De Vuilste Jobs VIPS

De Vuilste Jobs VIPS

In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen.

Afleveringen

10 afleveringen

In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Vandaag maakt Andy Peelman samen met supercleaner Ronny een zwaar vervuilde woning leeg.
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Vandaag gaat Celine Van Ouytsel mee op stap met de Gentse professionele cleaners Tom en Matthias.
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Actrice en VTM-gezicht Nathalie Meskens gaat mee op stap met cleaner Willy, die al 20 jaar mobiele toiletten reinigt. Nathalie steekt de handen ferm uit de mouwen en als een topteam halen ze samen de toiletten leeg.
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Voormalig K3 zangeres Klaasje Meijer krijgt een spoedcursus leidingen ontstoppen van David, alias 'De Rioolkrak'.
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. In Oostende gaat Guga Baul mee op pad met de Vuilnisinspectie.
In 'De Vuilste Jobs VIPS' bij VTM GO gaan Amy en Luca van 'K2 zoekt K3' mee op stap met cleaner Sissi om een zwaar vervuild appartement leeg te halen. Hun optimisme maakt al snel plaats voor de harde realiteit wanneer de ranzige walmen van bergen afval, kattendrollen en beschimmelde etensresten hen tegemoetkomen. "Oh my god, dat stinkt hier. Jeetje. Wat is dit", roept Amy uit. "Dit is niet normaal. Dat kan toch niet. Ik vind het zo erg dat hier kinderen hebben gewoond", vertelt Luca.
Bart De Wever duikt vanavond de nacht in met vuilnisophalers Johan en Gianni. De special forces van de Antwerpse vuilkar nemen hun burgemeester mee op de meest vettige en zware ophaalronde van 7 km. Naarmate de nacht vordert, ondervindt De Wever dat de Antwerpenaren het niet even nauw nemen met de regels.
In 'De Vuilste Jobs VIPS' op VTM GO gaat VTM-kok Loïc Van Impe mee op stap met Tim en Annelies om een zwaar vervuilde woning te cleanen. In het pand hangt een penetrante lijkgeur. De bewoner was erg vereenzaamd waardoor zijn lichaam pas weken later ontdekt werd door de brandweer. Het raakt Loïc duidelijk: "Dat is toch wel akelig hé, eenzaamheid." Het huis is enorm vervuild, maar Loïc is duidelijk niet vies van actie en vliegt er meteen in.
TikTokfenomeen Jonatan Medart wordt 's ochtends vroeg opgehaald door cleaners Chantal en Rianne op een verlaten parking in Tienen. Jonatan heeft amper geslapen en is razend benieuwd naar wat hem te wachten staat. Op de parking bieden Chantal en Rianne hem spontaan een passende cleaningoutfit aan. "Een lekker fleeceke. Jani Kazaltzis zou ons direct neerslaan", reageert Jonatan. Eenmaal aangekomen in Tienen, is hij meteen aangedaan door de kracht van een uitslaande brand: "Wat een crisis.
In de laatste aflevering van 'De Vuilste Jobs VIPS' staat olympisch hockeykampioen Alexander Hendrickx om half vijf 's ochtends met kleine oogjes te wachten op een snelwegparking in Waasmunster. Vandaag speurt hij samen met Johan en Edwin naar sluikstorters in opdracht van de Vlaamse overheid. Op een strategische uitkijkpost trachten ze zo veel mogelijk overtreders op heterdaad te betrappen en te bekeuren. Daarna duikt hij het vuil in met Frankie, die elke week zwerfvuil opruimt op de snelwegparkingen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.