Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

23 afleveringen

Aflevering 30

De avond voor de bruiloft krijgt Leander een verrassing: Max en Imani zijn speciaal uit Tanzania overgevlogen. Ze stellen voor om samen met hun huurwagen naar de huwelijksceremonie te rijden, maar dan valt de wagen in panne. De politie ontdekt dat Julian onder invloed was toen hij een auto-ongeluk veroorzaakte en dreigt nu zijn rijbewijs te verliezen.

Aflevering 29

Eleni staat voor een dilemma: Markus en Christoph geven haar elk een paar oorbellen om te dragen tijdens haar bruiloft. Hildegard beseft dat alleen staat voor de catering van het huwelijksfeest van Eleni. Wanneer Alexandra dit hoort, eist ze dat Greta meteen terugkomt uit Parijs.

Aflevering 28

Nicole voelt dat er iets mis is met haar dochter en denkt dat ze iets voor haar verbergt. Na de tentoonstelling groeien Markus en zijn nieuwe vrouw naar elkaar toe. Werner probeert haar intussen te overtuigen om als sommelier aan de slag te gaan in het Fürstenhof. Lale maakt zich zorgen, ze begrijpt niet waarom haar fitnessfilmpjes geen succes hebben.

Aflevering 27

Greta twijfelt, maar besluit Noah dan toch te vertellen over haar gesprek met Alexandra. Noah is kwaad en gaat de confrontatie aan met zijn moeder. Markus ontdekt dat de nieuwe vrouw in zijn leven een grote bewonderaarster is van een bepaalde schilder die een tentoonstelling houdt in München.

Aflevering 26

Eleni denkt aan Vroni, die ze graag op haar trouwfeest had. Greta verdedigt zichzelf in het bijzijn van Alexandra en maakt haar duidelijk dat zij de juiste is voor Noah. Hoewel ze erg overstuur is, wil Greta hem niets vertellen over de ruzie. Michael wil de avond doorbrengen met Nicole en hij denkt de perfecte plek gevonden te hebben.

Aflevering 25

Greta is geschokt wanneer ze verneemt dat de workshop verplaatst is en zal doorgaan op de dag van de bruiloft. Met spijt in het hart besluit ze niet te gaan, maar Eleni wil niet dat ze deze unieke kans mist. De scheidingsdatum van Markus en Alexandra komt eraan. Markus wordt melancholisch, maar Alexandra kan niet wachten tot het zover is. Ook Christoph wil de scheiding vieren. Michael en Nicole zijn blij dat ze elkaar weer gevonden hebben. Ze besluiten het rustig aan te doen.

Aflevering 24

Tijdens het zoeken naar de alpaca's krijgen Michael en Nicole ruzie en ze laat hem in de steek. Theo kan het niet langer aanzien en besluit Michael de waarheid te vertellen. Alexandra is druk bezig met het regelen van Eleni's bruiloft. Greta is dolgelukkig wanneer ze mag deelnemen aan een workshop van een Franse meesterkok in Parijs.

Aflevering 23

Het klikt tussen de vriendin van Werner en Markus, maar geen van beiden weet hoe met deze plotse gevoelens om te gaan. Ze zijn verbaasd wanneer ze elkaar later opnieuw tegen het lijf lopen in het Fürstenhof. Intussen onderhandelt Werner met Helmut en hij verkoopt hem de aandelen van Robert. Alexandra wil dat de bruiloft van Eleni en Leander nog doorgaat voor hun vertrek naar Afrika.

Aflevering 22

Werner is blij dat er een oude kennis naar het Fürstenhof komt nadat ze gescheiden is van haar man. Tijdens een wandeling ontmoet ze Markus en ze helpt hem uit een vervelende situatie. Ze kunnen het goed met elkaar vinden, maar dan breekt er plots een storm uit.

Aflevering 21

Hoewel ze nog geen datum heeft voor haar huwelijk met Leander, vraagt Eleni toch al aan Nicole of ze haar bruidsmeisje wil zijn. Nicole is blij met de vraag, maar is bang voor de reactie van Alexandra.

Aflevering 20

Christoph is niet te spreken over de terugkeer van Markus. Alexandra probeert hem te kalmeren, zij gelooft dat Markus veranderd is, maar Christoph blijft achterdochtig. Michael vindt dat Nicole zich erg vreemd gedraagt tijdens hun afspraakje en hij wil naar huis.

Aflevering 19

Nicole en Michael willen afspreken. Nicole is erg nerveus en goedbedoeld doet Theo enkele van zijn druppels in haar thee. Dat heeft echter het tegenovergestelde effect. Markus keert terug naar het Fürstenhof, hij is stiller en rustiger dan vroeger.

