The World's Deadliest Weather

The World's Deadliest Weather

Kijk mee hoe extreme weersomstandigheden soms desastreuze gevolgen kunnen hebben voor zowel de mens als de natuur.

Afleveringen

13 afleveringen

Een tornado zorgt voor een enorme ravage in Tuscaloosa, Alabama. Enkele studenten komen er oog in oog mee te staan en het ziekenhuis wordt overspoeld door honderden gewonden. Op het Hawaïaanse eiland Maui filmt een drone hoe een waaghals verrast wordt door een vloedgolf. In de Zwitserse Alpen belandt een skiër in een diepe ravijn.
In 2017 zorgde orkaan Harvey voor chaos en verwoesting in de Verenigde Staten. Vooral Houston, Texas, kreeg af te rekenen met ongezien zware regenval en wateroverlast. In het kustdorpje Coverack, in het Britse Cornwall, moet de kustwacht uitrukken nadat een vloedgolf alles op z'n weg verwoestte.
Mexico wordt getroffen door twee opeenvolgende aardbevingen. In Mexico City breekt er massaal paniek uit wanneer het ene na het andere gebouw instort. Een Australische stormjager belandt in het oog van een van de krachtigste tornado's ooit gemeten in El Reno, Oklahoma. Een Britse kitesurfer riskeert zijn leven tijdens storm Eleanor.
Een tornado veegt een stadje in Uruguay zo goed als van de kaart. Een avonturier wil de eerste persoon ooit zijn die erin slaagt om het grootste lavameer ter wereld te bereiken. En in Californië zwoegt een man dag en nacht om zijn buurt te vrijwaren van enkele hevige bosbranden.
Een zware aardbeving verandert de kustlijn van Wellington, Nieuw-Zeeland. - Een journalist uit Colorado wordt samen met zijn auto meegesleurd door een modderstroom. - Door een storm belandt een vulkanoloog op een krater op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan.
Orkaan Maria zorgde er in 2017 voor dat de inwoners van Puerto Rico maanden zonder elektriciteit en water kwamen te zitten. - Een familie uit Dallas ziet hun woning vernietigd worden door een van de zwaarste hagelbuien ooit in de VS.
In het noorden van Californië woeden verschillende bosbranden. Enkele jongeren zien met eigen ogen hoe een stadje herleid wordt tot assen. Een politieagent redt een gehandicapte vrouw. - Nabij Costa Rica zorgt een woeste zee ervoor dat een toeristenboot kapseist. - In North Carolina dreigt een winkelcentrum verwoest te worden door een tornado.
In Montecito, Californië, wordt een motorrijder verrast door een modderstroom. - In North Carolina verwoest een tornado een magazijn vol werknemers. - In Australië wordt er bij een redding op zee voor het eerst een drone gebruikt.
Door een bomcycloon, een zeldzaam weerfenomeen, in het noordoosten van Amerika komt een cruiseschip in woelig water terecht en ontstaat er chaos op de weg. - Een wandelaarster komt in de problemen op Ben Nevis. - Een Franse skiër belandt in een lawine.
In het Great Smoky Mountains National Park in North Carolina en Tennessee woeden hevige bosbranden. - In Alaska komt een kajakker in de problemen. - Een wervelstorm zet de straten van de Chinese stad Macau blank.
Ecuador wordt getroffen door de zwaarste aardbeving van de afgelopen eeuw. - In Indiana eindigt een festival in een tragedie wanneer het hoofdpodium het door een storm begeeft. - Een helikopterredding verloopt anders dan gepland.
Op de Caraïbische eilanden moeten de inwoners, vakantiegangers en enkele zeilers vechten voor hun leven wanneer orkaan Irma voorbij komt razen. - In Idaho wordt er een reddingsactie per helikopter op touw gezet voor een paard in nood. - Een orkaanjager waagt zich in het oog van orkanen om cruciale wetenschappelijke data te verzamelen.
Portugal kreunt onder een hittegolf, met de zwaarste natuurbranden ooit tot gevolg. - In de Mojavewoestijn, in het zuidwesten van de VS, worden enkele chauffeurs verrast door een modderstroom. - In North Carolina moet vakantiegangers op de vlucht slaan voor een waterhoos die aan land dreigt te komen. - Het Australische Queensland wordt getroffen door zware overstromingen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.