Treme

Treme

Overlevenden van orkaan Katrina proberen hun leven terug op te bouwen in New Orleans.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Do You Know What It Means

Een New Orleans buurt viert haar eerste parade sinds Katrina, waarbij vele muzikanten en bewoners herenigd worden, hoewel er nog veel anderen moeten terugkeren.

2. Meet De Boys on the Battlefront

Albert neemt het recht in eigen hand. LaDonna krijgt nieuws over haar vermiste broer.

3. Right Place, Wrong Time

Albert doet een schokkende ontdekking. Davis ruilt vrijheid voor pianolessen. Annie krijgt een verjaardagsoptreden. Antoine raakt de bodem.

4. At the Foot of Canal Street

Antoine gaat naar Baton Rouge. LaDonna en Toni onderzoeken een geval van persoonsverwisseling. Sonny doet een optreden in Texas. Delmond overweegt een tournee aanbod. Albert accepteert een uitnodiging voor een etentje van Darius' tante.

5. Shame, Shame, Shame

Albert zet raadslid Ron onder druk om de huisvestingsprojecten te heropenen. Davis rekruteert enkele lokale topmuzikanten om een campagne-cd te maken.

6. Shallow Water, Oh Mama

Toni spoort een ex-agent op voor aanwijzingen over Daymo. Davis verhoogt zijn bekendheid op straat en op TV. Delmond toert, Antoine zwoegt. Albert klaagt over het gebrek aan onderdak voor de stam. Janette overweegt de activiteiten te staken.

7. Smoke My Peace Pipe

Een ultimatum van de rechter geeft hoop aan Toni en LaDonna. Albert maakt zich sterk en betaalt de prijs. Antoine krijgt een optreden op het vliegveld maar verliest een mentor. Davis scoort een "verlaat de gevangenis" pasje.

8. All on a Mardi Gras Day

Terwijl New Orleans zich opmaakt voor zijn eerste Vette Dinsdag sinds Katrina, krijgt Albert een niet zo feestelijke boodschap van de NOPD. De Bernettes maken hun opwachting in Mardi Gras. Sonny laat Annie aan haar lot over.

9. Wish Someone Would Care

Davis verzint een remedie voor de post-Mardi Gras blues. Annie neemt een beslissing die Sonny persoonlijk opvat. Janette's optreden loopt vast. Colson waarschuwt Albert. Antoine wordt LaDonna's onverwachte weldoener.

10. I'll Fly Away

Albert en de Indians trekken hun pak aan voor St. Joseph's avond. Toni's zorgen over Creighton veranderen in woede.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.