Aflevering 18

Eleni en Leander willen - zonder dat ze het van elkaar weten - een huwelijksaanzoek doen. Nicole hoort dat Robert in Italië zal blijven en neemt daardoor een besluit over haar en Michael. Michael zelf trekt dan weer heel andere conclusies en schermt zich af. Helene kan de situatie niet meer aanzien en vertelt Michael dat Nicole wel gevoelens voor hem heeft. Werner gaat niet in op het voorstel van Christoph.

Aflevering 17

Werner is teleurgesteld wanneer hij hoort dat Robert in Italië is om daar een restaurant over te nemen. Hij heeft daar geld voor nodig en vraagt Werner om zijn aandelen van het hotel over te kopen. Theo beseft dat hij Lale veel pijn heeft gedaan en hij gaat met Erik praten. Die moedigt hem aan om de eerste stap te zetten .

Aflevering 16

Lale kan niet geloven dat Theo hun relatie verbroken heeft. Alfons probeert met hem te praten, waarna Theo begint te twijfelen aan zijn beslissing. Eleni heeft Leander kunnen overtuigen om te blijven en ze plannen een toekomst samen.

Aflevering 15

Julian ontdekt dat Leander Bichlheim wil verlaten, maar besluit dit te verzwijgen voor Eleni. Wanneer ze uiteindelijk toch hoort dat Leander onderweg is naar Afrika, wil ze hem stoppen. Ze beseft dat zij en Leander samen horen. Theo belooft Lale haar laptop te repararen zodat ze een videoboodschap kan maken voor haar oma.

Aflevering 14

Leander is vastbesloten: hij wil naar Afrika. Julian gaat intussen verder met de voorbereidingen voor zijn huwelijk met Eleni. Zij weet helemaal niet dat Leander wil vertrekken. Leander besluit haar een afscheidsbrief te schrijven. Theo vindt dat Lale niet zo romantisch is en dat maakt haar heel onzeker. Nicole probeert haar gevoelens voor Michael te verdringen.

Aflevering 13

Nicole verontschuldigt zich bij Michael voor haar gedrag. Ze zweert dat ze geen gevoelens voor hem heeft en wil dat bewijzen met een avondje uit als vrienden. Leander beseft dat hij Eleni voor altijd kwijt is en hij besluit te verhuizen. Alfons stelt voor om bij hem en Hildegard in te trekken, maar dat wil Leander niet. Hij wil weg uit Bichlheim. Na Lale's liefdesbetuiging geeft Theo toe dat hij hetzelfde voelt voor haar.

Aflevering 12

Het verdriet van Leander is groot en hij weet niet hoe hij ermee moet omgaan. Tijdens een namiddag vissen met Alfons kan hij zich eindelijk wat ontspannen. Alfons wordt echter weggeroepen, waardoor Leander alleen achterblijft. Theo vertelt Christoph en Alexandra dat hij ADHD heeft. Nicole viert het succes van het café met Alfons en Hildegard.

Aflevering 11

Theo schaamt zich omdat hij tijdens zijn date met Lale in slaap is gevallen. Hij geeft toe dat hij een pilletje had genomen om te kalmeren. Julian voelt zich diep gekwetst nu hij weet dat Eleni het wilde uitmaken. Hij neemt Noah in vertrouwen, maar die begrijpt niet waarom Julian niet met Eleni zelf probeert te praten. Eric is erg zenuwachtig voor de operatie van Yvonne.

Aflevering 10

Julian is geschokt wanneer hij hoort dat Eleni een paar weken geleden eigenlijk met hem wou breken. Theo is Lale dankbaar voor de steun en hij wil haar verrassen met een leuke date. Die date loopt echter al snel mis. Yvonne's operatie komt eraan, ze kan niet wachten om van de tumor verlost te zijn.

Aflevering 9

Leanders liefdesverklaring brengt Eleni in de war, maar ze zegt dat ze bij Julian wil zijn. Leander is over zijn toeren en reageert zich af tijdens een mountainbiketochtje. Nicole en Michael proberen vriendschappelijk met elkaar om te gaan. Alfons adviseert Theo om Christoph op de hoogte te brengen van zijn diagnose.

Aflevering 8

Leander beseft dat het fout zou zijn om de nacht met Jasmin door te brengen en haakt af. Alexandra en Christoph organiseren een verlovingsfeestje voor Eleni en Julian. Theo verontschuldigt zich bij Lale voor zijn leugen en maakt opnieuw een afspraak met de psychiater. Yvonne vindt dat ze een aantal zaken moet regelen, voor het geval ze zou sterven.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.