Up to date

Up to date

Liefde, de voorbije 30 jaar hebben heel wat deelnemers de liefde gezocht en gevonden in VTM programma's. Hoe gaat het met hen? Wij brengen je Up to Date.

Afleveringen

11 afleveringen

In 2016 ging het eerste seizoen van Blind Getrouwd van start. Stijn viel meteen voor Nuria, maar zij had zo haar twijfels over haar nieuwe echtgenoot. Nu, 4 jaar later is hun leven volledig omgegooid. Nuria droomde van een 'saai leven' met kindjes en die kinderen, die zijn er: zoontjes Victor en Théodore. Stijn beschrijft zijn leven als 'prachtig', Nuria geeft het de stempel 'chaotisch'. In 2016 stapten Amanda en Sven, als goede vrienden het Mijn Pop-uprestaurant avontuur binnen. De liefde voor lekker eten, die deelden ze, en gaandeweg ontdekten ze ook iets anders, de liefde voor elkaar. Vorig jaar trouwden ze en ondertussen baten ze, geen restaurant, maar wel een frituur uit.
Nick heeft lange tijd niet gedatet, maar sinds kort zit hij terug op tinder. We volgen hem, op de dag, dat hij zijn ex-man Christophe voor het eerste weer ontmoet, na de (eerste) lockdown. Nadat de corona buikjes geëvalueerd zijn, gaat Christophe voor Nick op zoek naar een mogelijke tinder match: Nick valt wel op nen badboy. Marie-Harry was in 2008 de populairste boerin, ze kreeg toen 95 brieven. Toch vond ze de liefde niet tussen al haar briefschrijvers. Ook boer Olivier zag geen match met zijn dames en achter de camera's ontdekten de twee, elkaar. Hoe gaat het 12 jaar later met dit onvoorziene koppel?
In 2017 zagen we hoe Nicolas viel voor Evelien. Na hun blinde ja woord kwamen de twee steeds dichter bij elkaar en ze besloten getrouwd te blijven. Nu openen ze de deur, met zoontje Xander aan hun zij. De keuze om voor een kind te gaan hebben ze niet licht genomen, want een kind bindt je voor het leven. Wie weet is er in de toekomst plaats voor een tweede. In 2019 ging Bulgaarse boer Victor op zoek naar een lief. Rani had grootse plannen en zag haar toekomst aan zijn zijde, maar boer Victor voelde 'het' niet en Rani keerde terug naar België. Met de boer was er geen klik, die was er wel met twee medekandidaten Thalita en Xenia.
Winnie en Jonah zijn een echt Blind Getrouwd succes. Ze zagen elkaar meteen zitten, de kusjes en lieve aanrakingen spatten dan ook van het scherm. Winnie helpt Jonah met het verbouwen van zijn huis, alhoewel ze het nu beiden omgedoopt hebben tot 'hun' huis. De toekomst ziet er mooi uit, er is zelfs ruimte voor twee kinderkamers. In 2018 viel Duitse boer Jeroen als een blok voor Severien. In Duitsland droomde het koppel zelfs van een huwelijk ... maar zo snel de liefde kwam, vertrok ze weer en Severien keerde single, terug naar België. 2 jaar later draait ze de rollen om. Single mannen mogen haar nu een briefje sturen!
Vlaanderen heeft lang gesupporterd voor Christophe en Nick, de twee zeiden overtuigend blind ja tegen elkaar, maar van passie was toch geen sprake. Na het Blind Getrouwd avontuur ontmoette Christophe Carl. Bart schreef geschiedenis door voor de Big Brother camera's, te trouwen met zijn toenmalige vriendin Nathalie. Dat publieke huwelijk ligt achter hem en ondertussen geniet hij van een rustiger leven, niet met Nathalie, maar met z'n huidige vriendin Mélanie.
In 2016 zeiden Veerle en Nick blind ja tegen elkaar en sindsdien hebben ze niet meer aan die ja getwijfeld. 4 jaar later vormen ze met dochter Liv een hecht gezin. Een tweede keer trouwen, zien ze absoluut zitten, maar dan moet Nick het eerst nog vragen. Boer Gerard zocht een lief en vond Marijke, eenmaal bij hem op de boerderij zag ze het toch niet zitten en keerde ze terug naar huis. Grote verrassing! Ver weg van de camera's hielden de twee contact en ze vonden elkaar dan toch. Een romance volgde. Hoe gaat het met hen? En is die romance nu definitief voorbij?
In HZIHZ vroeg Evert zijn Marisa ten huwelijk tijdens een verborgen camera actie. Nu, twee jaar later zijn ze gelukkig getrouwd, hoewel de voorbereidingen voor Evert zijn 'geheime' huwelijksaanzoek wel voor de nodige portie argwaan zorgde bij Marisa, zij dacht 6 maanden lang, dat hij haar bedroog. Laura kreeg na haar deelname aan Blind Getrouwd heel wat negatieve commentaren op social media. Haar wijnvlek - scheef bakkes - verbergt ze niet meer en ze voelt zich beter in haar vel. Daten, dat doet ze nog steeds niet graag, maar ze is er wel klaar voor, er staat zelf een date gepland.
Kijkers van Mijn Pop-uprestaurant weten: Mitchell en Daniela, die kunnen ruzie maken ... maar er zit ook veel liefde tussen de twee. In de finale vroeg Mitchell zijn Daniela ten huwelijk en ze zij "ja". Drie jaar later jagen ze nog steeds, samen hun dromen na. Jolien stapte blind in het huwelijksbootje met Lenny, de twee leken het goed met elkaar te vinden, toch bleek de blinde match niet de juiste. Het Blind Getrouwd avontuur heeft haar geleerd om haar intuïtie te volgen, ze weet nu nog beter wat ze wil in een partner: "ik ben nog moeilijker geworden".
Elke en Tim voelden geen kriebels, maar besloten toch getrouwd te blijven om het samen te proberen zonder de camera's. Ook zonder camera's kwamen de kriebels niet en ze gingen alsnog uit elkaar. Het ex koppel is nu best friends, ze zien elkaar regelmatig en nu ze beiden daten, wordt er binnenkort een double date gepland. 20 jaar geleden ontmoette Katrijn haar Bart in het Big Brother huis. Vlaanderen mocht meegenieten van hun romance en ook in de slaapkamer bleven de camera's draaien. De zotte Katrijn van toen leidt 20 jaar later een heel ander leven als onderneemster en moeder van 4 kinderen. Ze geniet nu met haar nieuwe partner en kinderen van een, gelukkig en rustig leven.
Liefde. De voorbije 20 jaar hebben heel wat deelnemers de liefde gezocht en gevonden in VTM programma's. Hoe gaat het met hen? Naast nieuwe interviews en memorabele archief fragmenten, brengt 'Up to Date' ook primeurs én nooit vertoonde privébeelden.
Liefde. De voorbije 20 jaar hebben heel wat deelnemers de liefde gezocht en gevonden in VTM programma's. Hoe gaat het met hen? Naast nieuwe interviews en memorabele archief fragmenten, brengt 'Up to Date' ook primeurs én nooit vertoonde privébeelden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.