verraden wanneer ze vermoedt dat Liam haar ideeën steelt. Intussen vertrouwt Robyn Milo toe dat ze stemproblemen heeft. Hilde vindt een verontrustend mailtje in Koens geheime mailbox, terwijl Sofia interesse toont in de nieuwe docent media en ethiek, Stef.
Robyn en Milo smeden een geheim pact, maar Koen dreigt het te onthullen. Liam erkent Milo in de credits van zijn lied, maar een onverwachte gebeurtenis veroorzaakt paniek. Liams hit is op de radio en zowel Alice als Pol raken ontroerd. Sofia en Otis overwegen om Robyn uit de band te zetten. Hilde confronteert Koen met mails van Michelle, maar Koen ziet geen probleem.
Milo sluit een deal met Jesse om haar geheim te bewaren en oefent stiekem als Robyns vervanger. Wanneer ze laat op school nog aan het oefenen is, wordt ze betrapt. Alice beseft dat ze er niet altijd zal zijn voor Pol, maar hij vermijdt het gesprek. Lou zaait twijfel bij Johan over Hilde en laat vallen dat hij een affaire vermoedt.
Milo wordt betrapt door Liam terwijl ze zingt, maar hij heeft geen idee dat die prachtige stem van haar is. Samen met zijn mama is hij vastbesloten de identiteit van de mysterieuze stem te ontdekken. Die avond treedt Robyn op met Milo als stem in de coulissen. Intussen ontdekt Hilde dat Koen nog naar een andere vrouw berichten stuurt.
Hilde laat Koen weten dat ze afstand wil nemen en als collega's verder wil. Robyn heeft haar stem terug en zegt tegen Milo dat ze haar niet meer nodig heeft. Otis interviewt Robyn, maar lijkt vooral geïnteresseerd in Victorine. Intussen gaat Liam op zoek naar het onbekende talent. Voor Hilde betekent het veel als ze haar zouden vinden.
Milo krijgt te horen dat ze mag beginnen als studente aan Kosmos. Haar geluk is echter van korte duur, wanneer ze hoort over het dure inschrijvingsgeld. Bovendien ontdekt ze ook nog dat de financiën van de bakkerij er slecht voorstaan. Haar droom lijkt dus ver weg. Aron wil met Liam alleen naar een optreden in Nederland om daarna samen te feesten. Koen zet zijn charmeoffensief verder.
Milo beslist om voor de job te gaan in het boekhoudkantoor. Otis en Victorine flirten erop los in het bijzijn van Sofia. Robyns stem blijkt toch nog niet genezen te zijn. In de zangles probeert ze dit te verbergen voor Koen, maar het mislukt en hij berispt haar. Robyns mama wil niet dat ze nog les krijgt van Koen.
Hilde en Koen besluiten hun relatie openbaar te maken. Op advies van Sofia vraagt Otis Victorine mee uit, maar zij wijst hem af. Robyn vindt dat ze hem de waarheid moet vertellen. Liam hoort van zijn moeder dat de onbekende stem die van Milo was, maar dat ze het aanbod om te beginnen op Kosmos afgeslagen heeft. Hij vindt het zonde dus zoekt haar op op haar nieuwe werk.
Milo werkt een nacht door voor een deadline op het boekhoudkantoor en krijgt hiervoor hulp van Jimmy en Liam. Fran is achterdochtig nu Liam samen met Milo de avond doorbrengt. Pol liegt tegen Alice over Milo die niet thuis is komen slapen om haar niet ongerust te maken. Victorine zet een punt achter haar relatie. Otis is nog steeds aangedaan.
Milo’s baas Frederiek wijst haar op een fout in het belangrijke dossier. Ze krijgt tot de middag om de fout te vinden. Als beloning mogen Milo en Jimmy op kosten van de baas gaan lunchen. Robyn besluit om te stoppen met Kosmos en wil viool aan het conservatorium gaan studeren.
