Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

25 afleveringen

Aflevering 174

Kirby ontdekt dat de CEO van Stunning Organics enkele weken voor de explosie werd gevraagd om af te treden en trekt met haar bevindingen naar het politiekantoor. Rose dient Kirby van antwoord wanneer ze haar ongenoegen laat merken over het verloop van het politieonderzoek. Kate heeft het advies van Xander ter harte genomen en heeft een afspraak met de moeder van Timothy geregeld.

Aflevering 175

Marilyn brengt Kirby tot inzicht, die zich vervolgens bij Rose verontschuldigt voor haar rol in de gebeurtenissen die hebben geleid tot de explosie. Wanneer de CEO van Stunning Organics gespot wordt, haast Rose zich ter plekke om een arrestatie uit te voeren. Alf keert terug van een bezoek aan Roo, die nog steeds aan de beademing ligt. Theo installeert camera's rondom het huis.

Aflevering 176

Niet weten wie haar aanvaller was, maakt Felicity onzeker. De therapie doet haar goed, maar het gebrek aan vooruitgang frustreert haar. Ze voelt de behoefte om wraak te nemen, maar dat kan enkel als ze zich kan herinneren wie haar heeft aangevallen. Nadat hij en Kate de nacht samen hebben doorgebracht, ziet Xander in dat hij de dood van Jamie nog niet verwerkt heeft.

Aflevering 177

Tane en Mackenzie slagen erin om een gehavende Mali uit het water te halen. Hij ziet in dat hij voorlopig beter uit het water blijft, maar zonder surflessen zal hij de huur van de surfwinkel niet lang meer kunnen betalen. Felicity wil zelf de beelden van het evenement bekijken in de hoop haar aanvaller te kunnen identificeren, maar Cash twijfelt.

Aflevering 178

Mercedes heeft het telefoonnummer van muziekproducer Reuben Phillips te pakken gekregen en wil dit heugelijke nieuws delen met Remi, die net tijd doorbrengt met Bree. Cash raakt stilaan gefrustreerd, omdat het onderzoek naar de aanval op Felicity nog geen bruikbare aanwijzingen heeft opgeleverd. Al zijn hoop is gevestigd op het DNA-onderzoek. John mag het ziekenhuis verlaten.

Aflevering 179

Remi begrijpt niet waarom Bree zich zo ergert aan Mercedes en probeert haar duidelijk te maken dat ze zich geen zorgen moet maken. Mercedes scoort intussen bij de andere bandleden door drie gratis opnamesessies voor Lyrik vast te kunnen leggen, tot grote ergernis van Bree. Irene wordt stilaan gek van John. Justin, Theo en Leah maken zich zorgen om het obsessieve gedrag van Andrew.

Aflevering 180

Bree voorziet een uitgebreid ontbijt voor haar en Remi, maar alweer gooit Mercedes roet in het eten door hem te overhalen de opnamestudio in te duiken. Tegan, de zus van Andrew, komt op bezoek. De nieuwe CEO van Stunning Organics neemt contact op met Marilyn en nodigt haar uit voor een persconferentie. Ze weigert in eerste instantie om op de uitnodiging in te gaan, tot Alf met een idee op de proppen komt.

Aflevering 181

Op de persconferentie van Stunning Organics onthullen Marilyn, Alf en Kirby de ware aard van het cosmeticabedrijf. John wil Irene bedanken voor haar gastvrijheid en besluit voor haar te koken. Tegan probeert de band aan te halen met Andrew, maar Leah en Justin zijn bang dat ze te snel gaat. Zij is echter vastberaden om een nieuw leven te beginnen met Andrew aan haar zijde.

Aflevering 182

Ondanks de spanningen tussen Theo en Kirby en de eeuwige concurrentie tussen Eden en Mercedes, slaagt Lyrik erin om de eerste opnamesessie tot een goed einde te brengen. Iedereen is dolenthousiast over het nummer dat ze hebben opgenomen. Wanneer Kirby, Theo en Eden naar huis zijn, waagt Mercedes haar kans bij Remi. Felicity merkt op dat er Tane iets dwarszit.

Aflevering 183

Hoewel Mali het financieel moeilijk begint te krijgen nu hij op doktersbevel niet meer mag surfen en lesgeven, weigert hij elke hulp van Rose en Mackenzie. Ook contact opnemen met zijn familie ziet Mali niet zitten. Eden wordt overspoeld met vragen van Remi, die compleet in paniek is nadat Mercedes hem gekust heeft. Hoe moet hij dit aan Bree vertellen? Deed hij iets verkeerd ook al kuste hij haar niet terug?

Aflevering 184

Irene en John zijn in opperbeste stemming en dat wakkert de vermoedens over een opbloeiende romance alleen maar aan. Mackenzie kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en hoort John uit. Rose blijft Mali aanmoedigen om contact op te nemen met zijn familie, maar zonder succes. Omdat hij te trots is om financiële hulp te aanvaarden, bedenken Xander en Mackenzie een ander plan.

Aflevering 185

Rose voelt zich ongemakkelijk rond Mali, na zijn allesbehalve romantische liefdesverklaring. Felicity probeert de draad van het normale leven weer op te pakken, maar haar nachtmerrie is nog niet voorbij. Terwijl ze aan het werk is in Salt, ontvangt ze een sms van een onbekende die ermee dreigt een video van haar aanranding online te plaatsen, tenzij ze 1.000 dollar betaalt.

