Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

27 afleveringen

Aflevering 94

Wanneer ze gaan paardrijden, komen Carolin en Vanessa een fietsende Max en Leander tegen. Leander weet niets van de situatie en begint een gesprek met de vrouwen, terwijl Max zich uit de voeten probeert te maken. Valentina is gemotiveerd om aan het renovatieproject te beginnen, maar haar enthousiasme wordt al snel gedwarsboomd. Eleni vraagt zich af waarom haar vader haar niet komt bezoeken.

Aflevering 95

Valentina is bezig met de renovatie wanneer Michael opduikt, hij wil haar helpen en daar is ze heel blij mee. Gerry wil Shirin iets speciaals geven voor haar verjaardag. Een gesprek met Alfons geeft hem een schitterend idee en hij begint te knutselen. Shirin wil een opleiding tot massagetherapeut volgen en gaat aan de slag.

Aflevering 96

Vanessa moet naar een conferentie voor conciërges. Carolin neemt vrijaf om haar vriendin te kunnen vergezellen. Helene mist André, die op vakantie is in Zuid-Afrika. Ze vraagt zich af waarom hij nog niets heeft laten weten. Alexandra aanvaardt met tegenzin de hulp van Christoph en belt de specialist die Eleni wil helpen.

Aflevering 97

Hoewel Marcus haar nog steeds chanteert, kiest Alexandra toch voor Christoph. Leander heeft verrassend nieuws voor Eleni. Eleni is geïrriteerd wanneer haar moeder haar vertelt over de therapie in de Verenigde Staten. Erik klaagt over de rommel die Gerry maakt. Liesl, de kleindochter van een oude vriend van Alfons, komt onverwacht langs. Ze heeft problemen met haar fiets en vraagt hulp aan Max.

Aflevering 98

Alexandra wil dat Eleni naar de Verenigde Staten verhuist voor de therapie en ze zet Michael onder druk. Erik geeft toe dat hij financiële problemen heeft na het betalen van de bruiloft. Gerry stelt samen met hem een plan op. Erik is bang om dit aan Yvonne te vertellen. Max wil Leander helpen verhuizen, maar zijn gedachten zijn bij Liesl.

Aflevering 99

Eleni zoekt haar toevlucht in het appartement van Shirin en Valentina. Max is blij om Liesl terug te zien, maar ze heeft plannen om terug te vertrekken. Door een onverwachte actie van Carolin wordt haar vertrek uitgesteld en brengen zij en Max de rest van de dag samen door. Erik kan de verleiding niet weerstaan en zet al zijn geld in bij de paardenrennen.

Aflevering 100

Valentina geeft zichzelf de schuld van Eleni’s situatie. Michael slaagt erin dit uit haar hoofd te praten. Max is in de wolken nadat hij Liesl gekust heeft. Wanneer hij ontdekt dat Carolin hen heeft proberen koppelen, is hij echter boos. Al zijn verdriet omtrent Vanessa komt weer naar boven. Gerry kijkt uit naar Shirins verjaardagsfeest en is benieuwd wat ze van zijn zelfgemaakt cadeau vindt.

Aflevering 101

Alexandra vraagt Eleni en Noah om vergeving en ze leggen alles bij. Wanneer Eleni ontdekt dat haar kredietkaart niet meer werkt, beseft ze eindelijk de omvang van het boekhoudschandaal. Ze vraagt zich af of haar moeder dan toch niet bij de zaak betrokken is. Carolin probeert Max te kalmeren, maar dat lijkt niet te lukken.

Aflevering 102

Eleni is geschokt door wat ze ontdekt heeft en neemt een drastische beslissing: ze breekt met haar moeder en neemt ontslag. Christoph troost Alexandra en probeert te bemiddelen tussen moeder en dochter. Max doet alsof hij toevallig passeert aan de bushalte waar Vanessa staat te wachten.

Aflevering 103

Carolin vertelt Max dat ze hem doorheeft. Hij laat zich niet ontmoedigen en bedenkt een plan om tijd te kunnen doorbrengen met Vanessa. Helene kijkt ernaar uit om André na lange tijd terug te zien. Wanneer de ontmoeting een beetje afstandelijk is, maakt Helene zich zorgen. Ze vraagt advies aan Yvonne. Erik staat onder steeds grotere druk en heeft dringend geld nodig. Hij vraagt hulp aan Werner.

Aflevering 104

Leander probeert Eleni af te leiden van de problemen met haar ouders en stelt voor om te gaan wandelen. Eleni heeft het gevoel dat Leander de enige is die ze echt kan vertrouwen. Na een gesprek met Carolin beseft Vanessa dat Max nog steeds gevoelens heeft voor haar. Ze wil hem geen valse hoop geven en besluit afstand te nemen.

Aflevering 105

Vanessa is overweldigd door het voorstel van Carolin om in Kopenhagen te gaan wonen. Wanneer ze beslist om mee te gaan met haar vriendin, krijgt ze ruzie met Max. Leander slaagt erin Eleni te kalmeren en kan haar ervan overtuigen dat hij niet onder een hoedje speelt met haar moeder. Eleni heeft het gevoel dat ze gek wordt.

Aflevering 106

André en Robert vertrekken met tegenzin op de visreis die Hildegard voor hen geregeld heeft. Wanneer hun boot zinkt, belanden ze samen op een klein eiland. Shirin heeft afgesproken met Vincent, een medestudent die eveneens blind is. Gerry maakt zich zorgen, maar Shirin is er zeker van dat ze haar plan kan trekken. Wanneer hij ontdekt dat Vincent een oplichter is, maakt Gerry zich nog meer zorgen.

