Angry Boys

Angry Boys

Komische reeks van en met de Australische komiek, acteur en schrijver Chris Lilley die hiermee zijn raak geobserveerde, karaktergebaseerde humor naar nieuwe conceptuele hoogten tilt.

Afleveringen

12 afleveringen

1. Aflevering 1

Nathan en Daniël ergeren zich aan hun moeder en treiteren elkaar. Stoere gevangenisbewaakster Gran redt haar jeugdige gevangenen.

2. Aflevering 2

Het nieuwe lied van S.mouse gaat viraal en inspireert Nathan om de wet te overtreden. Gran neemt een dierenliefhebbende gevangene onder haar hoede.

3. Aflevering 3

Daniel plant een afscheidsfeestje. Blake Oakfield vertelt over zijn zijn surfcarrière.

4. Aflevering 4

Daniel probeert Nathan van zelf-stimulatie af te houden.

5. Aflevering 5

Wanneer de moeder van de tweeling een dove jongen uitnodigt om bevriend te raken met Nathan, kan Daniel zijn jaloezie niet bedwingen. Jen legt Tims strenge dieet en trainingsregime uit. S.mouse neemt een nummer op met zijn vriendin.

6. Aflevering 6

Daniel geeft een feestje terwijl zijn moeder en Steve de stad uit zijn. Blake organiseert een surfkamp voor 'zwaardere jongens'. Gran wordt berispt voor het beledigen van een gevangene.

7. Aflevering 7

Als Daniel te ver gaat met zijn homofobe opmerkingen, dwingt zijn moeder hem om met een homoseksuele klasgenoot om te gaan. S.mouse overtreedt zijn proeftijd in een poging zijn roem te bewijzen. Jen werkt Tim op de zenuwen.

8. Aflevering 8

Daniel probeert te profiteren van Nathan zijn omgang met meisjes. Blake leent zijn auto uit aan een vriend en ex-gevangene. Gran organiseert 'familiedag' in Garingal en onthult een geheim.

9. Aflevering 9

Nathan laat weten dat hij niet naar kostschool wil. Tim heeft er genoeg van dat Jen hem een homo-levensstijl opdringt. Blake overweegt verschillende methodes om zichzelf te verbeteren.

10. Aflevering 10

S.mouse pronkt met modebewuste looks tijdens de fotoshoot van zijn album. Daniel en Nathan hebben een speciale taak op de bruiloft van hun moeder. Gran probeert Garingal's isoleercellen een beetje minder eenzaam te maken.

11. Aflevering 11

Daniel maakt de boerderij klaar voor Nathan zijn afscheidsfeestje. Jen gaat in crisis-management-mode. Gran krijgt en geeft slecht nieuws. S.mouse heeft een openbaring.

12. Aflevering 12

Gran komt dichter bij haar familie. S.mouse krijgt een doorbraak. Tim verhuist terug naar Californië, met Jen op sleeptouw. Blake vindt het zelfvertrouwen om weer te surfen. Nathans laatste dag in Dunt is er één die hij nooit zal vergeten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.