Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

26 afleveringen

Aflevering 190

Vanessa en Carolin staan op het punt Max en Arthur te gaan zoeken, wanneer die net terug aankomen. Vanessa snapt dat Max meer tijd wil doorbrengen met zijn zoon en ze stelt voor dat hij hem meeneemt. Otto laat Valentina geloven dat hij het gestolen geld wil terugbrengen. Eigenlijk wil ze hem buiten gooien, maar dan krijgt ze medelijden met hem. Eleni komt op voor Leander.

Aflevering 191

Eleni is blij dat de planning van het liefdadigheidsevenement goed verloopt, maar dan ontstaan er spanningen tussen Markus en Christoph. Leander en Eleni beseffen dat Eleni's familie voor problemen tussen hen blijft zorgen. Vanessa verzekert Max dat naar Oostenrijk verhuizen momenteel geen optie is. Max kan een mogelijke verhuis echter niet uit zijn hoofd zetten en is bang zijn zoon kwijt te geraken.

Aflevering 192

Eleni ziet de foto's van de shoot met Julian en trekt haar conclusies. Ze is bang dat Julians gevoelens hun vriendschap zullen veranderen. Otto zet Greta onder druk: hij zal Noah alles vertellen als ze hem het geld niet geeft. Wanneer Noah merkt dat Greta financiële problemen heeft, wil hij haar helpen. Werner wil graag schaken met Valentina, maar die ziet dat niet zitten.

Aflevering 193

Greta wil Noah de waarheid vertellen en gaat hem zoeken. Dan merkt ze dat Valentina eten uit de keuken heeft genomen voor Otto. Wanneer ze met Valentina praat, beseffen ze allebei dat Otto misbruik van hen maakt. Samen gaan ze de confrontatie aan met hem. Eleni is overweldigd wanneer Julian haar kust. Ze denkt dat ze niet klaar is voor iets nieuws en ze vraagt hem of ze gewoon vrienden kunnen zijn.

Aflevering 194

Eleni is opgelucht dat de kus met Julian hun vriendschap niet heeft verpest en dat ze weer normaal met elkaar kunnen omgaan. Wanneer Markus Julian inhuurt om foto's te maken van het liefdadigheidsevenement, ontstaat er echter weer spanning. Wanneer Max met Imani spreekt over de bruiloft van Vanessa en Carolin, merkt hij hoe zakelijk ze over haar eigen verloving praat.

Aflevering 195

Max merkt dat Imani het jammer vindt dat ze niet kan fietsen en hij besluit het haar te leren. Wanneer Leander enkele foto's bekijkt, beseft hij dat hij nog altijd sterke gevoelens heeft voor Eleni. Alexandra herinnert hem echter aan het nakende proces. Noah is stomverbaasd wanneer Greta hem het hele verhaal over Otto vertelt.

Aflevering 196

Robert ontmoet een aantrekkelijke vreemdeling in het café. Hij hoopt dat hij haar nog eens kan zien, want het is lang geleden dat hij zo geïnteresseerd was in een vrouw. Wanneer hij haar later in de lobby tegen het lijf loopt, is hij blij. Maar dan blijkt ze een kennis van Alexandra te zijn.

Aflevering 197

Eleni en Christoph bereiden zich voor op de komst van een journalist. Julian verwisselt echter per ongeluk de koffer van de journalist met die van een dame die hij naar het station moet brengen. Robert probeert te voorkomen dat Nicole de nieuwe huishoudster van het Fürstenhof wordt. Hij probeert te vermijden dat Alexandra zo een nieuwe spion in huis haalt.

Aflevering 198

Vanessa en Carolin kijken uit naar hun bruiloft. Max en Imani vinden een leuk huwelijkscadeau voor het koppel. Christoph probeert de journalist te overtuigen dat er al plannen zijn om het Fürstenhof energiezuinig te maken. Wanneer hij de plannen wil zien, komt Christoph in de problemen.

Aflevering 199

Michael herinnert Leander aan de andere getuige en hoopt dat die hem kan vrijpleiten in de rechtbank. Het blijkt echter moeilijk om hem te vinden. Leander ziet hoe Eleni en Julian in de kast snuffelen. Na een ruzie met Max annuleren Vanessa en Carolin hun bruiloft, wat voor veel onbegrip zorgt bij de gasten.

Aflevering 200

Max voelt zich verantwoordelijk voor de afgelaste bruiloft en wil het goedmaken. Alfons brengt hem op het idee om als verrassing een symbolische bruiloft te organiseren. Leander insinueert dat Alexandra ook de tweede getuige heeft omgekocht. Robert is niet enthousiast over de aanwerving van Otto. Toch slaagt Otto erin een goede indruk te maken op Robert, tot grote vreugde van Valentina.

Aflevering 201

Leanders plan om zuster Gesine op de luchthaven te onderscheppen, loopt mis. Alexandra is hem voor en ze weet op de getuige in te praten. Wanneer Eleni dit te weten komt, besluit ze in te grijpen en Leander te helpen. Valentina wijst Nicole erop dat de fruitmanden in de hotelkamers vaak niet worden aangeraakt door de gasten waardoor het fruit slecht wordt.

Aflevering 202

Hildegard zorgt ervoor dat Roberts houding tegenover Nicole verandert. Hij begint haar van een hele andere kant te zien. Otto wordt ontslagen door Alexandra en Robert heeft hier maar één verklaring voor. Eleni maakt Leander duidelijk dat het niet meer goed komt tussen hen. Leander is teleurgesteld en zoekt troost bij Werner en Robert. Werner moedigt hem aan om niet zo snel op te geven.

