Raf & Ronny

Raf & Ronny

Stany Crets en Peter Van den Begin kruipen in de huid van de werkloze acteurs en vrienden Raf en Ronny, die samen in de absurdste situaties belanden.

Afleveringen

13 afleveringen

1. De thuiskomst

Vorig jaar schoten Raf en Ronny hun huisbaas Rudy neer. Zijn ze veroordeeld? En zo ja, was het moord? En wie heeft er geschoten?

2. Vroeger is voorbij

Na een jaar in de gevangenis te hebben gezeten, proberen Raf en Ronny terug hun leven in handen te nemen.

3. De vettige feesten

Jaarlijks worden in de Vettige Toog de Vettige feesten georganiseerd. Raf en Ronny worden door "de mannen van de zee" uitgedaagd om de titel 'Vettige Prins' te verdedigen. Daarnaast worden ze gecontacteerd door Jambers Televisie Producties.

4. Jambers

Raf en Ronny worden enkele dagen gevolgd door Paul Jambers en zijn ploeg. In de Vettige Toog wordt het programma druk bekeken.

5. Zion boven!

Rudy ziet het niet meer zitten en besluit over te gaan tot een dramatische actie. Mosje Schnitzel onthult zijn ware identiteit en lokt Raf en Ronny mee in een terroristische actie.

6. In bed met Raf & Ronny

Raf en Ronny, nog steeds in de waan dat Rudy dood is, besluiten over te gaan tot hardere acties: een hongerstaking.

7. De zeven vetten

De magere jaren van Raf en Ronny zijn eindelijk voorbij. In een mum van tijd is hun single 'Honger is niet de beste saus' naar de top van de hitparade gestegen. Raf en Ronny genieten van het succes , de roem en hun BV-status, maar nog meer van de miljoenen op hun bankrekening.

8. Het aards paradijs

Raf en Ronny hebben hun appartement laten renoveren door Bruno. Willy en Lucienne krijgen een nieuwe job en een niet voor de hand liggend huisdier zorgt voor de nodige problemen.

9. Yolanda

Eén van Rafs nachtelijke escapades heeft pijnlijke gevolgen in de vorm van de doofstomme Yolanda. Plannen voor een eigen talkshow worden reëel.

10. De bom

Mosje Schnitzel laat weer van zich horen. De voorbereidingen voor de talkshow 'De Ronny en Raf show' gaan van start.

11. The Boys Are Back in Town

De eerste talkshow is een feit en gaat live op antenne. Zal de bom ontploffen? Wat zullen de kijkcijfers zijn? Kan iedereen zomaar een talkshow presenteren?

12. Ja, ik wil

Rudy en Willy zijn op vrijersvoeten en dingen naar de hand van Lucienne. Raf en Ronny, in een roes van overmoed, gaan hardnekkig door met hun talkshow.

13. De allerlaatste

De allerlaatste aflevering. Veel doden en gewonden. Bloed en tranen. Seks en geweld. No way back!
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.