Vermist

Vermist

De leden van de Cel Vermiste Personen gaan in deze Vlaamse thrillerreeks vastberaden op zoek naar mensen die spoorloos verdwenen zijn.

10 afleveringen

Opschudding tijdens een uitzending van 'De Ideale Wereld'. Enkele linksradicale jongeren zetten de boel op stelten wanneer de partijleider van de extreem-rechtse Vlaamse Volkspartij te gast is. Bovendien blijkt Eline, één van de actievoerders, verdwenen.
Frank verdwijnt na een banale ruzie met zijn vrouw. De Cel Vermiste Personen vindt sporen van kwaad opzet en de ondervragingen leveren geen fraai familieportret op: Frank zat behoorlijk onder de sloef en zijn zoon is een jongen met problemen.
Een rechter komt niet opdagen op het proces dat hij moet voorzitten en meteen wordt er alarm geslagen. Is hij het slachtoffer geworden van de criminelen die hij moest berechten?
Vijf jaar na de verdwijning van de 20-jarige studente Lotte, duikt er plots een nieuw spoor op in de zaak. Het lijkt er zelfs op dat Lotte nog zou leven.
Joeri, de broer van Michael, verdwijnt niet zo lang nadat hij is vrijgekomen uit de gevangenis. Gezien zijn verleden van drugs en kleine criminaliteit gaat Michael er vanuit dat zijn broer weer op het slechte pad is.
De 16-jarige Louic komt na een avondje stappen niet thuis. De ongeruste ouders informeren bij zijn vrienden, maar niemand weet waar hij is. Wanneer de Cel Vermiste Personen een onderzoek start, wordt hun gezinssituatie binnenstebuiten gekeerd.
Siska is rijk geboren en geniet volop van alle media-aandacht die haar te beurt valt. Maar wanneer ze na een feestje op de Lokerse Feesten verdwijnt, komt de Cel Vermiste Personen erachter dat niet alles rozengeur en maneschijn was.
Vader Laurent en dochter Hanna zijn samen verdwenen. Laurent is een 'crime scene cleaner' en de Cel leert al gauw dat hij af en toe ook opkuiswerkjes uitvoert voor criminelen.
De vijftienjarige Dimi is een muzikaal wonderkind en een veelgevraagd vioolvirtuoos. Wanneer hij net voor een optreden uit zijn loge verdwijnt, wordt onmiddellijk alarm geslagen.
Gealarmeerd door de buurvrouw doet de Cel Vermiste Personen een vreemde vondst in het appartement van de vermiste Jasper. Alle ramen zijn afgeplakt met een folie en ze vinden er een obscure collectie röntgenfoto's. Is dit het werk van een gestoorde seriemoordenaar?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.