Move On

Move On

In Move On by vloglab volgen we Steffi die begint aan een gloednieuw avontuur, de opstart van een nieuwe dansschool, Move On! Samen met haar nieuwe team start ze vol goede moed, maar al snel blijkt dat niet alles van een leien dakje loopt.. Ook bij haar nieuwe avontuur blijven drama en liefdesproblemen haar achtervolgen, zal ze ondanks deze problemen toch een succes van Move On kunnen maken?

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

Steffi start haar nieuwe avontuur in dansschool Move on. Maar haar eerste dag loopt al meteen niet volgens plan. Als ze toekomt merkt ze dat de dansschool nog een krot is en ook haar collega's vallen niet allemaal mee. Ondertussen overtuigen Noah zijn vrienden hem om graffiti te gaan spuiten, maar dat loopt al snel mis.

Aflevering 2

Steffi neemt een kijkje bij een chique balletschool in de buurt om inspiratie op te doen voor Move On. Ze ziet er reclame voor een danswedstrijd. Noah heeft zijn straf te horen gekregen, hij zal een taakstraf moeten doen bij Move On. Hij is nog steeds woedend op zijn vrienden Rayan en Sieg die hem in de problemen hebben gebracht.

Aflevering 3

Het is Noahs eerste dag op Move On, maar hij maakt geen al te beste indruk op de andere dansleerkrachten. Steffi heeft Move On ingeschreven voor een danswedstrijd, maar daar is Cilou niet blij mee. Emile krijgt slecht nieuws te horen, zijn mama is ziek.

Aflevering 4

Steffi wil samen met de andere dansleraren de danszaal onder handen nemen omdat de lessen snel zullen starten. Tijdens de renovaties merken ze op dat Emile niet zijn vrolijke zelve is. In de balletles van Feel The Rhythm beseft Cas al snel dat het moeilijk zal zijn om indruk te maken op zijn strenge leerkracht Magda. Op weg naar huis ontmoet Justine dan weer haar crush Selim.
Selim kan net op tijd Kelly en Justine redden van een enge man, wanneer hij Justine daarna thuis afzet liegt zij over haar leeftijd om meer kans te maken bij haar crush. Luca en Emile proberen samen de Sprite challenge, maar dat loopt uiteraard slecht af. Steffi vraagt Emile om haar danspartner te worden voor de danswedstrijd en daar is Cilou absoluut niet blij mee.
Gloria gaat babysitten op Mira, maar heeft vooral interesse in haar knappe papa. De eerste danslessen gaan van start op Move On. Steffi heeft 4 tickets kunnen bemachtigen voor het slotspektakel van Feel The Rhythm, Luca wil alvast mee. Om Luca jaloers te maken wil Cilou ook een date meenemen naar het spektakel, het enige probleem is dat ze helemaal geen date heeft. Rayan en Sieg spotten Justine op het skatepark met de veel oudere Selim, ze maken zich zorgen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.