Preacher

Preacher

Gebaseerd op de gelijknamige comics. Een bovennatuurlijk, bizar en duister comedydrama over een predikant uit het westen van Texas genaamd Jesse Custer die is bezeten door een mysterieuze entiteit waardoor hij over ongewone krachten beschikt.

Afleveringen

10 afleveringen

Een predikant heeft als missie om de bovennatuurlijke kwade krachten te verslaan die zijn stad in Texas met de grond gelijk hebben gemaakt.

2. See

Jesse probeert een "goede predikant" te zijn, maar weet niet dat een mysterieus duo achter hem aan zit. Ondertussen maken we kennis met de enigmatische Cowboy.
Jesse wordt geholpen door Cassidy om zijn nieuwe krachten onder de knie te krijgen. Tulip heeft nieuwe informatie en probeert Jesse ervan te overtuigen dat hij wraak moet nemen.
Jesse sluit een weddenschap met Quincannon die hij niet kan weigeren. Cassidy probeert de engelen op afstand te houden en Tulip wil voor gerechtigheid zorgen in Annville.
Na het incident met Quincannon is Jesse de nieuwe held van Annville. Tulip en Cassidy leren elkaar beter kennen en The Cowboy maakt een tragisch besluit.

6. Sundowner

Jesse krijgt eindelijk Deblanc en Fiore te spreken en leert meer over de mysterieuze entiteit die zijn lichaam heeft overgenomen.

7. He Gone

Jesse's daden zorgen ervoor dat zijn vrienden van hem vervreemden en dat ze gevaar lopen. We leren meer over zijn verleden en over de oorzaak van zijn schuldgevoelens.

8. El Valero

Jesse gaat de confrontatie aan met Quincannon en de Meat Men om zijn kerk te beschermen, wat uitmondt in een hevig vuurgevecht. Ondertussen probeert Tulip een vriend te redden.
Jesse is op de vlucht geslagen terwijl de mensen om hem heen belangrijke beslissingen moeten maken. The Cowboy leert terug naar Ratwater om wraak te nemen.
De hele stad heeft op deze dag gewacht wanneer Jesse zijn belofte wil waarmaken om antwoorden te krijgen uit de hemel.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.