White House Plumbers

White House Plumbers

Deze vijfdelige serie vertelt het waargebeurde verhaal van hoe Nixons eigen politieke saboteurs en Watergate-meesterbreinen, E. Howard Hunt en G. Gordon Liddy, per ongeluk het presidentschap omverwierpen dat ze probeerden te beschermen.

Afleveringen

5 afleveringen

1. The Beverly Hills Burglary

E. Howard Hunt en G. Gordon Liddy worden worden een jaar voor de Watergate-inbraak ingeschakeld om de Pentagon Papers-lek te onderzoeken. Hier schakelen ze een team Cubanen voor in.

2. Please Destroy This, Huh?

Hunt en Dorothy verwelkomen Liddy en zijn vrouw in hun exclusieve country club, waar hun kinderen allesbehalve een perfect plaatje schetsen van hun gezinsleven. Hunt en Liddy krijgen ook een tweede kans om zich te bewijzen.

3. Don't Drink the Whiskey at the Watergate

Hunt, Liddy en de Cubanen proberen in te breken in het DNC-gebouw om afluisterapparatuur te plaatsen.

4. The Writer's Wife

Hunt en Liddy zijn onder de indruk van de arrestaties na Watergate. Hunt probeert komaf te maken met bewijzen en Liddy probeert ervoor te zorgen dat de inbraken niet gelinkt kunnen worden aan de president.

5. True Believers

Er gaan geruchten dat het Witte Huis iets te maken heeft met Watergate. Liddy, Hunt en hun trawanten worden schuldig bevonden. De president neemt een beslissing die alles verandert.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.