The Man Who Fell to Earth

The Man Who Fell to Earth

Een alien arriveert op de aarde met maar één missie: om te leren hoe hij zich moet gedragen als een mens en om de vrouw te vinden die zijn ras kan redden. Maar om zijn wereld te redden, moeten ze eerst onze wereld redden.

Afleveringen

10 afleveringen

Een alien crasht in New Mexico en heeft maar één missie: in acht uur tijd de vrouw vinden die zijn ras kan redden van de ondergang. Maar om zijn wereld te redden, moeten ze eerst de onze redden.
Nadat hij ontdekt dat zijn missie gevaarlijker en complexer is dan verwacht en werd achtergelaten door de enige vrouw die hem kan helpen, waagt Faraday zich alleen aan zijn opdracht. Hij komt ook in het vizier van een CIA-agent.
Na enkele schokkende gebeurtenissen, accepteert Justin eindelijk dat Faradays missie de volgende stap is van haar grote droom. Ze wagen zich aan de missie die hen verder brengt dan ze ooit hadden durven denken.
Er komen geheimen aan het licht wanneer Faraday, Justin en Hatch de wondere wereld van Big Tech ontdekken. Hatch en zijn zus Edie smeden terug een band met elkaar. De CIA zit Faraday op de hielen.
Faraday is verrast wanneer hij ontdekt dat hij Newtons blauwdruk voor de machine niet kan ontcijferen. Faraday ontdekt ook enkele geheimen over de band tussen de aarde en zijn eigen planeet.

6. Changes

Faraday deelt hoe complex het is om menselijk te zijn in een brief aan zijn vrouw op Anthea.
Faraday voelt de hete adem van de CIA. Samen Justin beslist hij dat publiek gaan de enige oplossing is om te overleven. Ze bedenken ook een plan om de machine en de familie van Justin te redden.
Een gewelddadige shootout zorgt ervoor dat de groep in de handen belandt van een CIA-agent die erop gebrand is om de ware identiteit van Faraday te ontdekken.
Faraday en Justin gaan de strijd voor hun leven aan in een gevecht tegen de CIA-agent Spencer Clay.
Er worden geheimen onthuld en er komen meer mysteries aan de oppervlakte.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.