Sturm der Liebe

Sturm der Liebe

In 'Sturm der Liebe' staan de levens en vooral de liefdesperikelen van het personeel en de gasten van hotel Fürstenhof centraal.

Afleveringen

24 afleveringen

Aflevering 217

Eleni is boos op Markus omdat hij de financiering blokkeert. Markus heeft het daar moeilijk mee. Bovendien vlot het tussen hem en Noah ook niet zo goed. Yvonne heeft een leuke tijd met Erik en vergeet even dat ze kanker heeft. Maar wanneer Erik enthousiast plannen voor de toekomst begint te maken, barst Yvonne in tranen uit.

Aflevering 218

Leander vraagt Eleni om een gunst en de twee brengen samen tijd door. Tijdens een wandeling komen er heel wat herinneringen naar boven bij Eleni die door haar hoofd blijven spoken. Julian merkt dat ze met iets zit. De situatie tussen Lale en Theo dreigt uit de hand te lopen, maar Valentina kan niet op tijd tussenbeide komen. Ze probeert te bemiddelen.

Aflevering 219

Door haar ziekte kijkt Yvonne anders naar het leven en ze ziet niet in waarom ze nog zou gaan werken. Wanneer ze een ziektebriefje indient, is Erik verbaasd. Het café heeft heel wat schade door de overstroming en zal weken moeten sluiten om alles hersteld te krijgen. Bovendien weigert de verzekering uit te betalen. Nicole is er kapot van. Zal ze haar zaak nog kunnen redden?

Aflevering 220

Eleni wil eerlijk zijn met Julian en vertelt hem over de droom die zij en Leander gelijktijdig hadden. Julian weet niet wat hij er van moet denken. Nicole is uitgeput en denkt dat haar café niet meer te redden is. Robert trommelt echter enkele vrienden op en ze zetten samen een kraampje voor het café op. Nicole is aangedaan door zijn initiatief.

Aflevering 221

Yvonne krijgt problemen op haar werk en ze wordt de les gespeld door Christoph. Wanneer ze tijdens haar shift zonder verwittigen naar het ziekenhuis vertrekt, is voor Christoph de maat vol. Na een ruzie wordt Leander bijna omvergereden door Julian. Nicole is dankbaar voor de hulp van Robert. De verkoop in het kraampje loopt echter niet zo vlot, maar dan komt Michael met een idee.

Aflevering 222

Otto nodigt zichzelf uit voor het afscheidsfeest van Max. Hij hoopt daar met Valentina te kunnen praten. Wanneer Noah en Greta samen op het feest arriveren, is Valentina niet zo gelukkig. Otto merkt dit en besluit zijn kans te wagen. Hij neemt Valentina mee naar een romantische zonsondergang. Markus vergiftigt de geneeskrachtige waterbron.

Aflevering 223

Het plan van Markus lijkt te lukken, want de deal die Christoph en Werner met een grote leverancier probeerden te sluiten is mislukt door de vervuiling van het bronwater. Eleni heeft echter van het water gedronken en ze wordt ziek. Robert blijft zoeken naar een oplossing voor het café van Nicole. Valentina en Otto groeien naar elkaar toe.

Aflevering 224

Markus is verrast om Leander op de opnames van de wildcamera te zien. Hij beseft dat hij waarschijnlijk ook gefilmd is toen hij het water vergiftigde en besluit de geheugenkaart van de camera te vernietigen. Julian wil de opnames aan Eleni laten zien en probeert tevergeefs de kaart te herstellen. Terwijl ze samen koken, praten Nicole en Robert over Nicoles liefde voor literatuur. Om indruk op haar te maken, beweert Robert dat hij een fervent lezer is.

Aflevering 225

Nadat Julian de hele video-opname gezien heeft, vraagt Markus hem om te zwijgen. Julian besluit uiteindelijk om hem niet te verraden. Markus heeft intussen de beelden van de cloud verwijderd en voelt zich veilig, maar dan duiken er nieuwe bewijzen tegen hem op. Otto wil zijn idee voor een exclusief online netwerk verder uitwerken en gaat op zoek naar financiële steun.

Aflevering 226

Bernd Brandt, die Otto in elkaar liet slaan, verschijnt op het Fürstenhof. Hij wil tonen dat hij goede bedoelingen heeft en betaalt Otto's schulden terug. Otto is onder de indruk en gezien hij snel een investeerder nodig heeft, vraagt hij Bernd om samen met hem in het project te stappen. Markus ziet de manchetknoop en wordt plots duizelig.

Aflevering 227

Eleni maakt zich zorgen wanneer Valentina niet thuis komt. Ze praat hierover met Leander, die een bericht op zijn gsm vindt. Hildegard wil met Alfons naar de schoolreünie, maar Alfons is niet zeker of hij Theo na twee dagen al alleen kan laten in het hotel. Nicole wacht tevergeefs op een antwoord op haar laatste e-mail.

Aflevering 228

Werner en Robert stappen naar Christoph in de hoop het losgeld bijeen te krijgen. Christoph wil helpen, maar vindt ook dat ze de politie moeten inlichten. Ontvoerder Bernd verneemt van een nietsvermoedende Otto dat Werner en Robert dit effectief overwegen. Eleni maakt zich zorgen over Valentina en zoekt troost bij Leander. Julian voelt zich gekwetst.

