Zeppe & Zikki

Zeppe & Zikki

Het olijke duo Zeppe & Zikki beleeft de meest hilarische avonturen in het verkeer. Samen bedenken ze manieren om risico's op de weg te vermijden of te overwinnen en de verkeersveiligheid te verhogen.

12 afleveringen

Maak kennis met Kung Fu Zikki. Hij kan door muren lopen en zichzelf onzichtbaar maken. Maar kan hij ook zonder helm op een balk doormidden klieven met zijn hoofd? Kung Fu Zikki gaat de uitdaging aan.
Zikki heeft een nieuwe megacoole game, die zo cool is dat hij alles om zich heen helemaal vergeet. Hierdoor brengt hij iedereen in gevaar.
Lange autoritten kunnen zo saai zijn. Gelukkig heeft Zikki een heleboel knotsgekke ideeën voor spelletjes in de wagen.
Zeppe en Zikki gaan stunten op de fiets. Ze rijden samen naar het park. Zikki kan echter niet wachten en wil zijn stunts al op straat tonen.
Zeppe en Zikki nemen deel aan een quiz. Wie van hen kent de meeste juiste antwoorden?
Wat kan één blikje op straat nu kwaad doen? Zeppe vindt het niet kunnen, want wat als iedereen er zo over denkt?
Rode tovenaar Zeppe en groene draak Zikki hebben nog één sticker nodig om hun album vol te krijgen, dus reppen ze zich naar de winkel.
Kapitein Zeppe en matroos Zikki willen een megagroot zandkasteel bouwen op het strand. Onderweg moeten ze wel opletten voor de kusttram.
Waarom krijgen auto's op de weg veel meer plaats dan fietsers? Zikki is hier niet mee akkoord. Zeppe wil hem nog tegenhouden, maar het is al te laat.
Op de fiets draagt iedereen dezelfde helm en hetzelfde fluojasje. Daar moet volgens Zikki dringend verandering in komen.
Het heeft gesneeuwd en het voetpad vormt nu de ideale glijbaan. Zeppe en Zikki laten hun strafste glijstunts zien. Als dat maar goed afloopt!
Hier is Zirri, de redder in het verkeer. Maar Zirri's acties zijn niet zo veilig. Zijn maatje Zeppe toont hem hoe het welk kan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.