Are You the One?

Are You the One?

Voor het meest ambitieuze datingexperiment ooit zijn tien single vrouwen geselecteerd en zijn er via een uitgebreid koppelproces tien single mannen gevonden die hun perfecte match zijn.

Afleveringen

15 afleveringen

22 vrijgezellen komen samen in een huis in New Orleans. Als ze 11 perfecte matches vormen, winnen ze één miljoen dollar. Al snel springen er vonken over en worden er driehoeksverhoudingen gevormd.
Malcoms playergedrag zorgt voor problemen als hij tussen Diandra en Nurys terechtkomt. Keith en Alexis proberen elkaars hart te breken door met anderen te daten.
De sterkste stelletjes in het huis worden op de proef gesteld als men gaat twijfelen aan hun band. Michael zet het huis op stelten met zijn pogingen om relaties stuk te maken.

4. Bae-trayl

Een onschuldig spel kost één koppel hun hart. De frustratie groeit tussen koppels die te diep gaan en vrijgezellen die moeite hebben om een klik te vinden.

5. Jelly AF

Er ontstaat chaos in het huis wanneer Alivia in tranen is door Kareems aantrekking tot Zoe. Iedereen is gespannen als de meiden voor strategie gaan tijdens de match-upceremonie.
Jada is razend als Uche haar op het matje roept, omdat ze Clinton versierde. Twee knipperlichtkoppels zijn weer bij elkaar. De families van de meiden delen gênante informatie.
Nurys kan het niet aan dat Malcolm en Diandra iets krijgen. Het huis raakt verdeeld tussen koppels die weigeren uit elkaar te gaan en vrijgezellen die geen klik met iemand hebben.

8. Ex-tra Cray

Kareem en Alexis gaan door het lint als Alivia en Keith erachter proberen te komen of ze een perfecte match zijn. Er komen exen om geheimen te onthullen, waaronder een ex die iedereen al kent.
Audrey wordt gek als ze ziet dat Michael met Geles aanpapt. Malcolm moet de gevolgen van zijn gedrag onder ogen zien en iedereen in het huis probeert opnieuw de ware te vinden.
Jaloezie neemt het over op een wild Mardi Gras-feest. Geles wordt de grootste vijand wanneer ze meerdere mannen in het huis versiert. Dimitri verbruit het bij Jada.
Tyler hoopt de friendzone uit te kunnen bij Nicole. Shad laat emoties zien. Liefdesverdriet en jaloezie liggen weer op de loer en de deelnemers vestigen hun hoop op Keith voor een winnende strategie.
Met de laatste match-upceremonie in zicht is het huis wanhopig om de juiste stellen in het Waarheidshok te krijgen en 11 perfecte matches te vormen. Keith en Alexis gaan te ver bij elkaar.
Presentator Terrence J gunt ons een exclusief kijkje op de cast van dit seizoen van AYTO en legt uit waarom deze 22 singles niks bakken van relaties.
Nadat ze wekenlang op zoek zijn geweest naar liefde en hebben gespeeld voor geld, komt de cast van seizoen 6 weer bijeen om te vertellen over de explosieve momenten, drama achter de schermen en wat er is gebeurd sinds de opnames.
Nadat ze wekenlang op zoek zijn geweest naar liefde en hebben gespeeld voor geld, komt de cast van seizoen 6 weer bijeen om te vertellen over de explosieve momenten, drama achter de schermen en wat er is gebeurd sinds de opnames.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.