Up to date

Up to date

Liefde, de voorbije 30 jaar hebben heel wat deelnemers de liefde gezocht en gevonden in VTM programma's. Hoe gaat het met hen? Wij brengen je Up to Date.

Afleveringen

8 afleveringen

Na haar Blind Getrouwd-avontuur vond Laura Liekens nieuw geluk in de liefde. Ze liet de Kempen achter zich en trok in bij haar 'elektrieker' Yorben. De twee kochten samen zelfs een bouwgrond. En Laura heeft nog ander leuk nieuws! Antje en Ruben verbouwden in Huis Gemaakt met heel wat bloed, zweet en tranen een krot tot een gezellige stadswoning in Lokeren. Up To Date ging langs om te kijken of ze er nog graag wonen en of het grote atelier, waar Ruben zo blij mee was, al onder handen is genomen.
In 2009 had Boer zkt vrouw een primeur met Conny als eerste lesbische boerin. Meer dan 10 jaar later gaat Up To Date bij haar op bezoek. Zij heeft een hele ommezwaai gedaan in haar leven er werkt niet meer als boerin. En ze heeft een nieuwe liefde in haar leven, 'Den Bolle'. Glamourkoppel Candice en Marijn zijn na meer dan 1 jaar huwelijk nog steeds gelukkig - Blind - Getrouwd. Na veel over en weer rijden verhuisde zij toch naar Marijns geliefde Binkom.
Christophe Ramont deelde vorig jaar met de wereld dat hij HIV-positief is. Hoe gaat hij daarmee om en heeft dat zijn liefdesleven beïnvloed? En is Christophe gelukkig in de liefde na zijn Blind Getrouwd avontuur? Up To Date sprak met hem af in zijn stamcafé in Gent. In Cupido Ofzo werden Hanne en Sven gekoppeld. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar intussen kunnen de twee niet meer zonder elkaar.
Up to date ging langs bij Pino en Claudia, de Italiaanse revelatie uit Mijn Keuken Mijn Restaurant. Vader en dochter hebben niet stilgezeten. We nemen een kijkje in hun nieuwe thuisrestaurant. En terwijl Pino en Claudia verse ravioli's maken, verklappen ze hun volgend plan voor de toekomst. In het dertiende seizoen van Boer zoekt vrouw zat het er meteen boenk op tussen boer Bart en Céline. Ze konden hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken steken en meteen na de opnames gingen ze samenwonen.
Victor en Line leerden elkaar kennen aan het altaar tijdens Blind Getrouwd. De vonk sloeg niet meteen over, maar hun relatie is nu sterker dan ooit. Nog steeds blijven ze elkaar verrassen. Als Victor thuiskomt van skivakantie, heeft Line zelfs een après-ski-etentje voor hem klaarstaan. Tristan was de eerste homo-boer uit Boer zoekt vrouw. Hij hield geen lief over aan zijn tv-avontuur, maar daar is hij niet treurig om. Tristan geeft ons een update van achter het stuur van zijn camion.
Jolien was een van de kandidaten uit K2 zoekt K3. Ze ging in deze wedstrijd niet door naar het bootcamp, maar hield wel iets anders over aan dit tv-avontuur. Backstage leerde ze Joris, de jongere broer van Julia - die het nieuwe K3-tje werd - kennen. Jolien en Joris zijn nu heel gelukkig samen. Maar hoe is dat nu allemaal begonnen? Up to date ging op bezoek bij de twee tortelduifjes, in het huis van Joris, én Julia. Tim en Ewoud wonnen vorige zomer het eerste seizoen van Vakantiehuis for life.
Vorig jaar wonnen Ayse en Lorenzo de finale van Mijn Keuken Mijn Restaurant en dat leverde hen 50 000€ op. Het koppel vertelt in Up to date wat ze met al dat geld hebben gedaan en wat hun toekomstplannen zijn. Paardenliefhebster Veerle koos in Boer zoekt vrouw voor Thibault. Na een heftige breuk is ze opnieuw klaar voor een relatie. In Up to date komen we tussen de paarden te weten dat Veerle toch al opnieuw op date is gegaan.
In het eerste seizoen van Up to date kwamen we te weten dat Daniela en Mitchell getrouwd zijn. En ook dit jaar hebben ze groot nieuws: ze zijn ouders geworden van een zoontje, Federico. Up to date ging langs op de babyborrel. Amy & Erwin, de Gentse vader en dochter uit Vakantiehuis for life ontvingen Up to date met open armen. Tijdens een stukje taart vertellen ze hoe het intussen met hen gaat én geven ze een rondleiding in het huis, waar Erwin zo goed als alles verbouwd heeft intussen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.