Pech Onderweg

Pech Onderweg

Een klapband, motorpech of een platte batterij... in 'Pech onderweg' komt het allemaal aan bod. Dertien Vlaamse wegenwachters geven een inkijk in hun job.

Afleveringen

8 afleveringen

Christian uit Brussel zet zich al vijf jaar in voor chauffeurs met problemen, zoals een elektricien die ironisch genoeg zijn elektrische wagen niet aan de praat krijgt. Wegenwachter Collin is een unieke verschijning, hij gaat namelijk met de bakfiets op pad in regio Brussel-Leuven.
Anthony schiet een geschrokken dame te hulp die werd aangereden. Hij biedt haar naast hulp ook een luisterend oor. Wegenwachter Christian helpt dan weer een vrouw met een aparte hobby: geocaching. Met de elektrische fiets gaat ze op schattenjacht. Daarvoor heeft ze coördinaten nodig, maar helaas heeft haar fietscomputer het begeven.
Wegenwachter Anthony wordt opgeroepen door een man met motorproblemen aan de wagen. In de Kempen probeert wegenwachter Sven een stilgevallen bestelwagen te reanimeren. Het probleem zit `m bij de brandstofpomp dus bestelt hij prompt een takeldienst. Ook Fabio snelt een man te hulp met een batterijprobleem aan zijn auto.
Wegenwachter Peter wordt opgeroepen door een verstrooide man die per ongeluk diesel tankt in zijn benzinewagen. Zijn zoon Collin, die ook bij de wegenwacht van Touring werkt, rijdt bij toeval voorbij en stopt meteen om zijn vader te assisteren. Vader en zoon lossen het probleem in no time op met behulp van een handige machine die de tank leegpompt.
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
Wegenwachter Anthony snelt twee automobilisten te hulp die zich door het zware regenweer vastreden in de modder. Hij trommelt zijn collega op om ook de laatste bestelwagen uit het slijk te halen.
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.