True Blood

True Blood

De serveerster Sookie Stackhouse maakt kennis met de charmante Bill, een vampier uit Louisiana die haar introduceert tot een wereld boordevol bovennatuurlijke verschijnselen, figuren en gevaren.

12 afleveringen

1. Strange Love

De serveerster Sookie Stackhouse verwelkomt de eerste vampier in de bar waar ze werkt en haar broer beleeft een one-night stand die misloopt.

2. The First Taste

Sookie nodigt Bill uit voor een bezoekje aan het huis van haar oma. Jason is geen fan van zijn zus haar nieuwe kennis.

3. Mine

Sookie vormt het onderwerp van een dispuut tussen Bill en zijn collega-vampiers, Jason smeekt Lafayette om hulp.

4. Escape from Dragon House

Er vindt opnieuw een moord plaats in Bon Temps en Jason is opnieuw de hoofdverdachte. Sookie overtuigt Bill om haar mee te nemen naar een vampierbar.

5. Sparks Fly Out

Bill herbeleeft traumatische herinneringen aan de Amerikaanse Burgeroorlog en Sam vraagt Sookie op date.

6. Cold Ground

Een tragedie spoort Sookie aan tot een zoektocht, Jason vertoont ontwenningsverschijnselen en Tara legt contact met haar moeder.

7. Burning House of Love

Tara onderneemt drastische stappen om haar moeder te helpen, Jason trekt naar Fangtasia en Sookie vertelt Bill over haar oom.

8. The Fourth Man in the Fire

Jason heeft een nieuwe vriendin die graag wordt gezien in Merlotte's en Bill vraagt aan Sookie om Eric te helpen een dief te vinden.

9. Plaisir d'Amour

Bill treedt de vampiercode met de voeten, Jason onderneemt extreme stappen om aan zijn verslaving te voldoen en Sam moet op Sookie letten.

10. I Don't Wanna Know

Sam deelt een geheim met Sookie, Jason en Amy denken na over hun volgende stap met Eddie en Bill moet voor een tribunaal verschijnen.

11. To Love Is to Bury

Bill voldoet aan zijn straf, Jason belandt nog meer in de problemen en Sookie probeert de betekenis achter haar recentste visioen te achterhalen.

12. You'll Be the Death of Me

Seizoensfinale. Sookie ontdekt een rode draad doorheen de moorden in Bon Temps, Jason stort zich op een nieuwe missie en een poging van Bill om Sookie te beschermen heeft zware gevolgen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.