Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS

Heel wat bekende Vlamingen stappen het beroemdste politiekantoor van het land binnen.

Afleveringen

45 afleveringen

Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Véronique De Kock
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Herman Brusselmans.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Marc Van Ranst en Loes Van den Heuvel (burgemeester)..
Emma en Vince bevinden zich in een levensgevaarlijke situatie wanneer ze tijdens een patrouille in een huis vol boobytraps terechtkomen. Ze belanden in een helse race tegen de klok. Ook voor zanger Ian Thomas begint de week niet goed: zijn auto werd gestolen. Kan De Buurtpolitie zijn wagen terugvinden?
Patrick verneemt van Stafke dat er een bende actief is in de wijk. Hij gaat op onderzoek uit en komt op een filmset terecht, waar hij 'Familie'-acteur Maarten Cop ontmoet.
Patrick komt acteur Lennart Lemmens tegen wanneer hij tijdens zijn wandeling met Loebas ontdekt dat iemand de hondenweide vergiftigt.
Inspecteurs Indy en Louise rukken uit om actrice en influencer Jamie-Lee Six te helpen wanneer een influencer challenge volledig uit de hand loopt. Intussen onderzoeken Tineke en Patrick een winkeldiefstal, die escaleert in een carjacking en een dramatische achtervolging.
Mister Gay Belgium, Joren Houtevels, wordt na een avondje uitgaan in elkaar geslagen. De zaak voelt voor Louise erg persoonlijk aan.
Vandalen gooien brandbommen in de tuin van Bart Kaëll. Alsof dat niet erg genoeg is, krijgt de zanger ook een hoop dreigbrieven in zijn brievenbus. Hoofdinspecteur Tineke en inspecteur Indy gaan op onderzoek uit. Daarbij ontdekt Tineke een goedbewaard geheim van Indy.
Davy Brocatus krijgt de topman van een internationaal drugsnetwerk over de (dans)vloer van zijn dansschool. Rechercheurs Brigitte en Eric gooien hun dansbenen los en gaan undercover in een poging de drugsbaas bij de kraag te pakken. g.
Een supermarkt krijgt een dreigbrief in de bus: iemand heeft het voedsel in de winkel vergiftigd. Aagje Vanwalleghem, voormalig topturnster, heeft er diezelfde dag samen met haar zoontje boodschappen gedaan. Kunnen inspecteurs Indy en Louise Aagje tijdig verwittigen en de dader vatten?
Een jonge vrouw wordt aangerand. Een toevallige voorbijganger schiet haar te hulp en kan erger voorkomen. Acteur Carry Goossens blijkt de weldoener te zijn en wordt een belangrijke getuige. Terwijl Indy en Louise de zaak onderzoeken, klopt de burgemeester aan bij Hugo en Patrick. Ze heeft via het internet een duur parfum besteld, maar kreeg in de plaats een postpakket met pepperspray in de bus.
De peperdure koptelefoon van Anouk Matton wordt gestolen. Vince en Patrick schieten de wereldberoemde dj te hulp. Het team van commissaris Berckmans sluit de week met de nodige spanning af. Het commissariaat staat in rep en roer wanneer Louise gegijzeld wordt in de verhoorkamer.
Junior Planckaert spreekt op straat inspecteurs Indy en Louise aan. Hij is erg bezorgd om het welzijn van een dakloze man. Indy en Louise ontdekken dat de man een zwaar kruis met zich meedraagt en zetten alles op alles om hem te helpen.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Wim Soutaer.
Het politiekorps wordt opgeroepen voor een inbraak waarbij belangrijke documenten uit de kluis van de burgemeester zijn gestolen. Terwijl Tineke en Eric de zaak onderzoeken, doet inspecteur Vince een lugubere vondst. Hij botst tijdens een onderzoek naar sluikstorten op een pot met menselijke resten. Alle sporen wijzen naar youtuber Angel Redondo.
'Patje Krimson is in the house', om het met zijn eigen woorden te zeggen. Hij komt langs in het politiekantoor om een verklaring af te leggen. Na een fuif, waar hij voor de beats zorgde, is namelijk een meisje spoorloos verdwenen.
Een onbekende vrouw stapt in de auto bij acteur en presentator Peter Van Asbroeck. Ze is er rotsvast van overtuigd dat Peter haar echtgenoot is. Peter ziet geen andere optie dan in haar waanidee mee te gaan, wat zowel grappige als vertederende taferelen oplevert.
Influencer Steffi Mercie schakelt de hulp in van inspecteurs Emma en Louise, nadat haar smartphone gestolen werd.
Influencer Gerben Tuerlinckx zit in het politiekantoor nadat hij het slachtoffer werd van een hacker.
Zanger Christoff komt het korps interviewen voor een campagne om geweld tegen de politie aan te kaarten.
Commissaris Berckmans laat een kinderdroom in vervulling gaan door een jongetje dat slachtoffer werd van een ongeval een mooie dag bij de politie te bezorgen. Hij wordt bijgestaan door Sergio Quisquater, die als zijn vrolijke zelf de clown uithangt.
Voor zanger Gers Pardoel eindigt de week in mineur. Er werd ingebroken in zijn wagen. Hij schakelt de hulp van De Buurtpolitie in om de daders te vatten.