Aflevering 229

Wanneer Otto emotioneel wordt en zweert dat hij van Valentina houdt, geloven Werner en Robert dat hij niet de ontvoerder is. Otto zelf begint te vermoeden dat Bernd achter de ontvoering zit. Valentina is intussen bang dat haar laatste uur heeft geslagen. Markus is terug uit Frankfurt en vertelt Eleni dat alles normaal is verlopen tijdens zijn bezoek aan Schwarzbach AG.

Aflevering 230

Valentina slaagt erin Bernd met een pistool op afstand te houden tot er hulp komt. Wanneer ze later hoort dat Otto buiten gevaar is, is ze opgelucht. Ze is zichtbaar onder de indruk dat hij zichzelf in gevaar heeft gebracht om haar te redden. Wanneer Noah haar een bezoekje brengt, beseft ze dat ze verliefd is geworden op Otto. Eleni maakt zich zorgen over wat er met haar vader aan de hand is.

Aflevering 231

Michael voelt zich ongemakkelijk wanneer hij beseft dat Nicole hem nog altijd berichten stuurt. Nicole denkt echter dat Robert achter de berichten zit en ze probeert hem dit subtiel duidelijk te maken. Een nietsvermoedende Robert denkt daardoor dat hij kans maakt bij Nicole en hij vraagt raad aan Michael. Valentina maakt Otto duidelijk dat ze bij hem wil zijn.

Aflevering 232

Leander bekijkt de testresultaten van Markus en zegt hem dat er niets aan de hand is. Maar dan krijgt Markus weer barstende hoofdpijn. Hij weigert echter een aanvullend MRI-onderzoek en Leander vraagt Eleni om hulp. Ondanks hun breuk weet Eleni Markus toch te overtuigen het onderzoek te laten doen.

Aflevering 233

Leander adviseert Markus om zich zo snel mogelijk te laten opereren. Markus vraagt Leander om niemand iets te vertellen en geeft hem een brief die hij aan Eleni moet geven als er hem iets zou overkomen. Wanneer Leander Eleni tegen het lijf loopt, kan hij niet tegen haar liegen.

Aflevering 234

Michael vertelt Erik over zijn gevoelens voor Nicole. Kort daarna ziet hij hoe Nicole Robert kust. Eleni is geschrokken na de kus met Leander en keert snel terug naar de ziekenhuiskamer van Markus. Daar is intussen de rest van de familie samengekomen. Alexandra bedankt Leander voor het redden van Markus' leven en wil de vete bijleggen. Eleni is ontroerd, maar worstelt ook met de situatie.

Aflevering 235

Theo biedt Lale aan op de kleine Lina te passen, maar ze vertrouwt hem niet. Haar wantrouwen blijkt echter onterecht. De dag na de verzoening keren Otto's ouders weer naar huis. Bij het afscheid biedt Otto's vader hem plots een belangrijke functie aan in het familiebedrijf in Brussel. Otto is verrast, maar wil weigeren omdat hij een langeafstandsrelatie met Valentina niet ziet zitten.

Aflevering 236

Erik maakt zich steeds meer zorgen over het vreemde gedrag van Yvonne. De situatie wordt steeds erger en Yvonne kan niet anders dan hem de waarheid opbiechten. Leander springt spontaan in voor Julian en helpt Eleni. Zij heeft het moeilijk met Leanders aanwezigheid en zoekt excuses om niet in zijn buurt te moeten zijn. Michael is verbaasd wanneer Helene plots weer voor de deur staat.

Aflevering 237

Eleni is helemaal in de war na haar liefdesbekentenis, maar Leander is in de wolken. Hij besluit haar tijd te geven om alles op een rijtje te zetten. Erik is geschokt wanneer hij hoort dat Yvonne borstkanker heeft en probeert zo goed mogelijk voor haar te zorgen. Yvonne vindt dat te verstikkend. Lale merkt dat Theo een paniekaanval krijgt in de lift en besluit met hem te praten.

Aflevering 238

Leander hoopt dat Eleni hun relatie nog een kans zal geven, maar Eleni weet niet wat ze moet doen. Erik beseft dat hij zijn angsten en zorgen opzij moet zetten. Yvonne neemt hem mee naar Michael en Erik beseft dat hij niet zo sterk is als hij dacht. Helene aanvaardt het aanbod van Werner om als huishoudster aan de slag te gaan in het Fürstenhof. Christoph is het daar echter niet mee eens.

Aflevering 239

Alexandra wil haar vriendschap met Nicole herstellen en besluit te gaan helpen in het café wanneer een van de personeelsleden ziek is. Nicole is hier blij mee, maar tijdens een etentje met Christoph en Robert maakt Alexandra een grote fout. Eleni steunt Julian zo goed als ze kan terwijl hij om zijn tante rouwt. Markus wordt door Julian naar een afkickkliniek gestuurd.

Aflevering 240

Eleni en Leander proberen elkaar te vermijden tot Eleni met Julian gesproken heeft. Dat blijkt een moeilijke opgave te zijn. Alexandra beweert dat ze niet meer weet wie haar de details over de waterschade verteld heeft. Nicole begint zich af te vragen of ze misschien toch niet te hard was voor Alexandra. Intussen adviseert Christoph Alexandra om Nicole toch de waarheid te vertellen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.