The Idol

The Idol

Een zelfhulpgoeroe en de leider van een moderne sekte gaat een complexe relatie aan met een jonge popster die aan het begin van haar carrière staat.

Afleveringen

5 afleveringen

Nadat ze haar laatste tour heeft moeten beëindigen door een zenuwinzinking, begint een opkomende popster een complexe relatie met een goeroe die een dubieuze sekte leidt.
Nadat ze in conflict raakte met haar team over de eerste single op haar album, zoekt Jocelyn haar grenzen op op de set van haar nieuwe muziekvideo. Later stelt Tedros Jocelyn en Leia voor aan Izaak en Chloe.
Tedros krijgt meer en meer vat op het leven van Jocelyn, wat Leia meer en meer verontrust. Toch weet Tedros ook Jocelyns team in te pakken, waardoor ze nog meer van hem begint te houden.
Jocelyn probeert controle te houden in haar relatie met Tedros. Ze is ook vastberaden om de wereld kennis te laten maken met haar nieuwe persoonlijkheid. Jocelyns team bespreekt haar band met Tedros.
Terwijl ze een showcase organiseert, begint Jocelyn ook controle te nemen over haar relaties met de mensen rond zich. Tedros is het daar niet mee eens. Er duikt ook zorgwekkend nieuws op over een ex van Jocelyn.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.