Milo mag als beloning een dag thuiswerken. Daar schrijft ze nog half dronken een lied over Liam. Alice en Pol leggen hun ruzie bij, maar maken zich zorgen over Milo. Robyn vertelt haar moeder dat ze te laat is om zich in te schrijven voor het conservatorium. Maud blijft zoeken naar een oplossing voor Robyns stembanden.
Alice denkt dat het vreemde gedrag van Jimmy betekent dat hij Milo wel ziet zitten. De romance tussen Hilde en Koen is op de 'Reveal'-app verschenen. Alice moet rusten en Pol neemt haar taken over. Sabine, de thuisverpleegster, vraagt zich af waarom Pol nog single is.
Milo ontdekt dat Jimmy achter de pesterijen zit, maar haar verhaal wordt niet geloofd. Hilde krijgt de schuld van een fout in Stefs contract. Koen vindt dat ze rust nodig heeft en stuurt haar naar huis. Liam organiseert onverwacht een wild huisfeest waardoor Frans romantische plannen in het water vallen.
Milo wordt op het matje geroepen bij Frederiek. Liam en Fran krijgen ruzie na zijn wilde feestje. Otis en Victorine dansen intiem tijdens de les, wat tot roddels leidt. Lou vertrouwt Koen niet en Robyns stemproblemen verergeren.
Maud probeert Milo om te kopen om op Kosmos te blijven. Hilde ontdekt dat Koen haar directiezaken zonder haar medeweten overneemt. Jesse stelt voor om wraak te nemen op Jimmy door Milo's voorganger, Martine, te benaderen. Sabine wordt uitgenodigd om bij Alice te komen eten. Ondertussen duikt er een meme op van de dans van Otis en Victorine.
Koen overtuigt Hilde ervan dat zij officieel de positie van directeur moet innemen en dat hij onderdirecteur moet worden. Het optreden van No Direction valt tegen, maar Jesse heeft een idee. Sabine en Pol raken bevriend. Milo neemt het intussen op tegen Jimmy, maar dat blijkt niet eenvoudig te zijn.
Milo triomfeert en maakt een einde aan de pesterijen. Koen wil Robyn tussentijdse testen laten afleggen. Fran organiseert een feestje om te bewijzen aan Liam dat zij er ook iets van kan. Victorine's date met Otis neemt een onverwachte wending. Milo staat voor enkele cruciale beslissingen en de emoties laaien op bij Liam en Lou.
Milo zingt de sterren van de hemel tijdens de karaoke. Lou en Liam komen beter dan ooit overeen, maar Hilde zet hem definitief buiten. Milo vraagt haar job terug in de cafetaria van Kosmos en neemt een beslissing waar Robyn erg blij van wordt. Intussen praten Victorine en Otis het misverstand uit.
Op Kosmos loopt Milo op wolkjes. Liam plaagt Fran met haar slechte party skills en biedt onderdak aan zijn broer. Hilde krijgt een harde realitycheck van Koen. Een onverwachte confrontatie tussen Sofia en Stef roept meer vragen op dan antwoorden.
Het verdriet van haar vader doet Milo beseffen dat haar familie nooit iets te weten mag komen over haar leven op Kosmos. Ze krijgt ook een onverwacht bezoekje van Jimmy. Op school zingt ze voor Koen, die haar stem wel kan smaken. Liam en Fran klagen over Lou. Sofia komt als eerste te weten dat Victorine en Otis een koppel zijn.
Milo tekent haar contract met Maud en krijgt zo haar eerste betaling. Ze stopt wat geld in de kassa van de bakkerij, maar merkt dat het kasboek niet klopt. Ondertussen overweegt No Direction om Robyn opnieuw in hun band op te nemen na haar indrukwekkende optreden. Sofia krijgt hulp van Stef nadat ze haar enkel verstuikt tijdens het joggen.
Milo krijgt haar eerste bijles van Liam. Lou confronteert Hilde met een klacht wegens huiselijk geweld tegen Koen. Hilde gaat op zoek naar antwoorden bij Koens ex, maar wordt door hem tegengehouden. Ondertussen plant Sabine een verrassingsdiner voor Pol met de hulp van Alice.
