The Affair

The Affair

Een romanschrijfster en een jonge serveerster beginnen een buitenechtelijke relatie die hun leven voorgoed zal veranderen.

10 afleveringen

De emotionele effecten van een buitenechtelijke relatie worden onderzocht wanneer een getrouwde leraar een affaire begint met een serveerster op Long Island.
Terwijl het Butler landgoed zich klaarmaakt voor het jaarlijkse zomerfeest, kan Noah niet ontsnappen aan de verleiding van de mysterieuze Alison. Zij zwicht ondertussen voor de emotionele schuld bij haar schoonmoeder. Maar als bepaalde aspecten van hun afzonderlijke levens met elkaar verweven raken, worden de twee gedwongen om een onafwendbare situatie te overwegen.
Nu zijn roman steeds meer aandacht krijgt, wendt Noah zich tot Alison om hem te helpen de lokale cultuur te onderzoeken, maar hun onschuldige rondleiding door Montauk blijkt gevaarlijker dan verwacht. Ondertussen neemt Cole een standpunt in namens zijn gemeenschap en Helen houdt zich bezig met zaken in Brooklyn.
Om samen tijd door te brengen zonder hun families, gaan Noah en Alison een dagje naar het afgelegen Block Island. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, leren ze al snel dat intimiteit een tweesnijdend zwaard kan zijn.
Terwijl de passie achter gesloten deuren oplaait, worden Alison en Noah gedwongen om thuis nieuwe obstakels te confronteren. Alison krijgt een verrassingsbezoek van haar vervreemde moeder, Athena, terwijl Noah worstelt met het gedrag van zijn dochter Whitney.
Nadat Noah een avondje uit is geweest met zijn beste vriend Max, ontdekt hij dat er meer aan de hand is met Alison dan hij denkt. Thuis hoopt zijn vrouw Helen het beste te maken van de tijd die de familie in Montauk doorbrengt. Ondertussen proberen Alison en haar man Cole de Lockharts voor gevaar te behoeden.
Nu de zomer ten einde loopt, keren de Solloways terug naar Brooklyn, een welkome opluchting voor Noah na recente onthullingen. Ondertussen wordt Cole gedwongen om Alison te confronteren wanneer de Lockhart zaak te dicht bij huis komt. En Helen en Noah worstelen met de gevolgen van een onverwachte noodsituatie.
Afgeleid door haar klein maar snelgroeiende bedrijf, geeft Helen Noah de opdracht om de familie te vertegenwoordigen bij een literaire prijsuitreiking voor haar vader, Bruce. Een toevallige ontmoeting met Alison en haar grootmoeder leidt tot een ongemakkelijke waarheid.
Een onthulling omtrent hun dochter Whitney doet Noah en Helen beseffen dat hun moeizame huwelijk rechtstreeks van invloed is op hun kinderen. Alison gaat ten onder aan spijt en stevent af op een afrekening.
De verdwijning van Whitney zet Helen ertoe aan om Noah en zijn relatie met Alison en haar familie onder de loep te nemen. Cole zoekt naar antwoorden op Lockhart Ranch. Ondertussen boekt rechercheur Jeffries aanzienlijke vooruitgang in zijn zaak.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.