Aflevering 26

Inspecteurs Vince en Indy schieten Margriet Hermans te hulp wanneer het repetitielokaal van haar band kort en klein geslagen werd. Slagen ze erin de vandalen op te sporen?

Aflevering 27

Inspecteurs Vince en Emma worden opgetrommeld wanneer de huwelijksringen van het 'Blind Getrouwd'-koppel Stijn en Nuria gestolen worden uit hun hotelkamer, terwijl ze genieten van een romantisch momentje.

Aflevering 28

Om zijn korps voor al het harde werk te bedanken, trakteert commissaris Berckmans de leden van De Buurtpolitie op een teambuilding. Ze krijgen een bokstraining van niemand minder dan Daniëlla Somers, voormalig wereldkampioene in het boksen.

Aflevering 29

Het korps van commissaris Berckmans moet youtuber Dylan Haegens uit een zeer benarde situatie redden.

Aflevering 30

Inspecteur Louise overleeft een brutale home invasion, maar haar vriendin verdwijnt spoorloos. Het korps heeft maar weinig tijd om de dader op te sporen en haar te redden. Gelukkig krijgen ze hulp van een belangrijke getuige, Koen Crucke.

Aflevering 31

Het politiekorps springt meteen in actie wanneer blijkt dat er op mysterieuze wijze een schilderij is verdwenen bij Els De Schepper.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Vandaag maken TikTokkers Elias Verwilt en Timon Verbeeck het net iets te bont en krijgt ook Loes Van den Heuvel met de buurtpolitie te maken.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een Bekende Vlaming. Vandaag krijgt o.a. Jean Bosco Safari met de buurtpolitie te maken.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een BV. Bij een inzamelactie van Jacky Lafon voor het goede doel worden er spullen gestolen.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Katja Retsin.
Bij zanger Gene Thomas werden flessen gin gestolen. Intussen gaan inspecteurs Indy en Vince op zoek naar een vermiste buurtbewoner. Ze vinden hem dronken terug in het park. Zou hij iets te maken hebben met de diefstal?
Hoofdinspecteur Tineke en inspecteur Patrick halen hun beste kookkunsten boven. Ze schieten chef-kok Loïc Van Impe te hulp in de keuken voor de maaltijdbedeling van de gemeente. Plots blijkt Loïcs keukenmes verdwenen en horen ze geschreeuw in de zaal.
Stien Edlund, bekend van TikTok en YouTube, komt aangifte doen wegens stalking door een fan.
Inspecteurs Indy en Emma ontfermen zich over een jongen die van huis wegliep omdat zijn geaardheid niet aanvaard wordt door zijn ouders. De dansers van zijn favoriete dansgroep Trinxx proberen hem gerust te stellen.
Commissaris Berckmans wil dat het politiekorps meer aanwezig is op sociale media en dus laat hij influencer Jade De Winter langskomen voor een online content cursus. Al moet die wel onderbroken worden voor een vrouw die bevalt in haar auto. Wordt inspecteur Vince voor even vroedman Vince?
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Tom De Cock.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Jill De Greef.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Yves Segers.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Zuhal Demir.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.