Patrouille Linkeroever

Patrouille Linkeroever

In 'Patrouille Linkeroever' geven o.m. Gene Bervoets, Kevin Janssens en Jonas Van Geel gestalte aan het meest incompetente politiekorps van Vlaanderen.

Afleveringen

10 afleveringen

Met de eigenwijze Pol, de gepassioneerde Bruce, de charmante Saskia, de inactieve Lilian en de getraumatiseerde Dave heeft commissaris Johannes Geubels een apart team. Samen vormen ze Patrouille Linkeroever. Pol en Bruce zijn op zoek naar de verkrachter van Linkeroever. Terwijl Saskia Dave vertrouwd maakt met de nieuwe combi, krijgen ze een oproep voor een burenruzie...
De molen van Sint-Anneke werd in brand gestoken. Patrouille Linkeroever zoekt de pyromaan op Camping De Molen. Zelfs politiehond Brutus wordt ingezet. Liliane voelt zich terug in Cap d'Agde, haar jaarlijkse vakantiebestemming.
De narcoticarecherche van Antwerpen is al vier maanden bezig met een undercoveroperatie op Linkeroever. Ze schakelen de hulp in van Patrouille Linkeroever om dit grootschalige drugsnetwerk op te doeken.
Sluikstorters, gauwdieven en een code rood. En dat allemaal op Casual Friday, de dag waarop agenten zonder uniform mogen patrouilleren. Het politiekorps van Linkeroever gaat op pad in hun comfortabele kledij, en dat nemen de dames erg letterlijk.
Er worden illegale mosselen verkocht op Linkeroever. Het team moet, tegen de zin van Pol, in nieuwe duo's op zoek naar de valse mossel. Bruce haalt ondertussen zijn versiertrucs boven.
Het is opendeurdag op het politiekantoor van Linkeroever en de taken worden verdeeld: Liliane begeleidt het verkeersklasje, Bruce geeft een initiatiecursus zelfverdediging, Saskia hanteert de tolwagen, Dave doet aan informatieverspreiding, Johannes geeft de rondleiding en Pol zorgt voor het eten.
Chef Johannes wordt 30 jaar. Er is echter een domper op de feestvreugde: op Rechteroever is er een Albanese bende actief die gestolen luxeproducten probeert te verkopen. Wanneer Saskia een Albanese auto opmerkt op Linkeroever, ontdekt ze een lijk.
Johannes organiseert een feestje op het politiekantoor. De sfeer zit er goed in en Saskia nodigt ook enkele van haar vrienden uit. Bruce lijkt zijn mojo kwijt te zijn, want Saskia heeft meer oog voor de chef dan voor hem. Het feestje loopt uiteindelijk helemaal uit de hand. Pol denkt na over zijn leven.
Het is vandaag painballdag en daarbij neemt Patrouille Linkeroever het op tegen een paar andere politiekorpsen. De agenten zetten hun beste beentje voor. Het beest in Liliane komt naar boven.
De laatste maanden zijn er bij het Comité P behoorlijk wat klachten binnengekomen over het politiekorps van Linkeroever. De agenten worden dan ook een voor een ondervraagd. En we krijgen een blik op de toekomst van de zes agenten.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.