The Big Bang

The Big Bang

Een show boordevol spanning en adrenaline. Wie geraakt het snelste door de groots opgezette spellen vol spectaculaire obstakels? En wie bereikt als eerste de eindmeet en veroorzaakt zo de ultieme 'Big Bang'?

Afleveringen

7 afleveringen

Staf en Mathias dagen drie bekende duo's met serieus wat 'knaldrang' uit om zich te wagen aan een reeks spannende proeven. Vandaag nemen Bart Appeltans & Dina Tersago het op tegen Andy Peelman & Nora Gharib en Jelle De Beule & Koen De Poorter. Zij betreden de Coppens-arena voor een race tegen de klok. Wie komt het snelst door de groots opgezette spellen vol obstakels? En wie haalt als eerste de finish en veroorzaakt zo de ultieme Big Bang?
Staf en Mathias Coppens transformeren de kandidaten van vandaag tot ware acrobaten van 'Cirque Du Soleil'. Slachtoffers van dienst zijn Klaasje Meijer & Loïc Van Impe, Bart Kaëll & Ann Van Elsen en Guga Baúl & Dimitri Leue. Ook deze keer hebben Staf en Mathias een aantal uitdagingen in petto die niet geschikt zijn voor angsthazen. Welk duo veroorzaakt als eerste The Big Bang?
Staf en Mathias Coppens dagen duo’s Marie Verhulst & Ellen Callebout, Ruth Beeckmans & Joris Hessels en ook Lize Feryn & Aster Nzeyimana uit om zich te wagen aan een reeks spannende proeven. Zij betreden de Coppens-arena voor een race tegen de klok. Wie komt het snelst door de groots opgezette spellen vol obstakels?
Staf en Mathias Coppens dagen deze keer duo’s Jens Dendoncker & Henk Rijckaert, Gloria Monserez & Francisco Schuster en ook Ian Thomas & Katnuf uit om zich te wagen aan een reeks spannende proeven.
Staf en Mathias dagen opnieuw drie bekende duo's met serieus wat 'knaldrang' uit om zich te wagen aan een reeks spannende proeven: Julie Vermeire & Elodie Gabias, Stephanie & Francesco Planckaert en Danira Boukhriss & Davy Parmentier. Hun uithoudingsvermogen, teamwork en strategisch inzicht worden op de proef gesteld, terwijl ze het tegen elkaar opnemen in een race tegen de klok.Wie haalt als eerste de finish en veroorzaakt zo de Big Bang?
Staf en Mathias dagen drie bekende duo's uit om zich te wagen aan een reeks spannende proeven: Thomas Smith en Begijn Le Blue, Leen Dendievel en Lynn Van den Broeck en Lieven Scheire en Jeroen Baert.
Staf en Mathias dagen opnieuw drie bekende duo's uit om zich te wagen aan een reeks spannende proeven: Annelien en Stephanie Coorevits, Lindsay en Christoff De Bolle en Hakim Chatar en Average Rob. Zij betreden de arena voor een race tegen de klok. Wie komt het snelst door de groots opgezette spellen vol obstakels? En wie haalt als eerste de finish en veroorzaakt zo de ultieme Big Bang?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.