Milo vermoedt dat Liam de bijlessen gebruikt als excuus om Fran te vermijden. De school krijgt een negatief rapport van een veiligheidsinspectie, waardoor Hilde en Jesse snel oplossingen moeten vinden. Koen manipuleert Hilde door haar te doen twijfelen aan haar eigen intuïtie.
Liam belooft Milo extra bijlessen, maar familiekwesties en jaloezie gooien opnieuw roet in het eten. Hilde ontdekt dat Johan veel geld van hun gezamenlijke rekening heeft gehaald. Stef en Sofia kunnen het goed met elkaar vinden. Alice blijft zoeken naar de perfecte match voor Pol.
Fran komt onverwachts naar een les met Liam en Milo, maar Liam is er niet. Ze heeft het gevoel dat Liam geen tijd maakt voor haar. Hilde ontdekt dat Johan vastgoed heeft gekocht en besluit evenveel geld te spenderen aan zichzelf. Terwijl Stef zijn geheim onthult aan Sofia, krijgen Victorine en Otis allebei positief nieuws over de uitslag.
Liam organiseert een verrassingsfeestje voor Fran. Ook Milo krijgt een uitnodiging, maar ze liegt tegen haar oma en Pol dat ze uit eten gaat voor de verjaardag van Jesse. Terwijl Sofia en Stef het middelpunt worden van roddels, krijgt Stef slecht nieuws over zijn vader.
Milo krijgt parfum van Liam en Fran om haar te bedanken. Pol en Alice lichten Milo in dat de oorringen gestolen zijn. Ze verdenken Sabine en Jesse. Tussen Fran en Liam gaat het weer beter, maar Liam zal nog wat meer moeite moeten doen volgens haar. De foto van Stef en Sofia is op Reveal verschenen. Hilde deelt intussen mee dat ze een benefiet gaan organiseren.
Sabine voelt zich onrechtvaardig behandeld. Pol en Alice willen het goedmaken. Stef en Sofia nemen emotioneel afscheid van elkaar. Lotte wordt op de hoogte gebracht van de onveilige situatie op Kosmos. Hilde vreest de gevolgen van een onjuiste publicatie door Lotte.
Milo ontvangt van Robyn het voorschot en zorgt er stiekem voor dat de boekhouding van de bakkerij geen tekort meer heeft. In de podiumzaal valt de gesaboteerde spot naar beneden, vlak naast Jasmien. Ze start een protestactie in De Studio. Jesse en Milo gaan 's avonds naar Kosmos om de andere spots te controleren en ontdekken dat er geknoeid is met de kabel van de gevallen spot.
Hilde en Liam verdenken Lou van de gesaboteerde spot. Hilde informeert Jasmien over de bewuste sabotage, wat haar doet besluiten dat de protestactie wellicht niet zo'n goed idee is. Wanneer dan ook nog het anonieme artikel van Milo verschijnt, waarin ze de school prijst, besluiten alle studenten zich te richten op de benefiet.
Milo raakt Jesse kwijt op een optreden van Liam en moet kiezen tussen het optreden of Jesse. Otis blijft last hebben van de 'tuut' in zijn oren. Hij duwt Victorine van zich weg, tot hij Koen in vertrouwen neemt. Lou kan de agenten onderscheppen aan wie Jesse de doorgesneden kabel heeft getoond.
Liam betrekt Milo bij de repetities, maar een misverstand zorgt voor teleurstelling. Otis vergeet door het drukke repeteren dat zijn 'tuut' er is en maakt het goed met Victorine. Alice heeft door dat Pol haar geheugen test en kan er niet mee lachen.
Koen heeft de gastenlijst voor de benefiet en de veiling in orde gebracht. Hij raadt Hilde wel aan haar diamanten goed te verbergen. Milo krijgt de vraag toch te spelen tijdens de benefiet, maar haar zenuwen spelen haar parten. Fran maakt zich zorgen over de veilingen.
