De Make-Under

De Make-Under

Dames met een overdreven stijl de metamorfose van hun leven geven. Dat is waar De Make-Under voor staat.

Afleveringen

7 afleveringen

Heidi Van Tielen confronteert de 19-jarige Michelle en de 19-jarige Shallie met de mening van de gewone man in de straat en polst naar hun drijfveren om zich opzichtig te kleden. Stylingexperte Ilse Adams en haar team ontdoen Michelle en Shallie van alle overbodige make-up om hen een natuurlijke look aan te meten.
Faye is 25 en heeft op die jonge leeftijd al heel wat plastische ingrepen laten uitvoeren. Van natuurlijke schoonheid is dan ook nog maar weinig te merken. Haar uiterlijk is voor Faye een echte obsessie, maar dat was niet altijd het geval. Heidi Van Tielen nodigt Faye uit in de Make-Under loft en confronteert haar na een uitgebreid gesprek met de harde mening van de gewone man in de straat. Dat staat ook de 18-jarige Amy te wachten. Haar uitdagende kleding, vele lagen make-up en gitzwarte haren maken helemaal komaf met dat lieflijke meisje waar haar moeder zo van houdt. Hoe reageren de meiden op de make-under die beauty experte Ilse Adams en haar team hen geven? En slagen zij erin om de dames om te toveren tot natuurlijke schoonheden?
De 47-jarige Samira is helemaal in de ban van spiritualiteit en uit die passie ook in haar look. Die is zeer excentriek en bestaat uit lakleer, paarse haarstukjes, extreme make-up en piercings. Ook veertiger Bianca heeft een look die opvalt. Ze is mama van een tienerdochter en voelt zich ook zelf nog zeer jong van geest.
Leen (30) is helemaal gek van fantasy en sprookjes. Dat is ook duidelijk te zien aan haar look. Heidi Van Tielen polst naar het verhaal achter Leens passie en styling experte Ilse Adams geeft haar een restyling. Katelijne is een liefhebbende moeder van 35, maar hult zich maar al te graag in uitdagende outfits met flink wat leer. Ook Katelijne krijgt een spraakmakende make-under.
Voor de 29-jarige blondine Kelly is haar uiterlijk van groot belang. Ze verdient er namelijk de kost mee. Kelly is dan ook voortdurend bezig met haar make-up, styling en haarextensies. Ook voor de 19-jarige Stefanie is een uitgesproken look van groot belang. Haar donkere haren weerhouden haar er niet van zichzelf te vergelijken met Paris Hilton. Heidi Van Tielen ontvangt beide dames in de make-underloft voor een goed gesprek en Ilse Adams buigt zich samen met haar experten over een spraakmakende restyling die hun naturel terug naar boven brengt.
De 18-jarige Diamarra is op haar twaalfde van Puerto Rico naar België verhuisd en ontdekte hier drie jaar later make-up. Sindsdien is ze verslaafd aan het goedje en smeert ze laag na laag over haar gezicht. Via De Make-Under wil Diamarra echter graag ontdekken hoe ze zichzelf mooi kan maken met wat minder.
De laatste Make-Under is weggelegd voor de 21-jarige Loretta en blondine Jessica. Loretta heeft een heleboel extensions in haar haar en gebruikt graag enorm veel make-up. Ilse en haar team gaan op zoek naar de natuurlijke schoonheid die achter dat masker van schmink verstopt zit.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.