Tabula Rasa

Tabula Rasa

VRT's Vlaamse Psychologische thrillerreeks over een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak.

Afleveringen

9 afleveringen

1. De Geest

Mie, een jonge vrouw met geheugenverlies, zit vast in een psychiatrische instelling. Ze krijgt er bezoek van politie-inspecteur Wolkers, die beweert dat ze enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak.

2. Houdini

Inspecteur Wolkers zet zijn zoektocht naar De Geest verder. Hij is ervan overtuigd dat Mie en Thomas elkaar gekend hebben. Hoewel Mie's geheugen nog steeds een puinhoop is, begint ze Thomas stilaan van stalking te verdenken.
Hoewel zijn intenties niet duidelijk zijn, begint pyromaan Vronsky Mie's vertrouwen te winnen. Inspecteur Wolkers confronteert haar met bewijzen dat ze Thomas De Geest goed gekend heeft.
Mie is ervan overtuigd dat de vreemde krachten in het boshuis hun invloed beginnen uit te oefenen op haar dochter. Wanneer ze het gedrag van Romy niet meer in de hand heeft, vraagt ze een medium om hulp.

5. V.

Vronsky helpt Mie om de puzzel te leggen en waarschuwt voor Bob, de bizarre boswachter die rondspookt in haar nachtmerries. Mie toont haar vriend de geheimzinnige brieven die in het hospitaal toekomen: probeert iemand haar te helpen?

6. De Berenput

Mie's vreselijke ontdekking gooit haar leven in het verleden totaal overhoop. Ze voelt zich bedrogen en vindt troost in de armen van Thomas De Geest. In de instelling veroorzaken Mie's herinneringen een zware inzinking.

7. Wally

Mie vertrouwt aan psychiater Mommaerts haar weerkerende nachtmerries toe. Wanneer meer mysterieuze brieven in de instelling toekomen, proberen Mie en Vronsky de stukjes van de puzzel samen te leggen.
Mie ontdekt een lang begraven familiegeheim. Uit angst om te vergeten vlucht ze voor een zandstorm en zoekt beschutting in een jachthuisje. In het heden slinken de kansen dat Wolkers Thomas de Geest ooit nog levend terugvindt.

9. Bob

Terwijl Mie op meer nieuws van haar vriend Vronsky wacht, wordt Wolkers op het matje geroepen door zijn overste. De inspecteur wil 24 uur extra om Mie met boswachter Bob te kunnen confronteren. Bob wekt hevige emoties los bij Mie.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.