Move On by Vloglab

Move On by Vloglab

Steffi begint aan een gloednieuwe uitdaging: de opstart van een nieuwe dansschool, Move On. Samen met haar team start ze vol goede moed, maar al snel blijkt dat niet alles van een leien dakje loopt. Zal ze ondanks alle hindernissen toch een succes kunnen maken van Move On?

Afleveringen

10 afleveringen

De dansers blikken samen terug op het vorige seizoen.
Gloria beseft al snel dat Mira weghalen bij David geen goed idee was. Ze ziet echter geen uitweg, tot Emile komt opdagen. Aurélie durft haar mama niet onder ogen te komen na haar paniekaanval tijdens het dansoptreden. Gelukkig is Cas er om haar te steunen. Steffi is ondertussen in de wolken na haar kus met Noah, maar het vooruitzicht om ooit samen te wonen met Cilou en haar mama verpest al snel haar humeur.
Steffi is teleurgesteld wanneer Noah toekomt op de dansschool en doet alsof er niets tussen hen gebeurd is. Aurélie keert met een bang hartje terug naar Feel The Rhythm en Magda besluit om Freya toch aan de wedstrijd te laten deelnemen. Terwijl Luca Cilou zoveel mogelijk wil ontwijken op Move On, probeert Steffi nog te bemiddelen.
Luca besluit Cilou toch nog een kans te geven, als vrienden. Justine en Kelly gaan in de bib op zoek naar een boek dat hen kan helpen met Selim. Lars heeft een blauw oog, maar probeert Steffi meteen gerust te stellen wanneer ze het niet vertrouwt. Gloria maakt Emile intussen nog eens duidelijk dat ze enkel vrienden zijn.
Justine betrapt Noah en Steffi tijdens een romantisch momentje, terwijl Sieg en Rayan een verrassing voor hem geregeld hebben waarbij ze een oude bekende uitnodigen. Intussen gaan Aurélie en Cas samen een hondje halen in het asiel.

Aflevering 5

De tweede ronde van de dance competition gaat van start, waar Aurélie onverwachts de plek van Freya moet innemen. Steffi is teleurgesteld dat Noah niets over haar verteld heeft tegen zijn ex. Tijdens de wedstrijd probeert Noah haar dan ook gerust te stellen.

Aflevering 6

Luca geeft voor het eerst dansles aan de rusthuisbewoners en de komst van Tess maakt Cilou allerminst blij. Laïs gaat op café met Steffi en Noah, wat Steffi weer onzeker maakt. Emile is eindelijk van zijn krukken af en nodigt Gloria uit om samen naar FACTS te gaan.

Aflevering 7

Gloria is helemaal van slag wanneer ze David weer tegenkomt. Aurélie en Cas willen Freya terugpakken voor het opsluiten van Brave in de balletschool, door jeukpoeder in haar balletschoenen te doen tijdens de finale. Noah durft eindelijk publiekelijk te delen dat hij aan het daten is met Steffi. Cilou bespreekt intussen de DNA-resultaten van haar onderzoek met Aurélie.
Laïs en Noah hebben een openhartig gesprek over haar ex. Tijdens de opnames van de videoclip van Jamie loopt het helemaal mis tussen Noah en Jamie. Gloria en Emile gaan voor de eerste keer stemmen. Cilou gaat intussen verder met de zoektocht naar de biologische papa van Steffi.
Cas en Aurélie gaan naar een feestje van de balletschool, waar het er wilder aan toe gaat dan verwacht. Intussen ontdekken de dansers dat al het geld uit de kassa verdwenen is, ook Lars blijkt spoorloos te zijn.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.