B&B zoekt Lief

B&B zoekt Lief

Zes Vlamingen die op een idyllische plek een bed and breakfast uitbaten gaan op zoek naar de liefde. Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie wanneer de B&B moet verlaten.

Afleveringen

16 afleveringen

Aflevering 16

An Lemmens reist naar Italië om een nieuwe vrijgezel voor te stellen aan Erika. In Nederland heeft Stefaan een manier gevonden om de stress bij Katy te temperen. Intussen wil Anthony op Tenerife vrijgezel Leyla beter leren kennen tijdens een date.

Aflevering 15

In de B&B van Katy dreigt een discussie helemaal te ontsporen. Op Tenerife flirt Natje met Bart tijdens een gezellige yogasessie, terwijl Anthony elders kennismaakt met het sterke karakter van Leyla.

Aflevering 14

Anthony krijgt er een nieuwe dame bij. Intussen wil Jelmont in Portugal de verveling verdrijven met een zelfgemaakte quiz, terwijl Bart de conditie van vrijgezel Wendy test met een fietstocht.

Aflevering 13

In het Westhaven Bay Hotel test Bart de horecakennis van zijn dames, terwijl het in Nederland tot een aanvaring komt tussen Katy en Roland. Bij Erika in Italië geniet Pascal dan weer met volle teugen van zijn tijd alleen met de gastvrouw.

Aflevering 12

In Nederland hebben Stefaan en Roland een bijzondere verrassing voor Katy. Ondertussen leert Patricia haar mannen beter kennen tijdens een stranddag op Curaçao. Natje gooit alles in de strijd om Barts hart te winnen op Tenerife.

Aflevering 11

Op Tenerife heeft gastheer Anthony het moeilijk om zijn aandacht te verdelen tussen zijn twee dames. Bart geniet van een ontspannen dag met Natje, terwijl Erika en haar vrijgezellen in Italië slecht nieuws ontvangen.

Aflevering 10

In Westhaven Bay Hotel komt er een eerste dame aan voor Bart. Jelmont krijgt een totale make-over, terwijl Anthony de nieuwe vrijgezel Stephanie beter leert kennen. Ondertussen verloopt een bezoek aan een struisvogelboerderij in Nederland anders dan verwacht.

Aflevering 9

In Nederland ontstaan er wrijvingen tussen de twee vrijgezelle mannen. Op Tenerife ontmoet An Lemmens de sympathieke Bart, die werkt in het Westhaven Bay Hotel en op zoek is naar een vrouw. Patricia gaat dan weer op date met Kurt, terwijl in Italië romantiek in de lucht hangt.

Aflevering 8

Jelmont heeft een eigenzinnige opdracht voor de dames. Op Tenerife is er concurrentie op komst. In Nederland uit vrijgezel Roland intussen zijn ongenoegen.

Aflevering 7

In Nederland klikt het steeds beter tussen Stefaan en Katy, maar een mysterieuze motorrijder gooit roet in het eten. Bij Erika in Italië lopen de spanningen op en tijdens een vragenspel onthult Franky zijn stoutste fantasieën.

Aflevering 6

Op Curaçao laat de nieuwkomer er geen gras over groeien. Bij Katy in Nederland is het tijd voor een eerste vrijgezel. In Italië wordt intussen de rust verstoord bij Erika.

Aflevering 5

Op Curaçao is het tijd voor een tweede vrijgezel. Bij Anthony en Florry op Tenerife slaat de twijfel toe. Bij Jelmont in Portugal krijgt vrijgezel Ingrid dan weer concurrentie en in Nederland ontmoet An Lemmens gastvrouw Katy. Bij haar valt An van de ene verbazing in de andere.

Aflevering 4

Op Curaçao loopt het niet zo vlot tussen Patricia en vrijgezel Kurt. Ingrid zoekt dan weer naar een bezigheid om de verveling tegen te gaan in het regenachtige Portugal. Intussen wordt vrijgezel Florry op Tenerife aan het werk gezet.

Aflevering 3

In Italië neemt Erika haar vrijgezel mee op uitstap, terwijl gastheer Anthony aan Florry laat zien hoe het eiland Tenerife eruitziet. Jelmont staat vandaag oog in oog met zijn eerste potentiële partner.

Aflevering 2

Op Curaçao is de grote dag aangebroken: Patricia ontmoet haar eerste vrijgezel. In Italië laat Erika vrijgezel Franky haar boomgaard zien. In Portugal ontmoet An Lemmens dan weer de excentrieke B&B-uitbater Jelmont.

Aflevering 1

An Lemmens reist naar het paradijselijke eiland Curaçao om er de West-Vlaamse B&B-uitbaatster Patricia te ontmoeten. Zij is op zoek naar een man om samen te genieten van een leven in het buitenland. In Italië krijgt olijfboerin Erika een eerste vrijgezel over de vloer.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.