B&B zoekt Lief

B&B zoekt Lief

Zes Vlamingen die op een idyllische plek een bed and breakfast uitbaten gaan op zoek naar de liefde. Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie wanneer de B&B moet verlaten.

Afleveringen

36 afleveringen

Voor Sandra uit Turkije, Wim uit Spanje en Nele uit Brazilië is de grote dag aangebroken: kiezen ze een lief? Of toch niet?
In Frankrijk bij Mabel maakt Hans zijn onverwachte comeback na een verblijf in het ziekenhuis. In Turkije hangt er romantiek in de lucht. In Frankrijk heeft Frank de knoop doorgehakt. Hij neemt zijn geliefde mee op kampeerdate.
In Spanje krijgt Valerie steeds grotere twijfels over de gevoelens van Wim. In Brazilië gaat Peter op date met Nele en dat zint de achtergebleven mannen niet. In Portugal is Alicia in de zevende hemel.
In Brazilië wil Nele testen of haar mannen een gastenkamer kunnen poetsen. In Frankrijk voelt een van de dames zich niet goed. Bij Alicia in Portugal doen Ben en Niels er alles aan om het hart van hun gastvrouw te veroveren. En in Turkije wil Guy weten hoe hij er voor staat.
In Brazilië willen de mannen laten zien dat ze goed kunnen koken. In Portugal heeft Mathias verrassend nieuws voor Alicia. In Frankrijk neem Mabel een vrijgezel mee naar de golfbaan.
In Brazilië heeft Diego last van natte dromen. Letterlijk dan, want het dak lekt. In Portugal mag Ben eindelijk op date met Alicia. In Turkije gaat Sandra op zoek naar de poëtische kant van haar mannen. En bij Frank doet Christina een ontdekking over een andere vrijgezel.
In Turkije zondert vrijgezel Danny zich steeds meer af. Sandra wil een gesprek met hem. In Spanje onderwerpt Wim zijn dames aan een test. En tijdens een volksfeest in Brazilië slaat de jaloezie toe.
In Spanje wil Wim vrijgezel Kate beter leren kennen. In de Franse Alpen wordt er een drastisch besluit genomen. En bij Alicia in Portugal moet er gewerkt worden.
In Spanje wordt er geroddeld. Bij Mabel in Frankrijk worden er plannen gesmeed. In Turkije leert Sandra vrijgezel Tim kennen. En in de Franse Alpen worden de machtsverhoudingen tussen de vrijgezellen stilaan duidelijk.
In Frankrijk komen de dromen van Christina uit: Ze mag op date met Frank. In Portugal loopt een date tussen Mathias en Alicia anders dan verwacht. En in Spanje laait de jaloezie hoog op.
Vandaag komen er twee nieuwe vrijgezellen aan. Eentje voor Alicia in Portugal en eentje voor Frank in de Alpen. Maar in beide landen krijgen de nieuwelingen een lauwe ontvangst. In Brazilië wil Nele de conditie van haar vrijgezellen testen.
Bij Mabel in Frankrijk maakt er iemand een verrassende comeback. An Lemmens reist naar Turkije om er met B&B-uitbaatster Sandra te praten. En in Brazilië neemt Nele Stefaan mee op date.
In Frankrijk krijgt Mabel verrassend bezoek. Wim neemt Carol mee voor een wandeling in de Spaanse woestijn. En de romantische rust wordt verstoord wanneer er een nieuwe vrijgezel in Portugal aankomt.
In Spanje doet vrijgezel Kate haar intrede. Nele uit Brazilië wil vrijgezel Stefaan beter leren kennen en neemt hem mee op date. In de Alpen laat Frank een droom van Ilse in vervulling gaan. En bij Mabel slaat het noodlot toe.
In Spanje moet Wim een moeilijke beslissing nemen. In Frankrijk wordt de rust tussen Mabel en Hans plots verstoord. In de Alpen speelt Frank een uitdagend spelletje met zijn dames. En in Turkije gaat een klus voor Sandra volledig de mist in.
In Spanje neemt Wim zijn drie vrijgezellen mee op een verrassingsdate. In Turkije laaien de emoties tussen Sandra en Danny hoog op. En bij Nele in Brazilië staat er - na Diego - opnieuw een vrijgezel voor de deur.
In Frankrijk heeft Mabel spijt van haar beslissing. Sandra uit Turkije besluit om haar mannen een klusje te geven. En dat zorgt voor het nodige gekibbel. In de Alpen neemt Frank zijn dames mee voor een bergwandeling. En in Portugal leert Niels een verborgen kant van Alicia kennen.
In Brazilië besluit vrijgezel Peter om Nele te verrassen met een zwoele massage. In Portugal neemt Alicia een verrassend besluit. Vrijgezellen Niels en Jonas zijn totaal van de kaart. En na een telefoontje met An Lemmens, hakt Mabel uit Frankrijk een moeilijke knoop door.
In Portugal broedt vrijgezel Jonas op een plan om het hart van Alicia te veroveren. In Turkije landt een nieuwe vrijgezel voor Sandra. Bij Wim in Spanje loopt een avondje paella maken volledig uit de hand. En in de Franse Alpen gaat het er stomend aan toe.
In Spanje komt er een nieuwe vrijgezel aan voor Wim. Vrijgezel Valerie wordt ongerust. In de Franse Alpen neemt Frank vrijgezel Elsje mee op uitstap. En zij blijkt over een uitzonderlijk talent te beschikken. In Portugal voelt vrijgezel Jonas zich uitgesloten wanneer Alicia met Niels op date gaat.
