K3 Zoekt K3

K3 Zoekt K3

Zinderende zoektocht waarin Karen, Kristel en Josje samen met Gert Verhulst op zoek gaan naar drie waardige opvolgsters voor de populaire meidengroep K3.

Afleveringen

10 afleveringen

In de eerste auditieshow wagen 12 Vlaamse en Nederlandse kandidaten hun kans op het grote 'K3 zoekt K3'-podium. Terwijl de meiden een zelfgekozen K3-nummer brengen, zitten twee jury's klaar om hen te beoordelen. Voor het eerst in Vlaanderen beslist een 100-koppige publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders als eerste welke kandidaten doorstoten en wie meteen afvalt.
Deze tweede auditieshow wordt één waarin alle kleuren van de regenboog de revue passeren. 'Ik hoop een beetje kleur in de nieuwe K3 te brengen', vertelt de Antwerpse Nora Gharib (21) voor ze het podium opwandelt om Drums Gaan Boem te zingen. Nora heeft Marokkaanse roots en zou het erg fijn vinden mocht een van de nieuwe K3'tjes een andere afkomst hebben.
In de derde auditieshow waagt een nieuwe lichting Vlaamse en Nederlandse kandidaten haar kans op het grote 'K3 zoekt K3'-podium. Terwijl de deelneemsters een zelfgekozen K3-nummer brengen, zitten twee jury's klaar om hen te beoordelen. Wie mag zijn auditie verderzetten voor het oog van vakjuryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst? Zijn zij het eens met het verdict van de publieksjury?
Opnieuw waagt een nieuwe lichting Vlaamse en Nederlandse kandidaten haar kans op het grote 'K3 Zoekt K3'-podium. Wie kan de publieksjury overtuigen en mag haar auditie verderzetten voor het oog van Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst?
De kandidaten die de auditieshows overleefden, komen een flinke stap dichter bij het verwezenlijken van hun grote droom. De groep vertrekt op bootcamp, waar ze worden ondergedompeld in een reeks intensieve masterclasses zang, dans, dictie, acteren en conditietraining. De meisjes worden door experten in hun vakgebied klaargestoomd voor de liveshows en voor een eventuele plek in de nieuwe K3.
In de tweede bootcamp-aflevering worden de kandidaten verder klaargestoomd om in de voetsporen te treden van Karen, Kristel en Josje. Ze moeten een aantal kinderen een fijne namiddag zien te bezorgen, worden door niemand minder dan Jacques Vermeire ondergedompeld in een workshop 'acteren', smijten zichzelf in een professionele fotoshoot én duiken de muziekstudio in. Welke meiden stoten uiteindelijk door naar de grote liveshows en maken nog steeds kans om hun droom waar te maken?
Eerste liveshow van de zinderende zoektocht waarin Karen, Kristel en Josje samen met Gert Verhulst op zoek gaan naar drie waardige opvolgsters voor de zangeressen van K3.
Tweede liveshow van de zinderende zoektocht waarin Karen, Kristel en Josje samen met Gert Verhulst op zoek gaan naar drie waardige opvolgsters voor de populaire meidengroep K3. De presentatie is in handen van Niels Destadsbader en Gerard Joling.
Derde liveshow van de zinderende zoektocht waarin Karen, Kristel en Josje samen met Gert Verhulst op zoek gaan naar drie waardige opvolgsters voor de populaire meidengroep K3. De presentatie is in handen van Niels Destadsbader en Gerard Joling.
Grote finale van de zinderende zoektocht waarin Karen, Kristel en Josje samen met Gert Verhulst op zoek gaan naar drie waardige opvolgsters voor de populaire meidengroep.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.