Terwijl Fran op date gaat met Stuart, vertrekt Liam op zijn date met Didier. Johan verschijnt in het penthouse en maakt ruzie met Hilde over de verdeling van hun inboedel. Jesse en Milo gaan intussen iets drinken in De Studio, maar Milo vertrekt al snel omdat ze moet studeren.
Liams date met Didier valt enorm mee, terwijl de date van Fran met Stuart uitdraait op een nachtmerrie. Milo maakt zich zorgen over de betekenis van de kus met Jesse en worstelt met het balanceren van al haar verantwoordelijkheden.
Robyn en Milo geven een afscheidsconcert voor Robyns nichtje. Robyn is teleurgesteld dat Victorine haar optreden zal missen. Victorine wil Otis verrassen met een date, maar hij is niet happig. Intussen krijgt Johan een enkelband en reageert hij agressief naar Liam toe.
Milo zit vast in de kist na het optreden van Robyn. Nora is bezorgd omdat Milo niet komt opdagen. Robyn en Jesse gaan op zoek naar haar en ook Liam belt Alice om te vragen waar Milo is. Hilde twijfelt of Milo wel op haar plaats zit op Kosmos. Robyn wordt intussen door Koen op het matje geroepen en Otis en Victorine praten hun geschil uit.
Milo wordt door Jesse bevrijd uit de kist. Eenmaal thuis moet ze liegen over waar ze verstopt zat. Terwijl Jesse advies zoekt bij Nora vanwege communicatieproblemen met Milo, stelt Liam haar opnieuw teleur door de flierefluiter uit te hangen. Bij No Direction ontstaat intussen onenigheid en Robyn wordt door Hilde op het matje geroepen.
Robyn draagt Milo op om 24 uur te zwijgen om haar hese stem weer in topvorm te krijgen voor de preselecties. Milo vraagt zich af waarom Jesse niet van zich laat horen. Koen draagt Hilde op om haar versie van de echtscheidingspapieren zo snel mogelijk aan Johan voor te leggen.
Milo’s examen verloopt goed, maar Jesse en de situatie met haar oma blijven door haar hoofd spoken. Aron schrikt wanneer Kato, een oude bekende, een jurylid blijkt te zijn voor de preselecties. Terwijl Stef en Sofia samen de dood van Stefs vader verwerken, maken Johan en Hilde weer ruzie.
Milo zet Liam op zijn plek en weigert om nog langer als excuus gebruikt te worden. Even later heeft ze ook een confrontatie met Jesse. De sfeer op school is onder nul door de preselecties en Milo vraagt zich af of dit de wereld is waarin ze wil leven. Stef raakt tijdens de les een gevoelige snaar bij Otis. Na de les troost Sofia Stef, die het toch wat moeilijk heeft.
Otis en Victorine krijgen te horen dat Sofia definitief niet zal deelnemen aan de preselecties. Fran is achterdochtig en denkt dat Liam iets heeft met Milo. Hilde en Koen maken zich zorgen over de mogelijke relatie tussen Stef en Sofia. Aron heeft een date, maar wanneer Kato aankomt op dezelfde bestemming heeft hij alleen nog oog voor haar.
Milo zingt de preselecties voor Robyn vlekkeloos, op één foutje na. Robyn vreest dat dit haar een finaleplek zal kosten. Bovendien vraagt Fran Aron om extra streng te zijn voor Robyn. Otis en Victorine zijn blij verrast wanneer Sofia opduikt en toch wil deelnemen aan de preselecties. Liam maakt het intussen goed met Fran en geeft Aron advies over zijn situatie met Kato.
De geselecteerden voor het toonmoment zijn bekend. Alice en Pol bezoeken een specialist en daaruit blijkt dat Alice waarschijnlijk begint te dementeren. Hilde is ongerust over Johan en Lou tijdens haar citytrip met Koen. Liam gaat daarom even een kijkje nemen bij hen.
