The Passion

The Passion

Miniserie die de laatste dagen uit het leven van Jezus dramatiseert.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Aflevering 1

De apostelen van Jezus kunnen aan banden worden gelegd, omdat "de messias in wording" van dit jaar de conventies, de sociale orde en misschien ook wel de wet uitdaagt.

2. Aflevering 2

Kajafas wil de orde handhaven tijdens het Pesach-feest, om het regime van Jeruzalems tempel uit te buiten. Maar hij verliest zijn zelfbeheersing bij Jezus en maakt indruk op zijn apostelen.

3. Aflevering 3

Prefect Pilatus maakt zich zorgen over het bezoek van de gouverneur van Syrië. Kajafas roept een raad bijeen om te beslissen hoe Jezus moet worden behandeld voor het bespotten van de Tempel, waarmee hij zijn lot bezegelt.

4. Aflevering 4

Nadat Jezus zijn laatste avondmaal en een belangrijke boodschap met zijn discipelen heeft gedeeld, leidt hij hen naar het hof van Gethsemane en bereidt zich voor op wat komen gaat.

5. Aflevering 5

Jezus wordt berecht door de tempeliers. Hij wordt ter dood veroordeeld, gedwongen zijn kruis door de straten van Jeruzalem te slepen en wordt aan het kruis genageld.

6. Aflevering 6

Als Jezus van het kruis wordt gehaald en begraven, verbergen zijn apostelen zich. Kajafas beveelt dat het graf bewaakt wordt. De schokkende ontdekking van Maria Magdalena verandert het leven van de apostelen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.