Benidorm Bastards

Benidorm Bastards

Vlaams humoristisch programma waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen.

Afleveringen

11 afleveringen

De bejaarden van vandaag deinzen voor niets terug. Zo vraagt de bejaarde Marcel aan een studente waar hij wat wiet en lange blaadjes op de kop kan tikken. Lea en Hilda zijn duidelijk nonnen van de nieuwe stempel. Als zij hun oog op een zonnige stadsbank laten vallen, dan zullen ze die zeker inpalmen.
Nonnen Lea en Hilda bespreken de meest recente aflevering van 'Temptation Island'. De oren van de omstaanders beginnen ervan te gloeien. De 'Bastards' introduceren enkele derde leeftijd-lusten waarmee ze de jongere generaties hopen te choqueren: het bejaarde homokoppel en het vluggertje op de openbare wc. Voor het eerst maakt Vlaanderen ook kennis met de bejaarde vader van Hans Otten.
Bejaarden zijn helemaal mee met de socialenetwerksites. Op de Facebookpagina van zuster Germaine staan heel wat pikante foto's en die heeft een bejaarde snoeper meteen naar een vriend getwitterd. Ook op relationeel vlak blijken ze al lang niet meer zo conservatief.
De bejaarde ouders van Hans Otten trekken de straat op om vrienden te vinden voor hun bekende zoon en om hem te helpen bij de inrichting van zijn appartement. Mensen op leeftijd delen graag alles met iedereen: Lea belt deze keer met de bediende van een telefoonwinkel om de geboorte van haar achterkleinkind Emma aan te kondigen.
Marcel krijgt een plastieken snijplank cadeau. Hij smijt ze meteen de vuilbak in, want hij kan er niets mee aanvangen. Maar de jeugdige toeschouwers hebben in de plank een MacBook herkend. Emiel werkt tijdelijk in een reisbureau en zingt zelf de wachttoon in.
Gepensioneerden willen tegenwoordig op hun wenken worden bediend en dat zal de jeugd geweten hebben. Irenes haren worden gekapt terwijl ze op weg is in haar rolstoel. Terwijl Johan een vriend uitnodigt om samen rond te hangen en te blowen, zoekt Gaston leden voor het Seniorencomplot. Hij wil op de ring van Antwerpen files veroorzaken door traag rond te rijden.
De Antwerpse burgerwacht wil jongeren een petitie laten tekenen om hooliganisme te promoten. Ondertussen verstoren Gaston en Emiel de rustige omgeving van vissers door te supporteren voor hun favoriete voetbalploeg.

Aflevering 8

Lea maakt het deze keer wel heel bont tijdens haar belmomenten. Ze dreigt met geldboetes als kassiersters hun onveilige balpennen niet voor de klanten verbergen. Een dienster in een taverne weet niet waar ze het heeft wanneer Lea haar vraagt of ze stoelen en tafels in huis hebben. Johan jaagt op zelfstandigen en verschijnt in zijn toga om hen voor de rechter te dagen met absurde aanklachten.

Aflevering 9

Johan gooit hoge ogen met zijn elektrische rolstoel: zijn gele, gepimpte versie valt duidelijk op. En ook Gaston valt op bij de jeugd, hij heeft zijn elektrische rolstoel kunstjes geleerd. Menig tiener op een zonnig terras is bovendien jaloers wanneer hij met zijn gepimpte boomcar het hart van zijn bejaard lief sneller kan doen slaan op de motorkap van zijn glanzende bolide.
Compilatie van de beste momenten uit het afgelopen seizoen.
Compilatie van de beste momenten uit het afgelopen seizoen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.