Waarheid, durven of doen

Waarheid, durven of doen

In 'Waarheid, durven of doen' worden vier bekende gezichten samengebracht, waarna ze pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op hun bord krijgen.

Afleveringen

24 afleveringen

Tv-gezicht Astrid Coppens, acteur Mathias Vergels, voormalig wereldkampioen veldrijden Niels Albert en professioneel basketbalspeelster Julie Vanloo bijten de spits af van het nieuwe seizoen. Ruth Vandenberghe, de burgemeester van Kortrijk, komt hen verwelkomen in haar Leiestad. Haar opdracht? Het viertal enkele streekgerechten blind laten proeven én raden.
De vier bekende Vlamingen die vanavond aanschuiven in de Oranjerie in Kortrijk zijn Nicolas Caeyers, Sieg De Doncker, Saartje Vandendriessche en comedian Jade Mintjens.
De vier bekende Vlamingen die vanavond uitgedaagd worden, zijn Christoff, Roger van Damme, Aagje Vanwalleghem en Tinne Oltmans.
Deze keer maken Loredana, Henk Rijckaert, Junior Planckaert en Kirsten Flipkens hun opwachting in de Oranjerie in Kortrijk.
Vandaag zetten comedian William Boeva, zanger Udo, journaliste Hinda Bluekens en presentatrice Sien Wynants de toon voor een nieuwe week vol plezier en gezelligheid in 'Waarheid, Durven of Doen'. Het viertal begeleidt evenveel hondjes door een parcours als doe-opdracht, speelt een potje darts en blackjack en probeert gratis te overnachten in een Kortrijks hotel.
Maureen Vanherberghen, Kristof Goffin, Hakim Chatar en Silvy De Bie ontmoeten elkaar in de Oranjerie in Kortrijk. Wie durft de uitdaging aan te gaan en wie past vriendelijk voor een vrijpostige vraag? En welke ontboezemingen worden er gedaan bij het vallen van de avond?
De vier bekende gasten zijn Tom De Cock, Amelie Albrecht, Wout Bru en Hadisa Suleyman. Wie durft de uitdaging aan te gaan en wie past vriendelijk voor een vrijpostige vraag? En welke ontboezemingen worden er gedaan bij het vallen van de avond?
Deze keer komen Cesar Casier, Yemi Oduwale, Sander Gillis en Dena Vahdani langs in de Oranjerie in Kortrijk. Wie durft de uitdaging aan te gaan en wie past vriendelijk voor een vrijpostige vraag? En welke ontboezemingen worden er gedaan bij het vallen van de avond?
Vandaag zetten klankman Pascal Braeckman, VTM-kok Loïc Van Impe, 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck en influencer Jonatan Medart de week goed in met hilarische opdrachten en openhartige bekentenissen. Speciaal voor Wereld Kattendag zit er een leuke doe-opdracht verstopt in één van de lampionnen.
Leen Dendievel, Francisco Schuster, Koen Buysse en Gerben Tuerlinckx komen samen en maken het gezellig met hun zelfbereide gerechtjes.
Anke Buckinx, Celine Van Ouytsel, Hanne Claes en Soe Nsuki krijgen enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld.
Vandaag komen Sandra Bekkari, Jamie-Lee Six, Sean Dhondt en Joffrey Anane samen om de vragen die de lampionnen hen voorleggen te beantwoorden.
Actrice Kadèr Gürbüz, theatermaker en muzikant Jaouad Alloul, ex-K3'tje Klaasje Meijer en tv-chef Wim Ballieu toveren de Oranjerie in Kortrijk om tot de gezelligste plek van Vlaanderen. Wanneer tijdens het voorgerecht de lampionnen flikkeren, krijgt het viertal hun eerste waarheidsvraag voorgeschoteld: Wat zou je anders hebben gedaan als je terugkijkt op je leven?
Vincent Fierens, Stien Edlund, Metejoor en Marlène de Wauters laten vandaag het achterste van hun tong zien om zoveel mogelijk keien te verzamelen en zo te ontsnappen aan de afwas.
Deze keer krijgen Maksim Stojanac, Isolde Lasoen, Laura Govaerts en Alexander Hendrickx enkele pittige vragen en grappige opdrachten voorgeschoteld.
Vandaag beantwoorden Maarten Vancoillie, Ianthe Tavernier, Sarah Puttemans en Sergio (Quisquater) de vragen die aan de lampionnen bevestigd zijn.
Komiek Kamal Kharmach, presentatrice Anne De Baetzelier, Qmusic-dj Dorothee Dauwe en muzikant Ian Thomas maken er een bonte avond van in de Oranjerie in Kortrijk. Wie haalt de meeste Think Pink-badeendjes uit de Leie? Of wint het Tetris-toernooi op 's werelds grootste gameboy-replica?
Deze keer maken Sarah Mouhamou, Jens Dendoncker, Charlotte Sieben en Arno The Kid hun opwachting in de Oranjerie in Kortrijk.
Deze keer komen Anushka Melkonian, Davy Gilles, Celien Deloof en Maarten Cop samen om de vragen die de lampionnen hen voorleggen te beantwoorden.
Deze keer krijgen Eva De Roo, Kim Huybrechts, Olivia Trappeniers en Jelle Beeckman enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld in de Oranjerie in Kortrijk.
De laatste week van dit tweede seizoen wordt afgetrapt door Jo Hens, Slongs Dievanongs, Justine De Jonckheere en Yanina Wickmayer. Ook zij krijgen enkele pittige vragen en grappige opdrachten voorgeschoteld.
Deze keer krijgen Jolien Roets, Kürt Rogiers, Servaas Bingé en Bert Ostyn enkele pittige opdrachten en moeilijke dilemma's voorgeschoteld in de Oranjerie in Kortrijk.
De lampionnen leggen deze keer enkele pittige vragen voor aan Jeroen Verdick, Tine Priem, Hanne Troonbeeckx en Steffi Mercie.
De laatste gasten in de Oranjerie in Kortrijk zijn Jef Neve, Ward Lemmelijn, Amy Courtens en Younes Jaadane. Welke gerechten brengen ze mee en wie laat in zijn of haar kaarten kijken?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.