The Woman in the Wall

The Woman in the Wall

Lorna Brady wordt op een ochtend wakker en ontdekt een lijk in haar huis. Ze heeft geen idee wie de vrouw is. Ze twijfelt aan zichzelf omdat ze vaak last heeft van slaapwandelen.

Afleveringen

6 afleveringen

Lorna Brady wordt op een ochtend wakker en ontdekt een lijk in haar huis. Ze heeft geen idee wie de vrouw is. Ze twijfelt aan zichzelf omdat ze vaak last heeft van slaapwandelen. Is zij verantwoordelijk voor de moord?
Lorna wil niet slapen tot ze weet wat Aoife Cassidy weet. Voormalig bedrog komt aan de oppervlakte en mondt uit in tragedie.

3. Knock Knock

Een nieuwe aanwijzing leidt Lorna mogelijk naar aantwoorden over het lot van haar dochter, Maar Colman zit haar op de hielen. De zaak krijgt een onverwachte wending.
Lorna ontdekt meer gruwel in het klooster. In Dublin duikt Colman in zijn eigen verleden en ontdekt de born van zijn nachtmerries. Een schokkende onthulling stuwt de zaak in een nieuwe richting.

5. Ex Gratia

Lorna en Colman slaan de handen in elkaar in hun zoektocht naar de waarheid. De overlevenden ontvangen nieuws dat hun leven verandert. Er duikt een nieuwe verdachte op in de moordzaak.
We duiken in het verleden van Aoife Cassidy en ontdekken haar leven in het klooster, haar bijzondere eigenschappen en hoe ze aan de voordeir van pastoor Percy belandde op de avond van de moord.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.