Villa Zuid-Afrika

Villa Zuid-Afrika

Volg Kathleen Aerts en haar gezin terwijl ze samen hun langgekoesterde droom najagen om een idyllische guesthouse te openen in hun thuisbasis Zuid-Afrika.

Afleveringen

9 afleveringen

Aflevering 1

Kathleen en Steven staan voor een race tegen de klok om hun guesthouse op tijd af te krijgen. Ze hebben nog heel wat werk en de verbouwingen verlopen niet volledig volgens schema. Steven koopt een golfkar die nipt in de garage past, terwijl Kathleen gaat shoppen voor de perfecte decoratie. Het koppel zwoegt om de boel op tijd in orde te krijgen voor de eerste gasten arriveren.

Aflevering 2

Wanneer Kathleen en Steven gaan kijken hoever het staat met de heropbouw van hun guesthouse zijn ze niet tevreden over de afwerking. Sommige taken moeten dan ook opnieuw gedaan worden. Hopelijk loopt de opening hierdoor geen vertraging op. Om zich te ontspannen gaat de familie een dagje naar zee om pinguïns te spotten.

Aflevering 3

Kathleen en Steven hebben beslist om de opening van hun guesthouse een maand uit te stellen. Vandaag kan er met de schilderwerken begonnen worden. Het blijkt echter niet zo simpel om de juiste kleur groen te vinden voor de muren en de t-shirts van het personeel. Er wordt ook op zoek gegaan naar de juiste kok om de gasten 's morgens te verwennen met een struisvogelei.

Aflevering 4

Kathleen slaat samen met zoontjes Jay en Lewis als een bezetene en in een race tegen de klok aan het decoreren. De kamers moeten pico bello in orde zijn, want er staat een testrun op de planning.

Aflevering 5

Wat begon als een nachtmerrie voor Kathleen en Steven, wordt nu eindelijk een droom. Het Droom Guesthouse gaat - enkele weken later dan gepland - open. Weliswaar met nog wat mankementen en kinderziekten. Een volgeboekt guesthouse bezorgt Kathleen de nodige stress, en dan blijken de eerste gasten ook nog eens speciale gasten te zijn.

Aflevering 6

Regi geniet van zijn verblijf in het guesthouse van Kathleen en Steven. Hij is een tevreden klant, en bovendien ook een makkelijke: een zachtgekookt eitje volstaat als ontbijt. Een "eitje van een cent" voor kokkin Kathleen. Zij beweert namelijk bij hoog en laag dat een ei na amper één minuut koken klaar is. Regi kan zijn oren niet geloven en ze nemen de proef op de som.

Aflevering 7

Kathleen en Steven hebben met de verbouwing van hun droom guesthouse 'de zes mottigste maanden van hun leven' achter de rug. Nu het guesthouse op volle toeren draait en (bijna) alles weer rozengeur en maneschijn is, vindt Steven het tijd om de liefde te vieren. Na 12 jaar huwelijk gaat hij voor een tweede keer op de knie voor zijn Kathleen.

Aflevering 8

Niet alleen het gastenverblijf zelf, maar ook het domein eromheen ondergaat een stevige metamorfose. Kathleen en haar gezin trotseren de ene tegenslag na de andere en komen in een race tegen de klok terecht vol spanning, emoties, financiële uitdagingen, maar gelukkig ook heel veel leuke familiemomenten.

Aflevering 9

Steven tovert alweer een nieuwe verrassing uit zijn mouw. Die neemt de vorm aan van een onverwachte gast in het Droom Guesthouse. Niemand minder dan zanger Christoff, al jarenlang één van de boezemvrienden van Kathleen, brengt haar een bezoekje. Hij wordt door Steven in het guesthouse binnengesmokkeld om Kathleen eens flink te verrassen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.