Vermist

Vermist

De leden van de Cel Vermiste Personen gaan in deze Vlaamse thrillerreeks vastberaden op zoek naar mensen die spoorloos verdwenen zijn.

9 afleveringen

Tine krijgt de kans om een oude zaak op te lossen. De verdwijning van de zesjarige Femke Segers was tien jaar geleden Tines eerste belangrijke case bij de Cel Vermiste Personen. 
Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Nick, die net terug is bij de Cel Vermiste Personen, vraagt zich af of Bernard in een verwarde bui is weggelopen of dat er meer aan de hand is.
De Cel Vermiste Personen gaat op zoek naar Milla Daelmans. De 20-jarige studente Pol & Soc woont bij haar vader, maar lijkt al een tijdje een dubbelleven te leiden. 
Er duikt een nieuw spoor op in een zaak van twaalf jaar geleden, toen Liesbeth Legaer verdween. 
Het privéonderzoek van Nick loopt uit de hand. Hij wordt verdacht van moord en slaat op de vlucht. 
Stefanie, het 16-jarige nichtje van Eva, loopt weg van huis na een hoogoplopende ruzie met haar mama. 
Inez Daels, een jonge politieagente, verdwijnt na een incident met een crimineel die vlak na zijn arrestatie weer werd vrijgelaten. 
Maarten Van Laer werd het laatst gezien op een brug, klaar om te springen. De Cel Vermiste Personen wordt ingeschakeld en ontdekt dat Maarten ondanks zijn succesvolle carrière een grote schuldenberg met zich meedraagt. 
Jimmy Verdonck, een ex-crimineel die zijn leven heeft gebeterd, komt na een nachtje doorzakken niet meer thuis. Zijn vriendin vreest dat hij weer het slechte pad op is. 
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.