Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

15 afleveringen

Aflevering 1

Xander krijgt een baby naar hem vernoemd en dat doet hem zichtbaar deugd. Bree spot Remi met een andere vrouw op het strand en dat laat haar duidelijk niet onberoerd. Justin krijgt een nieuwe kans om te onderhandelen met Mackenzie. Rose moet getuigen over de hardhandige arrestatie van Cash. Hij smeekt haar om te liegen.

Aflevering 2

Ziggy worstelt met de misselijkheid die haar de hele dag door parten speelt. Dean maakt zich zorgen en spoort haar aan om Justin in te lichten over haar zwangerschap. Ze gaat akkoord, maar dan biedt Justin haar een promotie aan… Bree worstelt met haar gevoelens voor Remi en besluit hem te negeren, maar hij laat zich niet zomaar uit het veld slaan.

Aflevering 3

Tijdens een gesprek met John komt Heather te weten dat hij de ex-man van Marilyn is. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over haar moeder. John vraagt zich af waar haar nieuwsgierigheid vandaan komt en besluit vervolgens zelf ook wat opzoekingswerk over Heather te doen.

Aflevering 4

Ziggy moedigt Tane aan om eerlijk te zijn met Felicity over zijn dromen voor de toekomst. Heather is woedend na Johns kruisverhoor en schreeuwt hem toe dat hij uit haar buurt moet blijven. Een geërgerde Heather dreigt er vervolgens bij Marilyn mee dat ze Summer Bay zal verlaten, maar Marilyn belooft John op zijn plaats te zetten. Wanneer John wat later bij zijn wagen aankomt, doet hij een onaangename vaststelling.

Aflevering 5

Xander heeft besloten zich niet langer te schamen voor zijn tattoos en pronkt er openlijk mee op het strand. Rose is trots op haar broer. En ook Bree is onder de indruk van het hernieuwde zelfvertrouwen van Xander. John weigert te geloven dat Marilyn zijn banden lekgestoken heeft en besluit aangifte te doen bij de politie.

Aflevering 6

Xander en Bree proberen Rose aan het daten te krijgen. Ziggy is wanhopig om de draad van haar normale leven weer op te pakken, maar de ochtendmisselijkheid blijft haar leven domineren. Daarbovenop beginnen ook haar hormonen haar parten te spelen, en dat zal Dean geweten hebben. Marilyn bekent dat zij de banden van John lekgestoken heeft, maar John weigert dat te geloven.

Aflevering 7

Wanneer Heather ontdekt dat Marilyn de schuld van de platgestoken banden op zich heeft genomen, vliegt ze haar in de armen. Wat ze echter niet begrijpt is waarom haar vrienden en familie zich zo begripvol blijven opstellen tegenover Marilyn. Justin zit in zak en as na een teleurstellend optreden. Manager van een band zijn is niet zo makkelijk als hij had gedacht.

Aflevering 8

Justin en Theo haasten zich huiswaarts nadat Leah hen inlichtte over de inbraak. Rose en Cash komen langs om de zaak te onderzoeken en omdat er niets gestolen lijkt, vermoedt Rose dat het om een persoonlijke aanval gaat. Leah krijgt meteen een idee wie verantwoordelijk zou kunnen zijn: Heather.

Aflevering 9

Een verontwaardigde Felicity betrapt Cash en Eden op heterdaad. Ze is woest en beschuldigt haar beste vriendin van verraad. Tane ziet zijn plan om Felicity ten huwelijk te vragen intussen in het water vallen en vraagt Cash om de lucht te klaren met zijn zus zodat ze alsnog een onvergetelijke en zorgeloze dag kan beleven. Eden vreest intussen dat dit het einde van haar vriendschap met Felicity is.

Aflevering 10

Alles wordt in gereedheid gebracht voor het aanzoek van Tane. Zal Felicity ja zeggen? Marilyn ziet haar hoop om een band met haar dochter op te bouwen aan diggelen geslagen worden wanneer Leah haar op de hoogte brengt over het vertrek van Heather. Eden liegt wanneer Cash haar vraagt of ze gevoelens voor hem heeft.
Iedereen is in feeststemming nu Tane en Felicity zich verloofd hebben. Mackenzie laat de champagne rijkelijk vloeien, maar merkt op dat Felicity het moeilijk heeft. Remi en Cash brengen Eden naar het ziekenhuis. Daar biecht Eden uiteindelijk toch haar gevoelens voor Cash op, maar ze krijgt niet de reactie waarop ze gehoopt had.
Remi maakt zich zorgen wanneer Bree niet reageert op zijn sms. Zij slaagt er intussen in om een jaloerse Jacob te kalmeren, maar hij wil wel nog een en ander duidelijk maken aan Remi. Alf, Roo, Irene en John willen weten wat er aan de hand is tussen Marilyn en Leah. Bree moet het bekopen wanneer Jacob ontdekt dat ze telefonisch contact heeft gehad met Remi.
Dean wil van Ziggy weten waarom ze hun 12 weken echo heeft afgezegd. Heather verontschuldigt zich bij Marilyn voor haar plotse vertrek en geeft toe dat zij degene is die bij Leah heeft ingebroken. Ze stelt voor om een brunch te organiseren voor alle vrienden van Marilyn zodat ze zich bij hen kan excuseren en iedereen beter kan leren kennen. Marilyn gaat akkoord, maar krijgt daar al gauw spijt van.
Justin maakt een video van het optreden dat Lyrik gaf tijdens het aanzoek van Tane. Theo en Kirby zijn onder de indruk, waarna Theo voorstelt om een echte videoclip bij een van hun nummers te maken. Alf, Roo, Leah en Irene zijn achterdochtig wanneer Heather en niet Marilyn hen op de brunch verwelkomt. Ziggy en Dean krijgen goed nieuws.
Justin krijgt argwaan wanneer hij Leah niet te pakken krijgt. Wanneer vervolgens zowel Leah als Irene en Marilyn niet komen opdagen in de Diner, slaat hij alarm. Terwijl Rose en Cash op zoek gaan naar Heather, krijgen ze verontrustend nieuws: de moeder van Heather werd dood aangetroffen in een diepvriezer. Alf heeft intussen moeite met ademen, maar dat laat Heather koud.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.