Milo is volop aan het oefenen voor haar examen wanneer ze plots een berichtje krijgt dat het examen vandaag al is. Ze gaat meteen verder met repeteren, maar dan komt Pol binnen. Hilde komt thuis en treft een ravage aan.
Liam geeft Milo een tweede kans op de proef. Ze slaagt met glans en krijgt te horen dat ze mag starten op Kosmos. Hilde laat weten dat ze haar job in de cafetaria niet kan combineren. Koen wil niet dat Hilde nog in hetzelfde huis slaapt als Johan, maar Hilde wil hem als mens nog een kans geven.
Jesse vraagt Milo om het vierde lid van No Direction te worden. Milo reageert dat ze al een aanbod heeft gekregen van Liam. Op zolder vindt Milo een oude knuffel, genaamd Moestache, die herinneringen ophaalt aan haar mama.
Robyn herinnert Milo eraan dat ze nog steeds onder contract staat. Milo verzekert haar dat ze het niet zal verbreken. Jesse vraagt Milo of ze al heeft besloten of ze solo gaat of voor No Direction kiest. Tijdens een controle van de lockers op Kosmos ontdekt Jesse een rouwboek en pillen in Sofia's locker.
Milo draagt nu wel eindelijk haar uniform, maar wordt niet door alle studenten ook echt bekeken als een van hen. Thuis treft ze haar papa in paniek aan: oma is verdwenen. Hilde helpt Johan met de verhuis, maar hij twijfelt aan haar intenties. Nora belt intussen de politie, maar Lou vertrouwt haar niet. Hoe komt ze aan zoveel kennis over een moordonderzoek?
Alice is terug thuis, maar claimt gewoon een beetje verloren te zijn gelopen. Otis en Victorine krijgen ruzie en hij dreigt ermee No Direction te verlaten. Sofia gaat te rade bij Jesse, die een plan heeft om Milo toch in de band te krijgen en zo de brokken te lijmen. Intussen probeert Milo te achterhalen waarom Nora zo geheimzinnig doet en komt er een nieuwe student toe op Kosmos.
Iedereen op Kosmos is onder de indruk van de nieuwe studente Emily, die een bekende influencer blijkt te zijn. Otis heeft het moeilijk met haar komst. Hij vindt haar privileges onacceptabel. Lou is geschrokken van de val van Johan, die hij heeft veroorzaakt. Johan heeft geen gevoel meer in zijn benen en wordt met de ambulance weggebracht. Nora is nog steeds op haar hoede.
Nora wordt gearresteerd op verdenking van moord. Milo wil erover praten met Jesse, maar zijn gedachten zijn bij Emily. Milo legt leerjongen Pepijn het werk in de bakkerij uit. Hij heeft duidelijk een oogje op haar. Lou heeft een groot schuldgevoel over wat hij zijn vader heeft aangedaan. Robyn en Emily strijden intussen voortdurend om aandacht.
Lou komt Nora opzoeken en legt haar onderzoeksfoto's voor. Liam bezoekt zijn vader in het ziekenhuis, maar die negeert hem compleet. Hij is hier zo van aangedaan dat hij de opnames van Fran vergeet en naar Milo belt. Emily vraagt intussen aan Jesse om te draaien op haar feestje. Jesse zegt toe, maar beseft dan dat hij nu een dubbele boeking heeft.
De ontmoeting tussen Nora en Milo neemt een onverwachte wending. Fran en Liam staan voor een dilemma dat hun relatie op de proef stelt. Lou zet alles op alles om Johan te overtuigen van zijn aangeboden hulp. Milo wordt intussen benaderd door No Direction. Zullen ze haar kunnen overtuigen om in de band te stappen?
No Direction besluit om te repeteren met mysterieuze maskers. Robyn en Maud smeden snode plannen om Emily's feestje te dwarsbomen. Terwijl Hilde en Lou een discussie hebben, is Nora plotseling verdwenen. Liam en Milo komen steeds dichter bij elkaar en Lou filmt het tafereel. Fran ontdekt Lou's onthullende filmpje en is hier niet gelukkig mee.

