Niveau 4

Niveau 4

Eric Goens volgt in Niveau 4 verschillende politiekorpsen. De presentator neemt de kijker mee achter de schermen van de politiekorpsen en interventieteams om te laten zien hoe de echte agenten aan het werk gaan. In dit seizoen: de politie van Brussel.

Afleveringen

8 afleveringen

Rechercheurs Jelle en Michelle begeven zich naar Peterbos waar ze een dealer op heterdaad betrappen en de achtervolging moeten inzetten. Inspecteurs Marnix en Daan worden opgeroepen voor een stevige vechtpartij tussen twee dronkaards.
Het Brusselse politiekorps maakt zich klaar voor het jaarlijks kat-en-muisspel tussen jongeren en ordediensten tijdens oudejaarsnacht. De menukaart is gekend: brandende auto's, vuurwerk in alle mogelijke richtingen en verbaal én fysiek geweld.
Inspecteurs Marc en Xavier krijgen verschillende oproepen binnen van auto-inbraken. Inspecteurs Marnix en Valentin zijn onderweg naar een man die al enkele dagen geen teken van leven meer heeft gegeven. Yoda van de Special Respons Unit klopt aan bij een veroordeelde die gearresteerd moet worden.
Inspecteur Daan wordt opgeroepen voor een kind dat moederziel alleen op de bus zit. Inspecteur Marc ziet hoe een tienjarig kereltje achtervolgd wordt door een woeste winkeluitbater. Volgens hem heeft hij gestolen, maar de jongen ontkent in alle talen.
Inspecteurs Marnix en Didier haasten zich naar een burenruzie die volledig dreigt te escaleren. Hoofdinspecteur Yoda kamt de buurt uit op zoek naar een chauffeur die een ongeval met vluchtmisdrijf heeft veroorzaakt.
Hoofdinspecteur Yoda en zijn team vallen binnen in een café waar een gijzeling aan de gang is. Inspecteurs Marnix en Didier krijgen een oproep binnen van een graffitispuiter die op heterdaad betrapt is.
Dispatching krijgt een verontrustende oproep binnen van twee jonge meisjes die belaagd worden door een groepje jongeren. Inspecteurs Daan en Virginie zijn opgeroepen voor een diefstal en de daders blijken geen onbekenden te zijn. Inspecteurs Marc en Justine haasten zich naar een caféruzie.
Na passages in Hasselt, Sint-Niklaas, Aalst en Gent keert Niveau 4 dit seizoen terug naar waar het ooit allemaal begon: Brussel. Het politiekorps van Brussel-Zuid neemt Eric Goens mee naar de gemeenten Vorst, Sint-Gillis en Anderlecht in hun dagelijkse strijd tegen criminaliteit. Geen enkele interventie is zonder gevaar.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.