Villa Zuid-Afrika

Villa Zuid-Afrika

Volg Kathleen Aerts en haar gezin terwijl ze samen hun langgekoesterde droom najagen om een idyllische guesthouse te openen in hun thuisbasis Zuid-Afrika.

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 1

In 'Villa Zuid-Afrika' volgen we Kathleen en haar gezin, die vanuit België verhuisden naar de zonovergoten vallei Val de Vie in Zuid-Afrika. Kathleen koestert nog steeds de droom om er een eigen guesthouse te runnen. Zal haar droom eindelijk werkelijkheid worden?

Aflevering 2

Het leven in een Zuid-Afrikaans guesthouse lijkt de perfecte combinatie van werken en genieten onder de warme zon. Samen met haar gezin gaat Kathleen undercover om potentiële aankopen te testen en alle mogelijkheden grondig af te wegen.

Aflevering 3

Tijdens hun queeste naar het perfecte guesthouse inspecteren Kathleen en Steven een luxueus pand in Stellenbosch, maar treffen daar helaas wat hindernissen aan. Hun zoektocht brengt hen uiteindelijk naar Franschhoek, waar een kijkdag en een prachtige olijfboomgaard Kathleens hart sneller doen slaan. Verkocht door de plek, overweegt het gezin een bod te doen waardoor hun droom werkelijkheid kan worden.

Aflevering 4

Kathleen en Steven mogen zich officieel eigenaars van het guesthouse noemen. Nu staan ze voor de uitdagende taak om het verblijf te renoveren en voor te bereiden op de komst van de eerste gasten. Tussen het klussen door lossen ze in België nog enkele financiële kwesties op en genieten ze van qualitytime met hun kinderen.

Aflevering 5

Nu de lening eindelijk is goedgekeurd, storten Kathleen en Steven zich vol overgave op de transformatie van hun droomguesthouse. Met bergen motivatie beginnen ze aan de renovatie van hun toekomstige vakantieoord in Franschhoek. Hun vriend Chou snuift de Afrikaanse lucht op als inspiratie voor het interieur, terwijl thuis de kinderen op hen wachten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.