Nicholas

Nicholas

Magie in de puurste vorm van het woord, dat is waarmee goochelaar Nicholas Arnst toevallige voorbijgangers en bekende gezichten probeert te verbazen.

Afleveringen

5 afleveringen

Nicholas' eerste halte is Leuven, de stad waar hij studeert. Op straat, in cafés, op de kermis, of in de stadsbibliotheek verbluft hij medestudenten, voorbijgangers en bekende gezichten. In de universiteitshal heeft Nicholas een afspraak met rector Rik Torfs en die ontmoeting boezemt hem toch wat angst in.
Nicholas keert terug naar zijn roots en trekt de straten van Brugge op. In het Jan Breydelstadion probeert hij Club Brugge-spelers Timmy Simons, Tom De Sutter en hun kompanen te verbluffen met zijn magie. Brugge is ook de stad van inspecteur Van In en zijn geestelijke vader Pieter Aspe. Wanneer Nicholas zijn boek leest, leest hij niet enkel de woorden, maar ook de gedachten van de schrijver.
Nicholas houdt in Tongeren halt bij het Gallo-Romeins museum. Slaagt hij erin om in het zicht van de vele bewakingscamera's en bezoekers een kostbaar beeldje weg te nemen? Slaagt Nicholas er ook in om goochelliefhebber Ray Cokes om de tuin te leiden met slechts drie speelkaarten? Ook Staf en Mathias Coppens beleven een magisch moment wanneer Nicholas experimenteert met hun telepathisch vermogen.
Nicholas verrast toevallige toeschouwers op restaurant, aan een strandbar, in het lunapark en in de frituur met zijn magische talenten. In het casino heeft hij een date met pokerspeelsters Camille en Charlotte. Kan hij hen op hun eigen terrein verbluffen met zijn magie? Ook bij Koen Wauters en Sofie Dumont vallen de monden wijd open wanneer Nicholas hen met zijn trucs confronteert.
Als tiener woonde Nicholas enkele jaren op Tenerife. In deze laatste aflevering keert hij terug naar de zonnige vakantiebestemming voor een cocktail van zon, zee en magie. Nicholas is vastbesloten alle registers open te trekken. Hij leest de gedachten van de mensen, tart de wetten van de fysica, laat zien wat hij waard is op een surfboard en plaatst klankman Pascal Braeckman voor een raadsel.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.