The World's Deadliest Weather

The World's Deadliest Weather

Kijk mee hoe extreme weersomstandigheden soms desastreuze gevolgen kunnen hebben voor zowel de mens als de natuur.

Afleveringen

13 afleveringen

In september 2019 kregen de Bahama's het zwaar te verduren door orkaan Dorian, die er aan land ging als een orkaan van categorie 5 met windstoten van meer dan 350 km/h. - In Alaska waagt een duo kajakkers zich gevaarlijk dicht bij een gletsjer.
Een negentienjarig meisje en haar vader proberen te ontsnappen aan de hevige bosbranden in het Australische Victoria. In de Franse Alpen worden twee skiërs verrast door een lawine. De boot van twee broers dreigt te kapseizen door een krachtige wervelwind.
In Arkansas proberen twee stormjagers mensen te waarschuwen voor een aankomende tornado. De stad Jonesboro krijgt het vervolgens zwaar te verduren. In Idaho loopt een stunt van een avonturier niet zoals gepland. In de Italiaanse Alpen komen een vader en zijn dochter door stormweer vast te zitten in een kabelbaan.
Enorme bosbranden in het Australische New South Wales vormen een bedreiging voor verschillende stadjes. Toeristen en brandweermannen raken omsingeld door het vuur. - Op de Filipijnen wordt iedereen opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 6.4. - Twee tornadojagers spotten een monstertornado.
Een doortrekkende tornado verstoort de gang van zaken in het centrum van Nashville, Tennessee. - Nabij de Hamma Hamma-waterval probeert een kajakker zijn vriend uit een benarde situatie te redden. - Een blikseminslag vernielt de wagen van enkele weerliefhebbers.
Een onverwachte vulkaanuitbarsting op White Island, Nieuw-Zeeland, heeft dodelijke gevolgen. - Een zware storm teistert Perth. - Een stormjager waagt zich wel heel dicht bij een tornado.
Brandweermannen voeren een strijd op leven en dood tijdens nooit eerder geziene bosbranden op het Australische Kangaroo Island. - In Kansas nemen twee tornadojagers een toerist mee voor een wilde rit. - Twee zeilers krijgen af te rekenen met krachtige windvlagen.
In de Grand Canyon komt een groepje kajakkers in gevaar wanneer een modderstroom en rotsblokken op hen afkomen. - In Iowa slaagt een 14-jarige stormjager erin beelden te maken van een zeldzame storm. - In Utah komt een snowboarder in de problemen wanneer hij zich buiten de piste waagt. - In Californië moeten gezinnen vluchten voor hevige natuurbranden.
Het leven van enkele bergbeklimmers komt in gevaar wanneer het Himalayagebergte af te rekenen krijgt met hevige sneeuwval en een daaropvolgende lawine. - In Pennsylvania zitten drie kinderen vast in een zinkende auto. - Het visuitje van een jong koppel loopt anders dan verwacht wanneer ze in een zware onweersbui terechtkomen.
In Texas zetten agenten hun eigen leven op het spel om een gezin te redden dat werd meegesleurd door de sterke stroming tijdens de tropische storm Imelda. - Een toerist komt in de problemen tijdens een wandeling op Hawaï. - In Lapland raakt een chauffeur van een sneeuwscooter vermist tijdens een nachtelijk ritje door de bergen.
Op de Filipijnen barst de Taal-vulkaan onverwacht uit. - Het Australische Queensland krijgt een zware hagelstorm over zich heen. - In British Colombia raakt een chauffeur van een sneeuwscooter bedolven door een lawine. - In het Britse Whaley Bridge zijn duizenden levens in gevaar door een stuwdam die op barsten staat.
In Texas en Mexico maakt iedereen zich op voor de eerste Atlantische orkaan van het seizoen die landinwaarts trekt. - Een tornado zorgt voor een ware ravage in Oklahoma, Texas en Louisiana. - In Utah komen een moeder en haar baby in de problemen door een woekerende natuurbrand.
In het Zwitserse Verbier krijgt een Zweedse skiër een tsunami van sneeuw over zich heen. - In Californië woeden hevige bosbranden. - In Noorwegen ontsnapt een man op het nippertje aan een aardverschuiving.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.