Andy op patrouille

Andy op patrouille

Reeks waarbij Andy Peelman politiediensten over de hele wereld vervoegt.

Afleveringen

4 afleveringen

Andy Peelman vervoegt opnieuw politiediensten van over de hele wereld. Dit seizoen trekt hij het plaatselijke uniform aan van de politiekorpsen van o.a. Louisiana, Acapulco en Amman. Van patrouilles op het water en aan land tot het opsporen van voortvluchtige criminelen en het bestrijden van alcohol- en drugsgebruik.
Andy Peelman vervoegt politiediensten van over de hele wereld en ervaart zelf met welke problemen zijn buitenlandse collega's te maken krijgen. Vandaag loopt Andy mee met een politiekorps in Mexico. Hij draait mee als volwaardige agent en gaat op zoek naar de gelijkenissen en verschillen met het politiewerk in België.
Andy Peelman vervoegt politiediensten van over de hele wereld en ervaart zelf met welke problemen zijn buitenlandse collega's te maken krijgen. Vandaag loopt Andy mee met een politiekorps in Jordanië.
Andy Peelman vervoegt vandaag politiediensten uit Canada en ervaart zelf met welke problemen zijn buitenlandse collega's te maken krijgen. Hij draait mee als volwaardige agent en gaat op zoek naar de gelijkenissen en verschillen met het politiewerk in België.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.