The World's Deadliest Weather

The World's Deadliest Weather

Kijk mee hoe extreme weersomstandigheden soms desastreuze gevolgen kunnen hebben voor zowel de mens als de natuur.

Afleveringen

13 afleveringen

Orkaan Winston zorgt voor chaos op enkele eilanden in de Stille Oceaan. - In Noorwegen komt een cruiseschip in de problemen wanneer het in een zware storm terechtkomt. - In de Spaanse Pyreneeën komen twee vrienden in de problemen door een lawine.
Wanneer orkaan Florence voorbijraast wordt North Carolina getroffen door een zondvloed, waardoor een moeder en haar zoon vast komen te zitten in hun wagen. - In Anchorage, Alaska, worden bewoners opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 7 op de schaal van Richter. - In het Portugese Nazaré komt een golfsurfer in de problemen.
Het Griekse Mati wordt getroffen door zware natuurbranden. - In de zoo van Colorado eindigt de dag in chaos wanneer er enorme hagelstenen uit de lucht komen vallen. - In Turkije komen enkele wandelaars in de problemen door een vloedgolf. - In Quebec, Canada, blaast een orkaan verschillende daken van de huizen.
Een stormjager bevindt zich in een gevaarlijke situatie wanneer orkaan Michael over Florida raast. - De Britse kustwacht moet felle winden weerstaan wanneer enkele vissers op zee hun hulp nodig hebben. - In de Gobiwoestijn belandt een avonturier in een dodelijke zandstorm. - Het leven van een agent hangt aan een zijden draadje nadat een bestuurder de controle over zijn voertuig verloor.
Californië wordt getroffen door de zwaarste natuurbranden ooit. Een man probeert wanhopig zijn huis van de vlammen te vrijwaren, terwijl een gezin probeert te ontsnappen. - In Arkansas zorgt een tornado voor heel wat vernieling. - In Uruguay moeten de hulpdiensten per helikopter een kanoër redden die door een vloedgolf in een boom terecht is gekomen.
Enkele leerlingen en hun leerkracht komen vast te zitten wanneer een tornado over het Amerikaanse Indiana raast. - In het noorden van Engeland dreigt een heel weidegebied in vlammen op te gaan. - In Argentinië eindigt de trektocht van enkele avonturiers bijna in een tragedie. - In Afrika zakt een waaghals af in een van de dodelijkste vulkanen ter wereld.
In Guatemala moeten brandweermannen vechten voor hun leven wanneer een vulkaan uitbarst. - De rit naar huis verloopt allesbehalve vlot voor een vrouw wanneer er een orkaan over Arkansas raast. - In het Verenigd Koninkrijk verandert een training van de kustwacht in een reddingsoperatie.
Het Amerikaanse Maryland wordt getroffen door zware overstromingen. - In het Himalayagebergte raakt een koppel in de problemen wanneer ze verrast worden door een storm. - Enkele deelnemers van een bootrace rond de wereld zijn getuige van een zeldzaam weerfenomeen.
De bewoners van een Oostenrijks dorp ontsnappen maar nipt aan een aardverschuiving. - Orkaan Sandy houdt lelijk huis op de Atlantisch Oceaan. - In Californië komen speleologen in de problemen door plotse vloedgolven.
Een stormjager komt in moeilijkheden wanneer een tornado over Texas raast. - In Florida zorgen gevaarlijke onderstromingen ervoor dat zwemmers naar open zee afdrijven. - In het Griekse Halkidiki zorgt een onverwachte storm voor chaos. - In Italië wordt een restaurant getroffen door een enorme vloedgolf.
Het brandweerkorps van LA probeert omsingelde bewoners te redden tijdens zware bosbranden in het zuiden van Californië. - Joplin, Missouri, wordt zo goed als van de kaart geveegd door een van de grootste tornado's ooit gezien in de VS. - Op Antarctica proberen een man en zijn echtgenote een nieuw record te vestigen.
Het Australische Queensland wordt getroffen door zware overstromingen. Inwoners proberen zichzelf in veiligheid te brengen, maar er liggen krokodillen op de loer. - Twee stormjagers spotten een angstaanjagende tornado in Minneola, Kansas. - Op IJsland komt een basejumper in de problemen. - Texas wordt opgeschrikt door een verwoestende hagelstorm.
De Kilauea-vulkaan op Hawaï barst in alle hevigheid uit. Gigantische lavastromen vernielen alles wat ze op hun pad tegenkomen. - In Texas redden enkele barmhartige Samaritanen de bewoners van een zorgcentrum die vastzitten na de passagae van orkaan Harvey. - In Engeland krijgt een peddelsurfer af te rekenen met verraderlijke getijden.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.