9-1-1

9-1-1

Een blik op de levens en carrières van de politieagenten, het ambulancepersoneel en de brandweerlieden die als eerste hulpverleners ter plekke komen na een 911-oproep bij de alarmcentrale.

Afleveringen

4 afleveringen

2. Alone Together

In de nasleep van de dambreuk wordt Los Angeles overspoeld door modderstromen. Bobby, Hen en Eddie haasten zich om enkele wandelaars te redden die in levensgevaar verkeren nabij het Hollywood Sign.

3. Future Tense

Het team snelt een man te hulp die belaagd wordt door zijn eigen hightechhuis en een yogalerares die plots niets meer ziet. Athena maakt ondertussen jacht op een bankovervaller die door de covidmaatregelen nog moeilijker op te sporen is.

4. 9-1-1, What's Your Grievance?

Athena onderzoekt een mysterieuze moord tijdens een buurtfeest, terwijl de bemanning van de 118 moet uitrukken voor een bommelding. Wanneer de ouders van Maddie en Buck op bezoek komen, moet Chimney liegen, en dat valt hem zwaar.
De 118 moet uitrukken voor een uitslaande brand in een fabriek waar enkele arbeiders vastzitten. Maddie onthult een pijnlijk familiegeheim waardoor Buck zijn jeugd onder ogen moet zien en beseft waarom hij zo'n waaghals is.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.