Spitsbroers

Spitsbroers

Vlaamse dramareeks die zich afspeelt in de arena van het Belgische voetbal, waarin twee broers met dezelfde droom centraal staan. Terwijl voor de ene de droom werkelijkheid wordt, komt de andere nergens aan de bak.

Afleveringen

10 afleveringen

De 21-jarige Alan en zijn broer Dennis willen graag profvoetballer worden. Voor een van hen lijkt die droom werkelijkheid te kunnen worden wanneer de trainer van KRC Genk naar een match komt kijken.

2. Management

Frieda vindt dat het tijd wordt om een manager in te schakelen voor haar zoon, nu hij een contract krijgt aangeboden bij KRC Genk.

3. Powerplay

Na de nederlaag tegen KV Mechelen neemt de druk toe bij Racing Genk. Moerman begint op de bank, maar coach Deboosere besluit hem zijn eerste kans te geven en haalt spits Thevenage van het veld.
Nu Deboosere is ontslagen, is het Spechtmans die als nieuwe coach de plak zwaait bij Racing Genk. Hij neemt zijn spelers meteen mee op afzondering.

5. Flankie

De nieuwe aanpak van KRC-coach Spechtmans werpt zijn vruchten af. De prestaties zijn er, de pers is positief over Genk én de sfeer in de ploeg zit voor het eerst sinds lang weer snor.

6. Money Time

Temmerman is enthousiast over de prestaties van Dennis bij KRC Genk en doet Leo een nieuw contractvoorstel voor zijn poulain.
Nina gaat met Alan naar de spoedafdeling. Het is opnieuw grote liefde tussen Leo en Frieda. Dennis kan niet geloven dat Caro, Miss België, hem haar gsm-nummer gegeven heeft.

8. De Stier

Manu, de eigenaar van de Versuz, schakelt Guy en Alan, die allebei in geldnood zitten, in om louche zaken voor hem te doen. Tijdens hun eerste opdracht loopt het al meteen grondig fout.
Nadat hij een tegenstander heeft neergeslagen, wordt Dennis vier weken geschorst. Coach Spechtmans stuurt hem daarop naar de B-kern. Daar is de spits niet mee opgezet.

10. De Basis

Op de slotspeeldag van de competitie wordt de titelstrijd beslecht en Genk kan landskampioen worden. Coach Spechtmans is niet van plan om Dennis opnieuw op te nemen in het elftal.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.