Raising Hitler

Raising Hitler

Mickey en Jesse zijn beste vrienden, maar bovenal complete losers. Mickey mist ambitie, Jesse mist een seksleven... Wanneer Mickey tot de conclusie komt dat Hitler de schuld heeft van al zijn mislukkingen en van zijn gekke joodse familie, wordt de oplossing glashelder: ze moeten terug in de tijd en een jonge Hitler vermoorden.

Afleveringen

8 afleveringen

Mikey wordt beschouwd als de last van het gezin, het kind dat niet zal slagen. Wanneer Mickey tot de conclusie komt dat Hitler de schuld heeft van al zijn mislukkingen en van zijn gekke joodse familie, wordt de oplossing glashelder: ze moeten terug in de tijd en een jonge Hitler vermoorden. Gelukkig heeft zijn geniale vriend Jesse een tijdmachine gebouwd.
Nadat ze in het Oostenrijk van 1890 zijn geland, vermommen Mickey en Jesse zich om meneer en mevrouw Hitler te bezoeken en hun kroost te leren kennen. Mickey ontdekt een gewelddadig huishouden en een tirannieke vader die de creativiteit en het natuurlijke tekenvermogen van zijn zoon wil onderdrukken. Mickey weet niet of hij nog zin heeft om de jonge Adolf te vermoorden.
Nadat hij heeft besloten dat de jonge Hitler het slachtoffer is van zijn omgeving, is Mickey ervan overtuigd dat het een beter plan van aanpak zal zijn om de jonge Adolf te ontvoeren en hem een ​​betere opleiding te geven. Zo kan hij opgroeien tot een vriendelijke, ruimdenkende persoon. Nu hoeft hij alleen nog maar de Oostenrijkse politie te ontlopen.
Terwijl Mickey zich verstopt met de jonge Adolf, probeert Jesse hen te vinden door een jonge klasgenoot van Adolf te chanteren: Ludwig Wittgersky. Zodra Jesse zijn vriend heeft gevonden, slaagt Mickey erin hem te overtuigen om Hitler mee terug te nemen naar de toekomst / het heden en hem goed op te voeden.
Mickey en Jesse vluchten voor de Oostenrijkse politie. Op dit moment zit de hele stad achter hen aan. Als ze erin slagen het veld te bereiken waar ze de tijdmachine hebben achtergelaten, moet de jonge Adolf een keuze maken. Zal hij met hen teruggaan naar New York City in 2016? Zal het dan anders zijn? Zal de Holocaust nooit hebben plaatsgevonden? Of zal het knoeien met de tijd ernstige gevolgen hebben?
In hun haast om aan de jaren 1890 te ontsnappen, berekenen Mickey en Jesse de landing verkeerd en komen ze in Noord-Korea terecht. Door snel te ontsnappen en een andere route te nemen, slagen ze erin om Parijs in 2016 te bereiken. Ze besluiten van deze gelegenheid gebruik te maken om de jonge Adolf kennis te laten maken met de wonderen van de moderne wereld.
Hitler is verdwaald in de straten van Parijs. Terwijl Mickey en Jesse naar hem op zoek zijn, beseffen ze dat deze versie van het heden er serieus aan toe is. Als ze eindelijk stoppen om met een voorbijganger te praten, ontdekken ze dat hoewel Hitler niet is opgegroeid om 8 miljoen Joden te vermoorden, iemand anders dat wel heeft gedaan. En dat niet alleen, hij won de Tweede Wereldoorlog.
Nadat Jesse beseft dat ze de Holocaust niet hebben kunnen vermijden bekent hij dat hij verantwoordelijk is voor het veranderen van de geschiedenis van Ludwig Wittgersky waardoor hij een kwaadaardige tiener werd. Terwijl de vrienden uit elkaar gaan, hopen ze dat ze het universum kunnen repareren. Maar wat staat Mickey en Hitler te wachten in de jaren 1890? En wie is de mysterieuze persoon die zojuist in Jesse's woonkamer verscheen?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.