In Frankrijk ontdekt Mabel een verborgen kwaliteit van vrijgezel Marc. In de Alpen besluiten Frank en Ilse eropuit te trekken voor een daguitstap. En bij Nele in Brazilië staat er sport op het programma.
In Turkije maakt Valentin de balans op na een date met Sandra. In Frankrijk heeft Frank een avontuurlijke verrassing voor vrijgezellen Christina en Ilse. De activiteit valt zo in de smaak dat Christina besluit om Frank te verrassen.
In Turkije wil chef-kok Valentin Sandra imponeren met een diner. Maar terwijl hij in de keuken staat, heeft Danny vrij spel. In Frankrijk wil Mabel de gemoederen tussen Hans en Marc bedaren met een uitstap, maar die loopt anders af dan verwacht.
In Spanje heeft Wim een verrassing voor dierenvrienden Valerie en Kelly. In Portugal is het alle hens aan dek voor vrijgezellen Niels en Jonas, want de ouders van Alicia komen op bezoek. Bij Nele in Brazilië zorgt een onschuldig spelletje voor spanningen.
In Frankrijk probeert Mabel haar twee mannen te verzoenen door ze samen klusjes te laten opknappen. In Spanje heeft Wim een sportieve verrassing voor zijn vrouwen. En in Brazilië laat Nele vrijgezellen Peter en Nicolaas kennismaken met de lokale gebruiken.
In Turkije blijft Valentin een manier zoeken om Sandra het hof te maken. In Spanje heeft Wim een diepgaand gesprek met Kelly. Frank laat aan zijn dames zien hoe je een B&B in de Franse Alpen moet runnen. En in Frankrijk werken Mabel en Hans in de tuin. Maar er is concurrentie onderweg.
In Brazilië heeft Nele een klusje voor de mannen. Dat betekent dat ze intens moeten samenwerken. Alicia neemt haar twee singles mee naar het strand om er van de Portugese zon te genieten. Bij Wim in Spanje komt er een nieuwe vrijgezel aan.
In Brazilië gaan gastvrouw Nele en vrijgezel Peter winkelen. In Frankrijk merkt Frank dat het niet makkelijk is om zijn aandacht over twee vrouwen te verdelen. In Turkije nodigt Sandra haar mannen uit voor een sportieve date. Bij Wim in Spanje laait de romantiek op. En in Portugal leert Alicia een verrassende kant van vrijgezel Jonas kennen.
In Frankrijk heeft gastvrouw Mabel een verrassing voor vrijgezel Hans. In de Alpen krijgt Frank een nieuwe dame over de vloer waardoor vrijgezel Ilse de concurrentie voelt toenemen. En in Brazilië staat er ook een nieuwe vrijgezel voor de deur.
In Portugal wordt de romantiek tussen B&B-uitbaatster Alicia en vrijgezel Niels onderbroken door de aankomst van een nieuwe man. In Frankrijk leert vrijgezel Hans steeds meer over de leefwereld en gewoontes van Mabel. In Spanje genieten Wim en Valerie van een romantisch moment bij een cocktail. En in Turkije wil Valentin iets vertellen aan Sandra.
In de Franse Alpen kunnen Frank en Ilse het steeds beter met elkaar vinden. Een eerste uitstap wakkert het vuur aan. In Portugal krijgt Niels een spoedcursus ‘ontbijt klaarmaken’ van B&B-uitbaatster Alicia. En in Brazilië probeert gastvrouw Nele de excentrieke Nicolaas te doorgronden. In Turkije voeltvrijgezel Valentin de concurrentie van Danny groter worden.
An Lemmens reist naar Brazilië om er kennis te maken met Nele, een sportieve vijftiger die er een gastenverblijf uitbaat. In Spanje leert gastheer Wim aan zijn vrijgezel de kneepjes van het B&B-vak. En in Portugal leert Niels de spirituele kant van gastvrouw Alicia kennen.
In Turkije neemt Sandra haar twee mannen mee naar het strand. Mabel krijgt een eerste mysterieuze vrijgezel over de vloer. En in Portugal maken we kennis met Alicia, een jonge gastvrouw die op zoek is naar de liefde.
Op een boogscheut van Bordeaux krijgt An Lemmens een verrassend voorstel van de vrijgevochten B&B-uitbaatster Mabel. In Spanje gaat het flirten tussen Wim en Valerie verder. En Frank laat aan Ilse zijn favoriete plekje in deFranse Alpen zien.
In Frankrijk maakt B&B-uitbater Frank kennis met zijn eerste vrijgezel. Zij is meteen erg onder de indruk van haar gastheer. Ook Wim krijgt zijn eerste dame over de vloer en zij is niet op haar mondje gevallen. De eerste flirterige opmerkingen laten dus niet lang op zich wachten. In Turkije krijgt vrijgezel Valentin een onaangename verrassing.
In deze eerste aflevering van het tweede seizoen reist An Lemmens naar Spanje en Frankrijk om er vrijgezelle B&B-uitbaters te ontmoeten. In Spanje spreekt ze met grappige Wim, in Frankrijk ontmoet ze stoere Frank. In Turkije krijgt B&B-uitbaatster Sandra haar eerste vrijgezel over de vloer.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.