Starstruck

Starstruck

Afleveringen

7 afleveringen

Laura Tesoro ontvangt twaalf kandidaten die telkens per drie dezelfde muzieklegende imiteren. Wie kan net als Harry Styles miljoenen harten sneller doen slaan? En wie zal net als Adele ontpoppen van 'the girl next door' tot een klassevolle popdiva? Na elk team-optreden komen juryleden Nathalie Meskens, Guga Baúl, Nora Gharib en Bart Kaëll aan zet: zij bepalen wie hun favoriet is en wie-van-de-drie ze doorsturen naar de sing-off.
Twaalf nieuwe kandidaten krijgen de kans om te stralen als een echte superster uit de popgeschiedenis. Ze transformeren telkens per drie in dezelfde muzieklegende. Wie zal net als de iconische Freddie Mercury iedereen omverblazen met zijn podiumprésence en met een bereik van maar liefst vier octaven? En wie zal net als Lady Gaga met een straffe stem uitpakken in een glamoureuze look?
Twaalf nieuwe kandidaten transformeren in een muzikale superster. Ze zingen live, dansen de sterren van de hemel en geven de show van hun leven. Wie zal zich net als Queen Beyoncé ontpoppen tot één van de beste entertainers aller tijden? En wie zal met één van de zovele hits van Robbie Williams het hart van zowel de jury als het publiek kunnen veroveren?
Twaalf kandidaten stappen, telkens per drie, het podium op en transformeren tot hun grote muziekidool. Voor de eerste en enige keer dit seizoen kruipt een trio in de huid van een Vlaamse zangeres, Natalia. Wie treedt voor één avond in haar voetsporen? Een ander trio transformeert in de Amerikaanse popzangeres Katy Perry.
Twaalf nieuwe kandidaten imiteren hun idool tot in de details. Wie zal net als tieneridool Justin Bieber alle harten sneller doen slaan? En wie zal net als de Queen of Pop Madonna een onvergetelijke show neerzetten?
Twaalf nieuwe kandidaten krijgen de kans om te stralen als een echte superster. Ze transformeren telkens per drie in dezelfde muzieklegende. Wie zal Billie Eilish imiteren en een prestatie neerzetten die de jury volledig van haar sokken blaast? En welk trio zal ons als Elton John proberen te overtuigen dat ook zij een plek in de finale verdienen?
De afgelopen weken stonden maar liefst 72 artiesten op het grote 'Starstruck'-podium. Slechts twaalf van hen veroverden een plekje in de finale, waar ze allemaal zullen strijden voor die ene felbegeerde titel: de winnaar of winnares van 'Starstruck.' Wie zet voor een laatste keer de beste imitatie neer en komt het dichtst bij het origineel?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.