Zorro

Zorro

Het vaak verfilmde verhaal van de avonturen van Don Diego de la Vega, een jonge nobele man die een dubbelleven leidt als 'El Zorro' en zo strijdt tegen de onderdrukking van het gewone volk in Californië.

Afleveringen

4 afleveringen

21. The Unhappy Medium

Miatana, een waarzegster die communiceert met de doden, bezoekt Los Angeles. Haar griezelige vaardigheden leiden tot een onderzoek van Zorro en een zwaardduel voor Diego.
Wanneer de Alcalde besluit om via dwangarbeid een nieuwe snelweg te laten bouwen die zijn naam zal dragen, maakt Don Alejandro de fout om aan te kondigen dat hij naar Monterey wil om met de gouverneur te spreken.

23. The Legend Begins: Part 2

Sergeant Mendoza en zijn troepen zijn op zoek naar Zorro. Felipe weigert om Zorro achter te laten, want die leidt aan geheugenverlies. Zijn vader Don Alejandro en Victoria zijn intussen gevangengenomen, omdat ze weigerden te spreken tegen de nieuwe Alcalde.

24. The Legend Begins: Part 3

Felipe slaagt erin zichzelf en Zorro te verbergen voor de soldaten, hoewel zij de hoed en de cape in beslag hebben genomen. Zorro moet nu zo snel mogelijk proberen om terug naar Los Angeles te gaan.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.