Avenue 5

Avenue 5

Ruimtekapitein Ryan Clark probeert overeen te komen met zijn crew en passagiers tijdens zijn reizen in het ruimtetoerisme.

Afleveringen

9 afleveringen

Het luxeruimteschip Avenue 5 wordt het slachtoffer van een technisch probleem. Technieker Billie moet de kapitein en de eigenaar van het schip inlichten.
Rav en haar team denken aan een reddingsmissie. Judd doneert een persoonlijk item voor een gestorven crewlid. Karen zet zich in voor de passagiers.
Judd doet een plan uit de doeken voor een reddingsmissie.
Judd is bereid tot een meet-and-greet met enkele passagiers.
Billie probeert haar moment in de schijnwerpers af te dwingen, Doug probeert Mia haar net verworven seksuele vrijheden te saboteren.
De passagiers van Avenue 5 vieren de geboorte van een ruimtebaby. Ryan en Billie proberen de bron van een irritante biep te achterhalen.
Judd vraagt hulp aan Ryan om Harrison Aimes te charmeren en de passagiers worden afgeleid door een goddelijke beeltenis dat rond het schip zweeft.
Karen zoekt een manier om overbodige bezittingen van de passagiers van het schip te verwijderen en Matt ontdekt het plan van Judd.
Seizoensfinale. Er wordt een zoektocht georganiseerd naar Matt en er ontstaat chaos.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.