Aflevering 107

Leander is blij dat Eleni zoveel vooruitgang maakt, maar is ook verdrietig want dat wil zeggen dat ze zijn hulp niet meer nodig heeft. Valentina adviseert Leander om zijn gevoelens aan Eleni op te biechten. Helene heeft al een tijdje niets van André gehoord en begint zich nu toch zorgen te maken. André en Robert zouden immers al terug moeten zijn van hun visreis.

Aflevering 108

Leander vreest dat hij een fout gemaakt heeft door Eleni te kussen. Hij probeert tegen zijn gevoelens te vechten en emotioneel afstand te nemen. Wanneer Helene André en Robert vindt, is ze zo blij dat ze alles wat er gebeurd is vergeet en André kust. Gerry is in de war wanneer hij dit ziet. Markus is niet van plan om zomaar op te geven en bedenkt een plan.

Aflevering 109

Helene is gespannen door de situatie met André en gaat naar Shirin voor een massage. Shirin morst later per ongeluk water op haar fornuis. Wanneer ze dit probeert op te kuisen, drukt ze per ongeluk op een knop. Markus is blij wanneer Eleni hem bezoekt in de gevangenis. Haar vermoedens worden door het bezoek bevestigd.

Aflevering 110

Yvonne vindt dat Erik te grote risico's neemt. Eleni ondervraagt haar moeder over haar betrokkenheid bij het financiële schandaal. Wanneer Alexandra overduidelijk liegt, is Eleni geneigd om haar vader toch te geloven. Ze besluit in te gaan op zijn verzoek om Christophs betrokkenheid te onderzoeken. Shirin geeft zichzelf de schuld van het ongeval waardoor Helene in het ziekenhuis is beland.

Aflevering 111

Michael troost Valentina, waardoor ze dichter naar elkaar groeien. Carolin en Vanessa praten over hun toekomstplannen in Kopenhagen. Vanessa moet echter toegeven dat ze liever in Bichlheim zou blijven. Erik valt door de mand en Werner en Christoph willen hun geld. Eleni voelt zich steeds ongemakkelijker als spion van haar vader. Ze doet alsof ze een etentje gepland heeft met haar moeder.

Aflevering 112

Alexandra en Eleni groeien weer naar elkaar toe wanneer ze samenwerken aan een zakelijk project. Valentina probeert haar gevoelens voor Michael te vergeten en tracht hem te ontlopen. Vanessa zoekt een excuus om niet naar Kopenhagen te moeten verhuizen. Shirin geeft aan Gerry toe dat ze sinds haar ongeluk bang is om te koken.

Aflevering 113

Werner voelt dat er iets mis is met Valentina en hij probeert met haar te praten. Uiteindelijk vertelt ze haar grootvader over haar gevoelens voor Michael en hij is geschokt. Leander wil weten wat Eleni heeft opgevangen van het telefoongesprek tussen Christoph en Krüger. Om zijn schulden te vereffenen, wil Erik zijn aandelen van het café aan André verkopen.

Aflevering 114

Erik maakt zich zorgen wanneer Krüger plots opduikt. Hij vreest voor de veiligheid van Yvonne. Eleni wil Christoph niet geloven. Ze kan niet aanvaarden dat haar moeder weer tegen haar gelogen heeft. Werner maakt zich zorgen over zijn kleindochter Valentina, maar zij zoekt afleiding bij Alfons. Gerry wil Shirin graag helpen om zelfstandiger te worden.

Aflevering 115

Eleni is zo teleurgesteld in haar ouders, dat ze erover nadenkt om Bichlheim te verlaten. Wanneer Leander dit verneemt, is hij erg verdrietig. Christoph moedigt Max aan om goed na te denken en voor Vanessa te vechten. Erik krijgt een aanbod van meneer Dremel, maar hij denkt dat het een grap is.
Erik heeft last van zijn geweten. Hij weet niet of hij het aanbod van Dremel moet aanvaarden en vraagt advies aan Alfons. Vanessa vertelt Carolin dat ze liever in Bichlheim blijft en dus niet mee naar Kopenhagen zal verhuizen. Carolin is erg teleurgesteld en geeft Max hier de schuld van. Leander is vastbesloten om zijn gevoelens aan Eleni op te biechten.
Valentina probeert Michael te ontwijken en is erg bot tegen hem. Hij begrijpt niet wat er aan de hand is. Max vraagt Vanessa of ze gelukkiger is zonder hem. Hildegard komt terug uit Spanje en wordt opgehaald door Helene. André heeft zijn handen vol in de keuken en hij vraagt Helene om Hildegard in te schakelen. Shirin adviseert Eleni om actie te ondernemen.
Na haar bekentenis probeert Valentina de situatie te ontvluchten. Ze is opgelucht wanneer Michael ervoor zorgt dat ze haar stage op een andere afdeling kan doen. Shirin wil een hoornvliestransplantatie ondergaan, maar Gerry is daar niet voor te vinden. Alfons wil niet mee naar de dansles met Hildegard.
Christoph geeft Krüger de opdracht om de advocaat van Markus te manipuleren. Eleni en Leander willen wat tijd samen doorbrengen, maar hun plannen worden verstoord door Yvonne. Ze heeft ruzie gemaakt met Erik en vraagt Eleni of ze bij haar kan overnachten. Alfons doet zijn best tijdens de dansles, maar hij bakt er niet veel van. Hij wil thuis oefenen en ook Carolin en Vanessa doen mee.
André merkt dat Helene heel vaak vergeetachtig is en hij spreekt haar hierover aan. Ze reageert geïrriteerd. Ze maakt zich echter ook zorgen en gaat langs bij Michael. Max geeft Eleni en Leander de sleutel van zijn hut, zodat ze daar rustig samen tijd kunnen doorbrengen. Alexandra hoopt via het mandaat van Markus dichter bij Eleni te komen, maar haar dochter blijft afstand houden.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.