Holland - België

Holland - België

Comedyquiz over de verschillen tussen Vlaanderen en Nederland.

Afleveringen

6 afleveringen

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.
Niels Destadsbader speelt vandaag met Evi Hanssen en Guga Baúl voor team België. Ze nemen het op tegen team Nederland met Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Buisonjé.
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Deze keer krijgt Niels Destadsbader Karen Damen en William Boeva naast zich in zijn team.
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Cath Luyten en Guga Baúl. Presentatie is van Jonas Van Geel en Art Rooijakkers.
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag vervoegen Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven Niels Destadsbader in het Belgische team.
Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag krijgt Niels Destadsbader versterking van Ella Leyers en Herman Verbruggen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.