73. Maskers op

Robyn betrapt Milo bij No Direction. Emily worstelt met de overweldigende aandacht en deelt haar behoefte aan rust met Jesse. Milo dwingt een foto-opdracht af bij Aron. Lou gaat intussen op zoek naar Nora, zowel op school als in de bakkerij.
Milo heeft het moeilijk met de nieuwe foto-opdracht van Aron. Liam confronteert Lou met een bedenkelijk filmpje, wat leidt tot een ruzie tussen de broers. Jesse verrast Emily met een sterrenhemel in de podiumzaal. Nora wordt betrapt door een nieuwsgierige student.
Robyn en Emily's feestjes gaan van start, waar Jesse jongleert tussen zijn verantwoordelijkheden. Koen en Hilde ruziën over samenwonen. Intussen bakt Pepijn een notentaartje voor Milo, maar dat zorgt voor chaos.
Milo jamt met No Direction. Een romantisch sms'je zet Liam in het heetst van de strijd, terwijl Fran Lou confronteert met een mysterieuze foto. Jesse en Emily delen een intiem momentje. Intussen overwegen Pol en Alice een nieuwe werkkracht en stuiten ze op buurvrouw Linda.

77. Misschien ooit

Milo zit vast aan haar contract met Robyn, terwijl Otis een nieuw optreden regelt voor No Direction. Ondanks Hildes bezwaren gaat Lou door met zijn plannen voor de woonboot. Sander stelt dan ook meteen een wilde instuif voor.

78. Geluk in het spel

Liam en Milo ontvangen een onverwacht filmpje via de Reveal app, wat de spanning tussen hen verhoogt. Op Kosmos zorgt een grote aankondiging voor veel enthousiasme bij de leerlingen.

79. Hoop

Milo komt in een gevaarlijke situatie terecht wanneer Gijs Nora bij haar thuis bedreigt. Na een spannend gevecht komt de waarheid over Nora's zoon aan het licht. Ook over Maud worden er meer geheimen onthuld. Robyn manipuleert Emily om een gevaarlijk gokspel te spelen met de toekomst op Kosmos als inzet.

80. Hart en ziel

Milo bereidt zich voor op het optreden van No Direction, terwijl Emily's ware identiteit onthuld wordt. Het concert zorgt daarbij voor enkele verrassingen. De spanning stijgt wanneer Robyn ontdekt dat ze Kosmos moet verlaten en ze er plots alleen voor staat.

81. Gemaskerd mysterie

Liam speurt naar het mysterieuze vierde lid van No Direction. Zijn vermoeden richt zich op Milo, maar ze glipt door zijn vingers. De bandleden zijn enthousiast over het succes van hun concept. De audities voor Liams backing vocal zijn in volle gang, maar Milo doet niet mee.

82. Geboren leugenaar

Robyn wil zich verontschuldigen bij Emily en vraagt Hilde om haar gegevens. Die regelt op haar beurt een facetime tussen beiden. In de bakkerij is Pol tevreden met de goede verkoop, maar Alice relativeert zijn enthousiasme. Intussen stopt Lou met drinken en vraagt officieel aan zijn vader om mantelzorger te worden.

83. Nieuwe auditie

Terwijl Linda gratis koeken blijft uitdelen in de bakkerij, maakt Milo zich zorgen over haar oma. Alice stelt haar gerust, maar verbergt een traan. Lou verwijt Liam dan weer dat hij nooit tijd heeft om voor zijn vader te zorgen. I

84. Bitterzoet

Robyn dringt aan bij Milo om deel te nemen aan de auditie. Het contract dwingt haar om in te stemmen. Daarnaast zou ze het geld ook goed kunnen gebruiken. In de bakkerij confronteert Pol Linda met haar trage werk en het gratis weggeven van koeken. Liam heeft eindelijk een idee om de onbekende stem te ontmaskeren.

85. Maskerade

Liam probeert Milo te ontmaskeren door een beloning uit te reiken op Reveal, maar zijn plan loopt anders dan verwacht. Intussen zoekt Robyn troost bij Milo omdat ze niet opnieuw kan deelnemen aan de audities.

86. Oma gehackt

Nora staat oog in oog met haar zoon Rik. Hij denkt dat ze nog een politieagente is en valt haar aan. Koen weet nu perfect waar Hilde de diamanten heeft verstopt en plant een nachtelijke zoektocht. Alice wordt gehackt en de hackers eisen vijftig euro.
De gsm's van Alice en Milo zijn gehackt, waardoor de hele school in gevaar is. De hackers eisen nu twintigduizend euro voor de schoolcomputer. Milo roept de hulp in van Otis. Liam is er intussen zeker van dat Milo het vierde lid van No Direction is.