Aflevering 203

Eleni wil de bekentenis van Leander niet langer voor Julian verbergen. Wanneer Leander ziet dat Eleni de armband draagt, krijgt hij terug hoop. Nicole is gekwetst dat Robert haar niet vertrouwt, ook al had ze niets te maken met het ontslag van Otto. Noah vindt dat Otto geen doorzettingsvermogen heeft, waarna hij zich herpakt. Nicole probeert met Robert te praten over het ontslag van Otto.

Aflevering 204

Wanneer Leander merkt dat Eleni zijn armband nog steeds draagt, is hij er zeker van dat ze nog gevoelens voor hem heeft. Leander neemt werk over van Imani zodat ze op reis kan met Max. Eleni is daar niet zo enthousiast over. Max heeft het moeilijk nu Vanessa, Carolin en Arthur vertrokken zijn. Imani probeert hem te steunen en probeert hem af te leiden met een fietstochtje.

Aflevering 205

Otto voelt zich gekwetst wanneer hij ontdekt dat Valentina verliefd is op Noah. Hij probeert te voorkomen dat ze samenwerken op de boot. Na het fietstochtje wil Max meer tijd met Imani doorbrengen. Imani is een beetje overweldigd, maar heeft zich ook geamuseerd en begint Max anders te bekijken. Lale is op zoek naar een kamer.

Aflevering 206

Alexandra reageert haar frustraties af op Yvonne. Erik merkt dat Yvonne over haar toeren is en hij organiseert een avondje in de wellness om zich te ontspannen. Door waterschade in het café moet het liefdadigheidsevenement uitgesteld worden. Eleni en Leander proberen alles te organiseren.

Aflevering 207

Imani wil terug naar huis reizen, maar beseft dan dat ze niet kan vertrekken vooraleer ze met Max gepraat heeft. Yvonne heeft iets ontdekt, maar verzwijgt dit voor Erik omdat ze hem niet ongerust wil maken. Ze vraagt hulp aan Michael. Eleni schrikt wanneer ze ziet hoe goed Leander en Lale met elkaar kunnen opschieten.

Aflevering 208

Nicole denkt eraan om een eigen café te openen, maar ze wil Alexandra niet in de steek laten. Otto wil Valentina's hart voor zich winnen en hij bedenkt een plan om haar aandacht te trekken. Hij doet alsof hij per ongeluk in het meer is gevallen en zich verwond heeft. Yvonne heeft geen tijd om na te denken, want Michael heeft al een onderzoek in het ziekenhuis voor haar geregeld. Ze wil Erik niet vertellen wat er aan de hand is en blijft liegen tegen hem.

Aflevering 209

Markus merkt dat Eleni en Christoph steeds meer naar elkaar toegroeien. Na de berisping van Alexandra, droomt Nicole meer dan ooit van het opstarten van een eigen zaak. Greta brengt Yvonne op het idee van een spirituele healing voor haar medisch probleem. Haar gedrag leidt tot irritatie bij de mensen om haar heen, vooral bij Erik.

Aflevering 210

Erik beseft hoeveel hij van Yvonne houdt, en hij plant een huwelijksaanzoek. Julian probeert Leander uit de buurt van Eleni te houden en probeert hem te koppelen aan Lale. Zijn plannetje mislukt echter. Otto's plan om Valentina voor zich te winnen, lijkt te werken. Wanneer Leander hem echter door heeft, verandert hij zijn tactiek.

Aflevering 211

Max gaat de confrontatie met Imani aan en zegt dat hij haar nooit meer wil zien. Imani voelt zich gekwetst en neemt een besluit. Yvonne is in shock wanneer ze de diagnose kanker krijgt, maar probeert niets te laten merken. Wanneer Erik haar lieve berichtjes stuurt, heeft ze het moeilijk. Helene wil geen groot afscheidsfeest, maar dat is buiten de familie Sonnbichler gerekend.

Aflevering 212

Eleni en Julian gaan naar de Bräustüberl, waar ze Leander en Lale tegen het lijf lopen. Wanneer ze getuige zijn van een intiem moment tussen Leander en Lale, bekent Julian plots zijn gevoelens aan Eleni. Noah luistert een telefoontje van Otto af en denkt dat hij misbruik wil maken van Valentina. Net wanneer hij de confrontatie met Otto aangaat, komt Valentina binnen.

Aflevering 213

Alexandra vraagt Nicole om hulp bij een evenement. Nicole heeft het erg druk met de opening van haar café, maar besluit Alexandra toch te helpen. Valentina vraagt aan Greta wat het probleem is tussen Noah en Otto, waarop ze Valentina waarschuwt voor Otto. Eleni bekent aan Julian dat ze gevoelens voor hem heeft, maar dat die niet zo intens zijn als zijn gevoelens voor haar.

Aflevering 214

Valentina ziet Otto op het evenement en vertrouwt hem niet. Na haar ruzie met Nicole is Alexandra diep gekwetst. Julian komt Leander tegen op café en de twee besluiten een potje darts te spelen. Alfons wil renoveren, maar Hildegard maakt zich zorgen. Ze is bang dat het project te veel is voor haar man. Tijdens een telefoongesprek met haar zus, krijgt Hildegard een idee.

Aflevering 215

Nicole kan niet anders dan haar prijzen in het café te verhogen. Ze komt hierdoor in conflict met Robert. Na Otto's liefdesverklaring voelt Valentina zich verrast, maar ook gevleid. Wanneer ze later Noah ziet, weet ze echter zeker voor wie haar hart klopt. Yvonne wil na haar diagnose gewoon van het leven genieten en ze probeert Michael te vermijden. Erik heeft aanvankelijk niets door, maar begint zich dan toch vragen te stellen. Op advies van Valentina besluit Leander het weer rustig aan te doen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.