Waco: The Aftermath

Waco: The Aftermath

Een vijfdelige dramaserie over de nasleep van het desastreuze conflict tussen de FBI en de Branch Davidians in 1993, een incident dat Amerikaanse milities ophitste en mensen als Timothy McVeigh en Terry Nichols radicaliseerde.

Afleveringen

5 afleveringen

Na het incident in Waco, worstelt Gary Noesner met beschuldigingen en schuldgevoelens. De Branch Davidians arriveren in de rechtszaal. Een jonge Vernon Howell komt aan bij Mount Carmel, lang voordat hij David Koresh zou worden.
De gemoederen lopen hoog op bij de getuigenissen. Gary en Angie observeren een huis van de Aryan Nation. Vernon en Lois keren terug van hun bedevaart. Gary smeekt de leiders van de FBI om binnenlands terrorisme serieus te nemen.
Cogdell vertelt z'n team over een vreemde ontmoeting en spreekt af met een man die niet zo gek blijkt als hij lijkt. Gary heeft een verontrustend gesprek. Vernon nodigt Livingstone uit om naar Texas te komen en doet een mededeling met grote gevolgen.

4. Conspiracy

Carol infiltreert in Elohim City, waar gepraat wordt over een naderende oorlog. Cogdell heeft succes tijdens het kruisverhoor, maar weet niet of dat genoeg zal zijn. Vernons strijd om Mount Carmel neemt een gevaarlijke wending.

5. Reckoning

Gary staat onder tijdsdruk om een ramp te voorkomen. Het proces tegen de Branch Davidians komt ten einde. Vernon keert terug naar Mount Carmel als de zelfbenoemde profeet David Koresh.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.