Zeppe & Zikki

Zeppe & Zikki

Het olijke duo Zeppe & Zikki beleeft de meest hilarische avonturen in het verkeer. Samen bedenken ze manieren om risico's op de weg te vermijden of te overwinnen en de verkeersveiligheid te verhogen.

12 afleveringen

Zikki wil het snelheidsrecord op een skateboard verbreken. Zeppe vindt het alvast een gewaagd idee. Maar welk record Zikki uiteindelijk zal breken, valt nog af te wachten.
Zever is een bever die gedachten kan lezen. Na een van zijn optredens is Zikki ervan overtuigd dat hij dit ook kan. Hij wil het bewijzen en probeert de gedachten van Zeppe te lezen.
Zou het niet veel leuker zijn als de wereld volledig groen was? Geen rode stoplichten meer voor Zeppe en Zikki.
Zikki denkt dat hij veilig kan fietsen terwijl hij zijn gevechtskunsten demonstreert. Zeppe probeert hem aan het verstand te brengen dat hij zijn ogen op de weg moet houden.
Zeppe en Zikki beslissen om tegen alles 'foert' te zeggen. Maar of dat een goed idee is?
Zeppe heeft een bon voor een nieuw spelletje. Maar door Zikki's toedoen vliegt de bon uit zijn handen en belandt hij aan de overkant van de spoorweg. En juist nu raast er een trein voorbij.
Zikki heeft een idee voor een nieuw spelletje. Hij wil op de fiets zoveel mogelijk mensen nat maken. Hij probeert Zeppe te overtuigen om mee te doen.
Zikki wil graag aan een streetdancewedstrijd deelnemen. Zeppe vindt dit een superleuk idee en leert zijn vriend een aantal coole dansbewegingen.
Wat kan je allemaal zonder handen? Zeppe toont Zikki dat dit erg kan tegenvallen.
Je kan je fiets maar beter op slot doen wanneer je hem achterlaat. Maar wat als je ook je beste vriend Zeppe op slot doet?
Zickaldinio of Zeppinckham? Wie is de beste voetballer? Zeppe en Zikki gaan de uitdaging aan.
Zeppe en Zikki verdwalen tijdens hun trektocht door het bos. Ze wagen hun kans en proberen het pad terug te vinden. Konden ze nu maar hun leider bellen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.