88. Milo de Bergerac

Milo helpt Liam met zijn romantisch plan, maar krijgt lastminute een bericht dat No Direction vanavond zal optreden en dus moet ze zich naar huis haasten. Johan verdenkt Lou ervan iets te maken te hebben met de mysterieuze geluiden bij de woonboot.
Milo helpt Liam in de bungalow, maar autopech dreigt haar optreden met No Direction te verpesten. Thuis wacht Liam een onaangename verrassing: Fran is verdwenen. Johan overtuigt Lou om te blijven en het lichtje mee in de gaten te houden.
Tijdens het optreden van No Direction valt er een masker af, maar gelukkig niet dat van Milo. Koen ontdekt een kluis. Zouden de diamanten hierin liggen? Liam betrapt Milo en smeekt haar opnieuw om zijn backing vocal te worden.

91. Back-up gevraagd!

Milo aarzelt over haar rol als backing vocal voor Liam. Koen zoekt wanhopig naar de diamanten en roept professionele hulp in. Johan schakelt de politie in om geheimen rond de woonboot te ontrafelen. Lou ontvangt cruciale informatie van Nora over haar zoon.
Milo gaat undercover als backing vocal, maar kan ze onopgemerkt blijven? Liam kondigt meteen een verrassingsconcert aan met zijn nieuwe backing vocal. Liam krijgt intussen relatieadvies van Milo en dat lijkt te werken. Koen ontdekt een lege kluis, terwijl Lou en Sander criminelen betrappen.
Milo komt niet opdagen op Liams concert en moet zich achteraf verantwoorden. Fran springt bij als backing vocal, wat voor wrijving zorgt. Lou en Sander ondernemen actie tegen de gangsters, terwijl Milo Alice helpt om zich aan te passen aan de nieuwe situatie.

94. Slinkse plannen

Liam en Aron zoeken een back-up backing vocal, waardoor Milo zich gepasseerd voelt. Ze onderhandelt ook met No Direction om in de band te blijven. Nora ontdekt de reden achter de slechte financiën van de bakkerij.

95. Een moeilijk publiek

Ivan maakt onverwacht zijn opwachting op Johans boot. Het verraad van Lou heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Milo annuleert haar optreden, maar na een peptalk van Jesse verandert ze van gedachten. Nora stort zich op de bakkerij om haar zorgen te vergeten. Hilde bekent haar fouten aan Johan, maar hij wil er niets van horen. Jasmien confronteert Milo, wat haar diep raakt.

96. Donkere dagen

Milo worstelt met het vertellen van de waarheid, terwijl de verwarring van Alice haar diep raakt. Jasmien probeert Liam te verleiden, maar wordt op een cruciaal moment onderbroken door Milo. Lou en Hilde bundelen hun krachten tegen Koen, terwijl Lou meer dankbaarheid van zijn vader verwacht. Nora zet ondertussen een samenwerking op voor de bakkerij.

97. Poes en muis

Hilde verstopt valse diamanten op Kosmos, maar Koen ontdekt dit en confronteert haar. Milo worstelt met Jasmiens situatie, terwijl Jesse haar aan Liam herinnert. Thuis ontdekt ze dat ze haar telefoon op Kosmos is kwijtgeraakt en ze keert terug om deze te zoeken. Daar ziet ze Koen van de trap vallen. Jasmien voelt zich opnieuw afgewezen door Liam en zoekt troost bij Lou.

98. Zwijgen is goud

Milo moet een schokkend geheim bewaren na een tragische gebeurtenis. Ze worstelt met emoties tijdens repetities, maar Liam stelt haar gerust. Hilde deelt op school het droevige nieuws over Koen en draagt de verantwoordelijkheid voor de school over aan Liam.

99. Loslaten

De druk neemt toe bij Milo en ze valt flauw in de cafetaria. Pol dwingt haar tot rust, maar Milo wil haar optreden met Liam niet missen en glipt weg. Liam draagt zijn optreden op aan Koen, wat Lou niet kan verkroppen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.