Aflevering 186

In tegenstelling tot Tane wil Felicity de politie niet inlichten over de dreig-sms die ze ontvangen heeft. Cash voelt echter al gauw dat er zijn zus iets dwars zit, maar wanneer hij poolshoogte gaat nemen, wimpelt zij hem af. Na een volgende sms besluit Felicity in te gaan op de eisen van haar afperser. Marilyn lucht haar hart bij Alf over Irene en John.

Aflevering 187

Met de volgende opnamesessie voor de deur en geen spoor van Mercedes, kan Remi niet anders dan de rest van de band in te lichten over wat er zich heeft afgespeeld tussen hem en Mercedes. Eden zet hem vervolgens onder druk om ervoor te zorgen dat Lyrik deze unieke kans op succes niet misloopt. Justin heeft het moeilijk nu Andrew en Tegan het steeds beter met elkaar kunnen vinden.

Aflevering 188

Remi zoekt Mercedes op en maakt haar duidelijk dat hij geen romantische gevoelens voor haar koestert. Bree vraagt zich intussen af wat er gaande is. In de opnamestudio vangt Bree een gesprek op tussen Remi en Mercedes over wat er zich heeft afgespeeld. De spanning tussen Justin en Tegan bereikt een hoogtepunt wanneer ze opnieuw laat vallen dat ze wil dat Andrew bij haar intrekt.

Aflevering 189

Theo maant Andrew aan om Justin en Leah de waarheid te vertellen, maar hij wil Justin niet kwetsen na alles wat ze samen hebben meegemaakt. Theo besluit daarop het heft in eigen handen te nemen en Justin en Leah in te lichten over Andrews keuze. Bree confronteert Remi met wat ze heeft opgevangen uit zijn gesprek met Mercedes. Een romantische verrassing van Rose voor Mali loopt anders dan verwacht.

Aflevering 190

Nu Bree weet heeft van de kus tussen Remi en Mercedes besluit ze die laatste op haar plaats te wijzen. Mercedes lijkt echter niet van plan om haar jacht op Remi stop te zetten. Eden is getuige van de confrontatie tussen beide dames en licht Remi in. Rose en Mali proberen te achterhalen wie er achter het vandalisme zit. Een opmerking van Xander zet hen op het juiste spoor.

Aflevering 191

Felicity ontvangt een nieuwe sms met de eis om 10.000 dollar te betalen. Ze denkt na over manieren om het geld bijeen te sprokkelen, maar Tane is terughoudend. Wat als de afperser vervolgens nog meer geld blijft eisen? Cash volgt intussen een mogelijk spoor naar de aanrander. Xander voelt zich verantwoordelijk voor de vernieling in het huis van Mali en wil het goedmaken.

Aflevering 192

Remi, Mercedes en Justin denken na over manieren om het album van Lyrik te lanceren. En ze zien het groots. Marilyn en John keren glunderend van trots terug van het huwelijk van Jet. John keert terug naar zijn eigen huis, maar voelt zich schuldig wanneer Irene laat vallen dat ze zijn gezelschap heeft gemist. Alf raadt John aan om open kaart te spelen met Irene.

Aflevering 193

Wanneer Eden haar het album van Lyrik laat horen, krijgt Felicity een idee om aan het geld voor haar afperser te geraken. Ze gaat langs bij Cash en vraagt hem om het geldbedrag voor haar vrij te maken, zogenaamd om Lyrik te steunen bij de lancering van hun album. Justin bedankt Kirby voor al het werk dat ze van hem heeft overgenomen. John blijft een gesprek met Irene uitstellen.

Aflevering 194

Met de hulp van Mackenzie heeft Justin een toplocatie kunnen vastleggen voor de lancering van het album van Lyrik. Theo maakt zich echter zorgen wanneer hij ontdekt dat zowel Justin als Leah een aanvaring heeft gehad met Kirby. Samen proberen ze een manier te vinden om de lucht te klaren. Mackenzie helpt Kirby om angsten uit haar verleden onder ogen te komen. Irene lucht haar hart bij Marilyn.

Aflevering 195

Het komt opnieuw tot een aanvaring tussen Theo en Kirby. Remi en Eden proberen de brokken te lijmen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer Remi Kirby uiteindelijk confronteert met de mogelijke gevolgen die het geruzie tussen haar en Theo dreigt te hebben voor Lyrik, besluit ze toenadering te zoeken.

Aflevering 196

Tane ontdekt dat Felicity geld heeft geleend van Cash om haar afperser te betalen. Zijn vrees om een nieuwe geldeis blijkt al gauw gegrond wanneer Felicity een nieuwe sms ontvangt. Kirby neemt Theo dan toch nog in vertrouwen over de reden waarom ze gestopt was met surfen. Justin heeft groot nieuws: hij heeft een optreden voor Lyrik kunnen boeken in het Palais Metro.

Aflevering 197

De lancering van hun nieuwe album is een schot in de roos voor Lyrik. Theo panikeert wanneer een journalist hem tijdens een interview uithoort over zijn onervarenheid als leadzanger. Kirby grijpt in en weet duidelijk van aanpakken als het op journalisten aankomt. En hoewel Theo haar dankbaar is, voelt hij zich ook enigszins vernederd. Felicity bedenkt een plan om haar afperser te ontmaskeren.

Aflevering 198

Cash probeert Felicity te contacteren nadat Tane hem in vertrouwen heeft genomen over haar afperser. Zij is echter bezig met het uitvoeren van haar eigen plan om de dader te ontmaskeren: vanuit haar auto probeert ze foto's te nemen van de dader. Wanneer Cash en Tane haar een tijdje later vinden, is ze helemaal overstuur.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.